Certyfikat dla dartshopper.pl

No. X5DDB983132B89D2C6D4A6D4A3FAEA4F5
 

Certyfikat wydany dn.
02.07.2019 r.
Ważny do
01.07.2020 r.
Potwierdzone przez
Jean-Marc Noël
Dyrektor Zarządzający Trusted Shops GmbH
Informacje na temat sprzedawcy
Dalsze informacje i warunki korzystania z gwarancji Trusted Shops

Opinie o dartshopper.pl



Dobry

4.37/5.00

    • 5 gwiazdek
    • 4 gwiazdki
    • 3 gwiazdki
    • 2 gwiazdki
    • 1 gwiazdka

Ocena łączna obliczana została na podstawie 63 ocen zebranych za pośrednictwem systemu Trusted Shops od dnia 24.04.2019 r..
dartshopper.pl ma 63 opinii.

    • Dostawa
    • Towar
    • Serwis dla klientów

Opinii klientów

   
Data publikacji
14.11.2019 r.
Data zamówienia
06.11.2019 r.
14.11.2019 r.
Wszystko OK
4.33
Dobry

Data publikacji
12.11.2019 r.
Data zamówienia
04.11.2019 r.
12.11.2019 r.
Wszystko ok
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
11.11.2019 r.
Data zamówienia
04.11.2019 r.
11.11.2019 r.
BARDZO DOBRY Ocena łączna
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
11.11.2019 r.
Data zamówienia
27.10.2019 r.
11.11.2019 r.
Wszystko w jak najlepszym porządku, zakupiony towar jest wysokiej jakości. Dostawa trochę długa, gdyż szła z Holandii, jednak wszystko zgodnie z informacjami podanymi na stronie. Polecam
4.67
Bardzo dobry

Data publikacji
10.11.2019 r.
Data zamówienia
03.11.2019 r.
10.11.2019 r.
Polecam wszystko ok
4.67
Bardzo dobry

Data publikacji
10.11.2019 r.
Data zamówienia
03.11.2019 r.
10.11.2019 r.
Szybko, sprawnie, wszystko zgodnie z tym co na stronie.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
08.11.2019 r.
Data zamówienia
31.10.2019 r.
08.11.2019 r.
SUPER SKLEP NAPEWNO JESZCZE ZROBIĘ TAM ZAKUPY
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
02.11.2019 r.
Data zamówienia
25.10.2019 r.
02.11.2019 r.
Dobry kontakt ze sprzedawcą, odpisują po angielsku, ale wszystko ok. Ceny bardzo dobre, przesyłka kurierem DPD bez problemu. Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
31.10.2019 r.
Data zamówienia
23.10.2019 r.
31.10.2019 r.
Zamawiałem 4 kompleta białych szaftów, w wyniky mam 3 kompleta białych i jeden przejrzysty. Nijakich wiadomości od sprzedawcy nie dostawałem o zmianie zamówienia albo o braku towaru. Jak chcą tak i wysyłają.
4.33
Dobry

Data publikacji
30.10.2019 r.
Data zamówienia
23.10.2019 r.
30.10.2019 r.
Wszystko Ok
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
30.10.2019 r.
Data zamówienia
22.10.2019 r.
30.10.2019 r.
Szybko i bez problemów. Towar dobrze zapakowany.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
30.10.2019 r.
Data zamówienia
22.10.2019 r.
30.10.2019 r.
Wszystko ok
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
29.10.2019 r.
Data zamówienia
21.10.2019 r.
29.10.2019 r.
Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
28.10.2019 r.
Data zamówienia
19.10.2019 r.
28.10.2019 r.
wszystko ok
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
26.10.2019 r.
Data zamówienia
18.10.2019 r.
26.10.2019 r.
wszystko w najlepszym porządku, zamówiony towar dotarł szybko, informacje o przesyłce były wysyłane-polecam gorąco.
A sam sprzęt super
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
25.10.2019 r.
Data zamówienia
14.10.2019 r.
25.10.2019 r.
polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
25.10.2019 r.
Data zamówienia
18.10.2019 r.
25.10.2019 r.
wszystko ok
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
24.10.2019 r.
Data zamówienia
16.10.2019 r.
24.10.2019 r.
Wszystko zgodnie z zamówieniem jestem bardzo zadowolony Polecam wszystkim
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
20.10.2019 r.
Data zamówienia
12.10.2019 r.
20.10.2019 r.
Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
13.10.2019 r.
Data zamówienia
06.10.2019 r.
13.10.2019 r.
abc
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
13.10.2019 r.
Data zamówienia
06.10.2019 r.
13.10.2019 r.
Ok wszystko na czas
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
12.10.2019 r.
Data zamówienia
04.10.2019 r.
12.10.2019 r.
Wszystko sprawnie, zgodne z opisem... Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
11.10.2019 r.
Data zamówienia
03.10.2019 r.
11.10.2019 r.
Wszystko idealny
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
09.10.2019 r.
Data zamówienia
02.10.2019 r.
09.10.2019 r.
Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
09.10.2019 r.
Data zamówienia
02.10.2019 r.
09.10.2019 r.
Wszystko super.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
09.10.2019 r.
Data zamówienia
02.10.2019 r.
09.10.2019 r.
Świetna obsługa, szybka dostawa i towar wysokiej jakości w przystępnych cenach, zdecydowanie polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
08.10.2019 r.
Data zamówienia
20.09.2019 r.
08.10.2019 r.
Generalnie Ok.
4.67
Bardzo dobry

Data publikacji
07.10.2019 r.
Data zamówienia
30.09.2019 r.
07.10.2019 r.
Jakość bardzo dobra. Paczka na czas dostarczona
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
04.10.2019 r.
Data zamówienia
27.09.2019 r.
04.10.2019 r.
Jestem zadowolony. Szybko, sprawnie i to co zamówiłem
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
04.10.2019 r.
Data zamówienia
26.09.2019 r.
04.10.2019 r.
Dostawa szybka towar zgodny z opisem dostawca bardzo miły
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
04.10.2019 r.
Data zamówienia
27.09.2019 r.
04.10.2019 r.
Zaskakujaco szybko zrealizowane zamowienie, polecam, u mnie pelne zadowolenie.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
03.10.2019 r.
Data zamówienia
26.09.2019 r.
03.10.2019 r.
Wszystko w porządku, polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
30.09.2019 r.
Data zamówienia
22.09.2019 r.
30.09.2019 r.
Zamówienie zrealizowana szybko i sprawnie, polecam.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
29.09.2019 r.
Data zamówienia
22.09.2019 r.
29.09.2019 r.
Dokupione akcesoria nie ten model a na stronie innych nie ma. Dostawa bardzo długo. Lotki za 150 zł po 3 rzutach gwint został w bareli.
2.67
Dostateczny

Data publikacji
28.09.2019 r.
Data zamówienia
19.09.2019 r.
28.09.2019 r.
CZAS OCZEKIWANIA PONIŻEJ KRYTYCZNEJ. TOWAR ZGODNY Z OPISEM
2.50
Dostateczny

Data publikacji
25.09.2019 r.
Data zamówienia
17.09.2019 r.
25.09.2019 r.
Bardzo sprawnie ,towar pierwsza klasa
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
23.09.2019 r.
Data zamówienia
15.09.2019 r.
23.09.2019 r.
W historii przesyłki DPD napisano,że paczkę dostarczono w dniu 18.09.2019 o 18.23 co jest nieprawdą gdyż faktycznie dostarczono ją w dniu 20.09.2019 wobec czego nie odebrałęm go przed turniejem w w dniu 20.09.2019 r. Fatalnie się złożyło gdyż Wasz sklep zapewniał mnie, że towar zostanie dostarczony w terminie 2-3 dni.
3.33
Dostateczny

Data publikacji
23.09.2019 r.
Data zamówienia
15.09.2019 r.
23.09.2019 r.
Zamowienie nadane w 3 paczkach, zgloszone do przewozu jako 1, przez co problem z dostarczeniem. Samo pakowanie takze pozostawia wiele do zyczenia. Stojak wlozony luzno w zbyt duzym, uzywanym kartonie. Sam stojak na tablice jest conajmniej powystawowy o ile nie uzywany, nosi sporo sladow uzytkowania, kiepski na prezent. Gdyby nie fakt ze maz sie napalil sie i odrazu chcial grac, to bym zwracala.
2.67
Dostateczny

Data publikacji
20.09.2019 r.
Data zamówienia
13.09.2019 r.
20.09.2019 r.
Ogromny wybór, atrakcyjne ceny i ekspresowa dostawa. Dorwałem tutaj swoje ulubione piórka, dlatego chwała ci dobry sprzedawco
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
20.09.2019 r.
Data zamówienia
06.09.2019 r.
20.09.2019 r.
Lotki dostępne na stronie zostały zamówione ,po prawie dwóch tygodniach okazuje się że ich nie posiadają i oferują taki sam model tylko o 4 gr cięższe,zamiast 16 gr proponuję 20 gramowe ,masakra , przecież to jest ogromna różnica ,w końcu przysłali 18 gr ale inny model , myślałem że chociaż w ramach rekompensaty dadzą jakieś gratisy a tu nic ,nawet paragonu nie wysłali ,sklepu nie polecam,amatorka
2.00
Mierny

dartshopper.pl

dartshopper.pl uzyskał certyfikat Trusted Shops w dniu 02.07.2019 r.

Kontakt
Torenallee 20
5617 BC Eindhoven
Holandia
support@dartshopper.pl
dartshopper.pl
Sprzedawca
Dartshopper B.V.
Torenallee 20
5617 BC Eindhoven
Holandia
Rejestr handlowy
KvK 75236311
Osoba upoważniona do reprezentowania firmy
Kevin Gepkens, Tim Koppen
Zapoznaj się z doświadczeniami innych klientów!
Realizacja każdego z zamówień może zostać oceniona w skali od 1 do 5 gwiazdek. Klienci mogą ocenić sklep do 6 miesięcy od daty złożenia zamówienia. Na podstawie punktów przyznanych za towar, dostawę i obsługę obliczamy dla każdej dodanej opinii ocenę średnią (średnia arytmetyczna). Łączna ocena sklepu internetowego stanowi średnią wszystkich takich ocen z ostatnich 12 miesięcy. Dodając komentarze, klienci opisują swoje doświadczenia związane z korzystaniem z dartshopper.pl.

Obliczanie oceny łącznej
5.0 - 4.5Bardzo dobry
4.5 - 3.5Dobry
3.5 - 2.5Dostateczny
2.5 - 1.5Mierny
1.5 - 1.0Niedostateczny

Wiarygodne opinie klientów zwiększają zaufanie
Trusted Shops jest wiodącą marką budującą zaufanie w segmencie zakupów online na terenie Europy. Wszystkie opinie poddawane są przez Trusted Shops zautomatyzowanej i manualnej kontroli, ponieważ tylko autentyczne oceny pomagają w podjęciu decyzji o zakupie.