Certyfikat dla dartshopper.pl

No. X5DDB983132B89D2C6D4A6D4A3FAEA4F5
 

Certyfikat wydany dn.
02.07.2019 r.
Ważny do
01.07.2020 r.
Potwierdzone przez
Jean-Marc Noël
Dyrektor Zarządzający Trusted Shops GmbH
Informacje na temat sprzedawcy
Dalsze informacje i warunki korzystania z gwarancji Trusted Shops

Opinie o dartshopper.pl



Dobry

3.75/5.00

    • 5 gwiazdek
    • 4 gwiazdki
    • 3 gwiazdki
    • 2 gwiazdki
    • 1 gwiazdka

Ocena łączna obliczana została na podstawie 19 ocen zebranych za pośrednictwem systemu Trusted Shops od dnia 24.04.2019 r..
dartshopper.pl ma 19 opinii.

    • Dostawa
    • Towar
    • Serwis dla klientów

Opinii klientów

   
Data publikacji
13.09.2019 r.
Data zamówienia
06.09.2019 r.
13.09.2019 r.
Wszystko o czasie.
Produkt spełnia oczekiwania
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
13.09.2019 r.
Data zamówienia
06.09.2019 r.
13.09.2019 r.
Super
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
13.09.2019 r.
Data zamówienia
06.09.2019 r.
13.09.2019 r.
Ok polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
10.09.2019 r.
Data zamówienia
27.08.2019 r.
10.09.2019 r.
Nikt nie odpisuje na zgloszenia
3.33
Dostateczny

Data publikacji
05.09.2019 r.
Data zamówienia
28.08.2019 r.
05.09.2019 r.
Wyszło po 3 dniach roboczych. Dostarczone przez DPD po kolejnych 2. Wszystko jak należy.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
02.09.2019 r.
Data zamówienia
26.08.2019 r.
02.09.2019 r.
Wszystko ok
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
07.08.2019 r.
Data zamówienia
29.07.2019 r.
07.08.2019 r.
polecam :)
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
06.08.2019 r.
Data zamówienia
22.07.2019 r.
06.08.2019 r.
Do dnia dzisiejszego nie otrzymałem przesyłki mimo uregulowania płatności podczas zamówienia. Na wysłane e-maile oraz zapytanie poprzez "Moje konto" w dartshopper.pl brak odpowiedzi. Odradzam zakup w dartshopper.pl, dla mnie to sklep widmo... Komentarz, krótki ze względu na ograniczenia ilości znaków. Jedna gwiazdka dla serwisu ze względu na brak możliwości dodania opinii bez jej zaznaczenia...
1.00
Niedostateczny

Data publikacji
26.07.2019 r.
Data zamówienia
13.07.2019 r.
26.07.2019 r.
Dostawa po 5-ciu dniach roboczych(dopuszczalne) , towar oczywiście taki jak miał być , ceny towarów najlepsze .
4.67
Bardzo dobry

Data publikacji
24.07.2019 r.
Data zamówienia
17.07.2019 r.
24.07.2019 r.
Przesyłka miała być wysłana tego samego dnia minął tydzień a dalej nie ma informacji o przesyłce. Kontaktu z sprzedającym też nie ma.Nie polecam.
1.00
Niedostateczny

Data publikacji
24.07.2019 r.
Data zamówienia
16.07.2019 r.
24.07.2019 r.
Polecam.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
24.07.2019 r.
Data zamówienia
15.07.2019 r.
24.07.2019 r.
Polecam.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
23.07.2019 r.
Data zamówienia
16.07.2019 r.
23.07.2019 r.
Do dnia dzisiejszego nie otrzymałem zamówionego towaru. A miało być wysłane w ciągu 3 dni. Mija już 6 dzień roboczy i żadnej informacji ze strony sklepu. Czekam jeszcze 3 dni... i zobaczymy
1.00
Niedostateczny

Data publikacji
16.07.2019 r.
Data zamówienia
09.07.2019 r.
16.07.2019 r.
Polecam.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
01.07.2019 r.
Data zamówienia
27.05.2019 r.
01.07.2019 r.
Polecam.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
29.06.2019 r.
Data zamówienia
21.06.2019 r.
29.06.2019 r.
Polecam.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
10.06.2019 r.
Data zamówienia
30.05.2019 r.
10.06.2019 r.
Płaci się 15 zł za ekspress po czym czekam 8 dni na paczke, na dodatek piszą że wysyłają dpd a tu jednak poczta polska
3.00
Dostateczny

Data publikacji
05.06.2019 r.
Data zamówienia
29.05.2019 r.
05.06.2019 r.
Nie polecam
1.00
Niedostateczny

Data publikacji
20.05.2019 r.
Data zamówienia
13.05.2019 r.
20.05.2019 r.
Towar zamówiony w poniedziałek, został przekazany kurierowi dopiero w piątek,więc dostawa w 2-3 dni i wysyła tego samego dnia to bzdura. Towar nie był w jakikolwiek sposób zabezpieczony ot przyklejona naklejka z adresem itd.na karton od tarczy a lotki wrzucone do środka. Dostawa InPost a nie DPD jak zaznaczyłem.Przez te minusy więcej tu zakupów nie zrobię.
1.33
Niedostateczny

dartshopper.pl

dartshopper.pl uzyskał certyfikat Trusted Shops w dniu 02.07.2019 r.

Kontakt
Torenallee 20
5617 BC Eindhoven
Holandia
support@dartshopper.pl
dartshopper.pl
Sprzedawca
Dartshopper B.V.
Torenallee 20
5617 BC Eindhoven
Holandia
Rejestr handlowy
KvK 75236311
Osoba upoważniona do reprezentowania firmy
Kevin Gepkens, Tim Koppen
Zapoznaj się z doświadczeniami innych klientów!
Realizacja każdego z zamówień może zostać oceniona w skali od 1 do 5 gwiazdek. Klienci mogą ocenić sklep do 6 miesięcy od daty złożenia zamówienia. Na podstawie punktów przyznanych za towar, dostawę i obsługę obliczamy dla każdej dodanej opinii ocenę średnią (średnia arytmetyczna). Łączna ocena sklepu internetowego stanowi średnią wszystkich takich ocen z ostatnich 12 miesięcy. Dodając komentarze, klienci opisują swoje doświadczenia związane z korzystaniem z dartshopper.pl.

Obliczanie oceny łącznej
5.0 - 4.5Bardzo dobry
4.5 - 3.5Dobry
3.5 - 2.5Dostateczny
2.5 - 1.5Mierny
1.5 - 1.0Niedostateczny

Wiarygodne opinie klientów zwiększają zaufanie
Trusted Shops jest wiodącą marką budującą zaufanie w segmencie zakupów online na terenie Europy. Wszystkie opinie poddawane są przez Trusted Shops zautomatyzowanej i manualnej kontroli, ponieważ tylko autentyczne oceny pomagają w podjęciu decyzji o zakupie.