dartshopper.plOpinie

: 2606Bardzo dobry

4,56

Znak jakości
Ważny

z Ochroną Kupującego

Znak jakości
Ważny

z Ochroną Kupującego

ważny od: 2 lip 2019
data aktualizacji: 3 lut 2023
Sklep dartshopper.pl został sprawdzony i uzyskał certyfikat zgodnie z kryteriami jakości Trusted Shops
  • Sprawdzona tożsamość
  • Ochrona danych osobowych
  • Zrozumiały proces składania zamówienia

Zabezpieczenie ochroną kupującego

W sklepie dartshopper.pl można skorzystać z gwarancji Trusted Shops i zabezpieczyć zakupy do kwoty 10 000 zł. Dowiedz się więcej


ważny od: 2 lip 2019
data aktualizacji: 3 lut 2023
Sklep dartshopper.pl został sprawdzony i uzyskał certyfikat zgodnie z kryteriami jakości Trusted Shops
  • Sprawdzona tożsamość
  • Ochrona danych osobowych
  • Zrozumiały proces składania zamówienia

Zabezpieczenie ochroną kupującego

W sklepie dartshopper.pl można skorzystać z gwarancji Trusted Shops i zabezpieczyć zakupy do kwoty 10 000 zł. Dowiedz się więcej

Opinie nt. sklepu dartshopper.pl

Opinie zweryfikowana (1079) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Opinie łącznie (2606)
W ten sposób mamy pewność, że opinie pochodzą od prawdziwych konsumentów.

najbardziej pozytywna opinia


19 mar 2022
Wszystko w najlepszym porządku. Paczka zamówiona w środę wieczorem, dotarła w poniedziałek, więc te deklarowane 2-3 dni robocze, jak najbardziej realne. 📨 Sama tarcza świetna. Nie mam porównania z innymi sizalowymi, ale prawie wszystko celne wpada 🎯👍 Lotki latają - zestaw dobry do nauki, za jakiś czas pewnie zdecyduję się na coś lepszego. Dzisiaj droższych byłoby pewnie szkoda, bo wiele wbija się w ścianę lub podłogę 😂
Zgłoś opinię

Pokaż wszystkie pozytywne opinie

najbardziej krytyczna opinia


4 maj 2022
Zostałem okradziony, ponieważ przesyłka nie zawierała części zamówionych i opłaconych przedmiotów, a niektóre (piórka Stealth) okazały się nieprzydatne z powodu braku opłaconych, odpowiednich shaftów. Brak reakcji sprzedawcy na moje zgłoszenie o niekompletności dostawy. Dowód zakupu otrzymałem dopiero po interwencji. Ponadto nie uwzględniał on rzeczywistego stanu realizacji mojego zamówienia. Brak zwrotu niesłusznie pobranych pieniędzy lub dosłania brakujących elementów zamówienia
Zgłoś opinię

Pokaż wszystkie krytyczne opinie

Opinie nt. sklepu dartshopper.pl

Filtruj 
 Sortuj Trafność 
 Opinia zweryfikowana
15 sty 2023
Bardzo długa wysyłka, sklep wcale nie jest w PL tylko jest bardzo dobrze przetłumaczony. Wysyłka jest zza granicy przez co trzeba czekać kilka dni roboczych
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
12 dni temu
Produkt ok, trochę długo trwa dostawa, ponieważ wysyłka jest z Niemiec albo Holandii. Poza tym wszystko ok, polecam
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
8 dni temu
Dziękuję za szybką wysyłkę. Moja doszła w kilka dni. Wszystko super bezpiecznie zapakowane. Kontakt z supportem mógłby być nieco szybszy. Ale jak już Pani odpowiedziała na moje wątpliwości to rzeczowo i na temat. Blade 6 + opona + akcesoria + oświetlenie Torus 100 w świetnej cenie. Światło oświetla całą tarczę bardzo dobrze. Jest leciutki cień przy T19 ale szczerze to nie przeszkadza w grze ani trochę. Polecam szczerze ten sklep mimo, że znajduje się aż w Holandii i niektórzy mogą mieć obawy coś stamtąd zamawiać. Ja przekonałem się, że to rzetelna firma!
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
16 sty 2023
Najlepsza oferta sprzętu darterskiego, nawet jeżeli nie mają akurat czegoś na stanie, to są w stanie szybko go sprowadzić.
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
6 sty 2023
Zamawiając nie byłem świadomy, że przesyłka przyjdzie z za granicy.
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
5 dni temu
Sam sprzęt na plus, jestem zadowolony. Ale obsługa klienta wola o pomstę do nieba.. Brak odpowiedzi na wiadomość mail-pisałem dwa razy. Co do obsługi telefonicznej-pani zbywała mnie krótkimi odpowiedziami, nie wyjaśniajac żadnego mojego pytania.. Daje 4 gwiazdki, bo paczka zdążyła przyjść do urodzin i prezent się udał.
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
21 godzin temu
Skrócić czas dostawy, poprawić wyszukiwarkę dot. wag lotek - w wybranym zakresie wagowym znajdują się często lotki spoza zakresu - całość staje się nieczytelna, a szukanie ofert wybranych wagowo lotek frustrujące
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
8 dni temu
Tarcza super, wysyłka trwająca 10 dni to trochę przesada zwłaszcza że na stronie jak i w mailu informacja że wysyłka tego samego dnia jeżeli zamowienie zostanie złożone przed 22.
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
16 sty 2023
tarcza super, ale lotki przez plastikowe łączniki po parku grach i kontakcie z podłożem zostały zniszczone (gwint został w metalowej końcówce - nie do wyciągnięcia)
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
20 sty 2023
Podobał mi się szeroki wachlarz produktów. Transport niestety do poprawy, dwa produkty w dwóch przesyłkach, jedna przyszła po dwóch dniach, a druga po czterech.
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
18 sty 2023
Szybko i sprawnie. Pierwsza paczka przyszła po 3 dniach, druga po 5. Szybko mi odpisali na zapytanie w sprawie 2 przesyłki. Godny polecenia sklep
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
8 dni temu
Wysyłka już na drugi dzień, do mojego kraju przyszła w 4 dni robocze. Sprzęt spełnia moje oczekiwania, wszystko zgodne z opisem, polecam
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
8 sty 2023
Witam serdecznie sprzęt najwyższej jakości, szybką dostawa zaufany sprzedawca napewno wkrótce zakupię więcej sprzętu pozdrawiam
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
8 dni temu
Największy wybór akcesoriów do darta. Niestety, wysyłka jest chyba z Holandii, więc trzeba czekać około tygodnia. POLECAM!!!
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
7 dni temu
Wszystko okej w jednych lotkach ktore zakupilem shafty wykrecaja sie z barella co parenascie zutow ale poza tym jest okej
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
13 sty 2023
Produkty są bardzo dobre, kontakt z biurem obsługi również , jedyne co mogłoby ulec poprawie to przyspieszenie wysyłki .
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
19 sty 2023
Termin wysyłki jest niezgodny z podanym. Kolejne zamówienie przyszło z dużym opóźnieniem. Poza tym ok.
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
15 sty 2023
Dostawa w 4 dni robocze. Wszystko jak na zdjęciach. Jak najbardziej polecam
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
18 sty 2023
4 gwiazdki ze względu na bardzo długi termin realizacji w porównaniu z wcześniejszym zamówieniem.
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
14 sty 2023
Wszystko bezproblemowo, jedynie wysyłka przed 22 to jakaś fikcja. Zamiast tego czekałem dwa dni
Zgłoś opinię