Focus Garden

Opinie łącznie (12 553) Opinie (6396) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci najczęściej chwalą wysoką jakość, solidność oraz estetykę produktów, doceniając ich elegancki wygląd oraz zgodność z opisem i zdjęciami na stronie. Wielu użytkowników podkreśla także wygodę mebli i akcesoriów, w szczególności foteli i leżaków, które są oceniane jako komfortowe i funkcjonalne. Dostawa zazwyczaj przebiega sprawnie i szybko, a produkty są dobrze zabezpieczone na czas transportu. Obsługa klienta jest wysoko oceniana za profesjonalne podejście oraz szybkie i pomocne reakcje na zgłaszane problemy. Montaż wielu produktów opisywany jest jako łatwy i intuicyjny. Pojawiają się jednak pojedyncze zastrzeżenia dotyczące niektórych elementów lub materiałów produktów. Część klientów zgłaszała opóźnienia w dostawie, problemy z firmą kurierską lub sporadyczne uszkodzenia paczek podczas transportu. Opinie o montażu bywają zróżnicowane — niektórzy klienci narzekają na nieprecyzyjne instrukcje, rozbieżności otworów czy brak elementów. Zdarzają się również pojedyncze, krytyczne uwagi dotyczące obsługi klienta.

OpinieFocus Garden

Namiot

Wszystko ok. Stelaż złożony. Łatwy montaż. Do składania potrzebne min 2os. Warto dokupic podkładki do srub.
Szybka dostawa, szafka na odpady bardzo praktyczna i estetyczna

Dobry kontakt, szybka wysyłka, meble piękne-takie jak w opisie i na zdjęciach.
Profesjonalna transakcja. Szybko, sprawnie, produkt najwyższej jakości. Polecam
Towar dostarczony jeszcz nie sprawdziłam zawartosci czekam na położenie Pozbruku
Towar bardzo słabo zapakowany. Umieszczony na palecie lata luzem,co wpływa na uszkodzenia towaru.W moim przypadku liczne porysowania towaru.

Solidna szafa.

Lekka, ale bardzo solidna szafa ogrodowa. Łatwy montaż- niczym Lego :-)
szybka dostawa, towar zgodny z zamówieniem, super ładny i przydatny
Super naroznik, Wszystko tak jak w opisie. Polecam❤️
Solidne wykonanie i wygodne leżaki jesteśmy zadowoleni
Fotele bardzo dobrej jakości. Towar należycie zabezpieczony. Szybka dostawa.
Produkt w 100% zgodny z opisem, szybka dostawa - polecam!
Komplet łatwy w montażu, solidnie wykonany, polecam
Szybka dostawa, sprawny kontakt z sprzedającym i piękne meble na taras :)
Sprawna i bardzo szybka dostawa. Nie mogę powiedzieć zbyt dużo o zakupie , bo meble nie są jeszcze skręcone.😄
Solidne wykonanie, bardzo łatwe w składaniu! - dałam radę sama :-)! Estetyczna i praktyczna. Polecam.
Szybkość dostawy. Poza tym, wszystko w najlepszym porządku. Pozdrawiam
Zakup przebiegł szybko i sprawnie jestem zadowolona
Ocena związana jest z współpracą z firmą transportową odgórnie narzuconą, której praca odbyła się na bardzo niskim poziomie. Przesyłka z państwa firmy nie dostarczona w terminie, brak informacji na temat przesyłki w kolejnych dniach. Taka sytuacja jest nieakceptowalna. Proszę o przemyślenie współpracy z firmą SUSS. Przez zaistniałą sytuację jestem negatywnie nastawiona do Państwa firmy.
Szybka wysyłka, towar dobrze zabezpieczony. Tunel foliowy bardzo dobry, zobaczymy jak z wytrzymałością po sezonie.