8a.pl- Logo - Opinie

8a.pl

Opinie (3493) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (9578)

12 maj 2024
Pompkę zakupiłem z myślą o wysysaniu powietrza z materaca. Główną przyczyną była walka z materacem i ugniatanie kolanami w celu ścisłego zwinięcia i spakowania do worka transportowego. Jak dotąd, nierzadko musiałem trzykrotnie zwijać materac a i tak okazywało się, że ledwo dawał się spakować. Pompka wysysa materac do maksimum, tworząc z niego niemal arkusz blachy, który bez problemu można zwinąć w wałek i spakować do worka. Funkcja pompowania działa równie błyskawicznie. Może nie jest najtańsza, ale zyskujemy również powerbank, co pozwoli zredukować ilość rzeczy oraz wagę pakunku. Co do wytrzymałości to nie wiele mogę jeszcze napisać.

2 lut 2024
Towar kupiłem z odbiorem w sklepie więc bez opcji zwrotu. Pompka Thermarest Mini Pump okazała się niewypałem. Mimo, że w opisie napisano, ze napompuje regular w 3 minut, nie zrobi tego nawet w 15. Poszedłem do sklepu i mówię, że zwrócić nie mogę ale w takim razie chcę skorzystać z rękojmi z żądaniem zwrotu środków. Pan w sklepie zasłonił się wewnętrznym regulaminem i powiedział, ze przy rękojmi mogę co najwyżej dostać prawo wykorzystania śordków w 30 dni w ich sklepie. Jaja k...wa jakieś. I to ma być profesjonalny sklep? Zmuszony mnie do zgłoszenia reklamacji w ramach gwarancji. Kpiny. Domyślam się, że człowiek nic nie winny ale firma jako taka ma w bani prawa konsumenta. Stanowczo odradzam zakupy tutaj. Sprawę zaś adresuję do UOKiK.

Opinie nt. sklepu 8a.pl

Resetuj
MM
MS M.
GDAŃSK
23 sie 2024
Adnotacja o "darmowej wysyłce" przy określonym progu kwotowym jest półprawdą. Nie wszystkie formy dostawy są darmowa - transparentniej byłoby, gdyby wszystkie były. Dopłata np. 3,99 zł do paczkomatu nie jest istotna ale pozostawia pewien niesmak w związku z deklaracją "darmowej wysyłki".
23 sie 2024
Dziękujemy za pozytywną ocenę, ale także za podzielenie się z nami swoimi spostrzeżeniami. Na pewno weźmiemy je pod uwagę. : )
Duży wybór produktów firmy Arcteryx. Rzeczowy, szczegółowy opis wystawionego produktu na stronie internetowej. Lubię przed zakupem poczytać informację o danym produkcie do czego, po co na co, kiedy i gdzie np. nosimy do czego jest przeznaczony.
Odpowiedź ze sklepu 8a.pl
Jesteśmy wdzięczni za wsparcie! Dziękujemy za wybór naszego sklepu i za pozytywną opinię. :)
4 wrz 2024
Popracować nad swoją stroną internetową - co chwilę, występują błędy przy składaniu zamówień. Chyba potrzebne lepsze serwery, bo prędkość reakcji strony, czasem jest gorsza niż strona MediaMarkt!
4 wrz 2024
Dziękujmy za pozytywną opinie i podzielenie się z nami swoimi spostrzeżeniami. Przekażemy je do odpowiedniego działu. : )

Bardzo cierpliwa i kompetentna obsługa

Bardzo cierpliwa obsługa, zamowienie przychodzi niemal na następny dzień. Bardzo lubię zamawiać, sprawdzać w sklepie i ewentualnie kupować albo odsyłać. To mój ulubiony sklep górski
Odpowiedź ze sklepu 8a.pl
Dziękujemy za zaufanie i wybór naszego sklepu. To dla nas wiele znaczy. : )
19 sie 2024

Same plusy

Zakupiłem w 8a wiele rzeczy w tym buty , odzież i sprzęt. Wybór ogromny . Jakość bardzo dobra , dostawy szybkie i zwroty też szybkie . Oceniam na 5 bo nigdy się nie zawiodłem
20 sie 2024
Jesteśmy wdzięczni za wsparcie! Dziękujemy za wybór naszego sklepu i za pozytywną opinię! :)
30 sie 2024

Bogaty asortyment, łatwość zakupu, darmowa dostawa. W kwestii kupionych przeze mnie liofilizatów - duży wybór produktów bez glutenu, a takich właśnie szukałam.
30 sie 2024
Dziękujemy za sympatyczną opinie i wybór naszego sklepu.: ) Zapraszamy ponownie!

DOBRE buty,szybka dostawa,b.profesjonalnie

Fajne buty i szybka dostawa. Cala obsluga sprzedazowa bardzo profesjonalnie (m.in. rozmiarówka, opisy produktow). Naprawde dobry sklep:)
26 sie 2024
coś co można poprawić to szybkość działania strony, poza tym duży wybór produktów w przyjazny sposób podzielonych na różne kategorie
27 sie 2024
Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią! Zwrócimy uwagę na kwestię szybkości działania strony, ponieważ chcemy, aby zakupy u nas były jak najbardziej komfortowe. Dziękujemy za cenną sugestię i mamy nadzieję, że Twoje kolejne wizyty w naszym sklepie będą jeszcze bardziej satysfakcjonujące! :)

sprawność i duży wybór

Sklep działa - jak dotąd w moim przypadku za każdym razem - świetnie! Szybka wysyłka, miła promocja. Bardzo bogaty asortyment!
Odpowiedź ze sklepu 8a.pl
Jesteśmy wdzięczni za tak wspaniałą opinie. Dziękujemy za wybór naszego sklepu! : )

Opis produktów

Dokładny opis produktów wraz z poradami dotyczącymi wyboru konkretnej marki dla danej aktywności bądź potrzeb zamawiającego.
Odpowiedź ze sklepu 8a.pl
Cieszymy się, że udało nam się spełnić oczekiwania. Serdecznie dziękujemy za pozostawienie pozytywnej opinii. : )
2 wrz 2024
Sklep "wszystkomający" jak na moje skromne potrzeby. Szybka wysyłka, szybki zwrot pieniędzy za zwroty. No i super promocje.
3 wrz 2024
Serdecznie dziękujemy za przesympatyczny komentarz i pozytywną ocenę! : ) Zapraszamy na kolejne zakupy. : )
21 sie 2024

wszystko ok

towar zapakowany jak nalezy, bez problemowy zwrot. wysylka moglaby byc szybsza, zazwyczaj od 8a towar dochodzi na 3 dzien
21 sie 2024
Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię! :)

ok

Bardzo mi odpowiada odbiór w sklepie. Zobaczymy jak będzie wyglądała realizacja samego zamówienia na razie jest ok!
27 sie 2024
Bardzo dziękujemy za pozytywną ocenę! :)
RX
Renata X.
Koscian
26 sie 2024
8a.pl- sprawdza się w każdym detalu.. Przesyłkę odebrałam bardzo szybko. Jakość bluzeczek- zgodnie z oczekiwaniem.
27 sie 2024
Bardzo dziękujemy za podzielenie się swoją opinią! Cieszymy się, że jest Pani zadowolona z zakupów w naszym sklepie. Również miło nam słyszeć, że jakość zamówionych bluzek spełniła Pani oczekiwania. Zapraszamy ponownie i życzymy samych udanych zakupów! :)
OB
Ola B.
Śląskie
Zawsze towar najwyższej jakości Super obsługa Profesjonalna pomoc Wszystkie zakupy przebiegają szybko i sprawnie
Odpowiedź ze sklepu 8a.pl
To wspaniałe usłyszeć, że zakup spełnił oczekiwania! Dziękujemy za zaufanie i zapraszamy ponownie. :)
24 sie 2024
Brak powiadomień na e-mail o dostępności towaru , pomimo wielokrotnego zapisu na stronie 8a ... a towar jest ...
26 sie 2024
Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią oraz pozytywną ocenę. Przepraszamy za wszelkie niedogodności. Feedback jest dla nas bardzo istotny. Postaramy się dokładnie przeanalizować sytuację i podjąć odpowiednie kroki naprawcze.
26 sie 2024
Jak do tej pory wszystkie zakupy które zrobiłem okazały się być strzałem w 10. Terminowe dostawy. Polecam
26 sie 2024
Cieszymy się, że mogliśmy spełnić oczekiwania! Dziękujemy pozytywną opinię. :)

Profesjonalna obsługa zakupów

Profesjonalny wygląd i obsługa strony, możliwość przymierzenia towaru przed zakupem, zmiana rozmiaru
Odpowiedź ze sklepu 8a.pl
Cieszymy się, że nasz sklep spełnił Pana oczekiwania! Dziękujemy za opinie i zaufanie. : )
Duży wybór, możliwość przymierzenia w sklepie zamówionego przez internet towaru, wygląd strony
Odpowiedź ze sklepu 8a.pl
Ogromnie się cieszymy, że jest Pan zadowolony z naszego sklepu. Dziękujemy za ocenę! : )
5 wrz 2024
Szybka realizacją zamówienia, pomoc w doborze sprzętu oraz bezproblemowy zwrot, polecam
Odpowiedź ze sklepu 8a.pl
Dziękujemy za przemiły komentarz i pozytywną ocenę, to dla nas największa nagroda. : )