nelastoys.pl

Opinie (477) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (477)

Opinie nt. sklepu nelastoys.pl

30 cze 2024
Pierwszorzędne podejście do klienta. Najbardziej cenię ich za to, że nie oszukują swoich klientów. Wszystkie opisy są zgodne z prawdą. Zabezpieczenie paczki pierwszej klasy, naprawdę. Przesyłka dotarła do mnie niemal natychmiast . polecam zakupy w tym sklepie Odpowiednie podejście do klienta. Otrzymałam paczkę w idealnym stanie. Wszystko w porządku, dostawa bardzo sprawna. Opisy towarów w pełni zgadzają się z rzeczywistością, polecam.
29 cze 2024
Bardzo szybka wysyłka. Sprawne i wygodne zakupy. Świetny kontakt z obsługą, wszystko rozwiązaliśmy przez telefon. Rewelacyjny kontakt z obsługą sklepu, polecam. Dobrze zapakowane i łatwe do otwarcia. Niczego nie brakowało, szybka realizacja. Jestem zadowolona od zamówienia po towar i dostawę.
30 cze 2024
Nie mam uwag co do jakości opakowania, wszystko ok. Dostawa w mgnieniu oka, naprawdę polecam. Szybka i bezproblemowa transakcja. Czas dostawy, ceny i jakość produktów - wszystko bez zarzutów. wielokrotnie kupowałam w nelastoys i zawsze produkty były wysokiej jakości i szybko dostarczone
29 cze 2024
Nie mam uwag co do jakości opakowania, wszystko ok. Dostawa w mgnieniu oka, naprawdę polecam. Szybka i bezproblemowa transakcja. Czas dostawy, ceny i jakość produktów - wszystko bez zarzutów. wielokrotnie kupowałam w nefere i zawsze produkty były wysokiej jakości i szybko dostarczone
29 cze 2024
Jestem bardzo zadowolona z zakupionych produktów i szybkości realizacji zamówienia. Polecam serdecznie! Punktualność do duża zaleta tego serwisu. Przesyłka dotarła do mnie bez żadnego uszczerbku. Bardzo wytrzymałe opakowanie. Wszystko przebiegło sprawnie, polecam ten sklep.
29 cze 2024
Świetna i kompetentna obsługa klienta. Prawidłowo zapakowana i dobrze zabezpieczona przesyłka, polecam. Czas dostawy zgodny z informacjami podanymi na stronie internetowej. Całość transakcji bez problemów, produkty w oryginalnych opakowaniach, zgodne z opisem. Polecam.
19 cze 2024
Szybko sprawnie i bez problemów. Bardzo pomocna obsługa klienta. Naprawdę solidna przesyłka, chyba pierwszy raz taką dostałem. Terminowa dostawa to jest to, co lubię najbardziej. Jestem pod wrażeniem jakości produktów, a także tak błyskawicznej dostawy. Pierwsza klasa!
29 cze 2024
Korzystanie z ich usług to takie miłe doświadczenie, że na pewno tu jeszcze nie raz wrócę. Odpowiednio zapakowany towar, naprawdę wytrzymałe opakowanie. Nie za wcześnie, nie za późno, w sam raz. Zakupy przebiegły bez zarzutu. Szybko, bezpiecznie, bez niespodzianek.
25 cze 2024
Dobry sklep, sprawdzone produkty bez ściemy i naciągania klienta. W sam raz dla mnie, tak jak lubię. Wyśmienity czas realizacji, wszystko zgodne z zapowiedzią. Obsługa fantastyczna, przemili pracownicy. Produkt przyszedł bardzo solidnie zabezpieczony.
29 cze 2024
Towar następnego dnia miałam już w domu, super. Wspaniałe opakowanie, jestem w szoku. Pofesjonalna obsługa, zakupy to czysta przyjemność. Jestem bardzo zadowolona. Jestem zaskoczona jakością produktów, ceną, no i tą ekspresową przesyłką. Super.
30 cze 2024
Naprawdę dobrze zapakowany produkt. W końcu spotkałam się z obsługą, która nie zachowuje się tak, jakby pracowała za karę. Wysyłka bardzo sprawna. Wow, w końcu znalazł się sklep, który wstawia na stronę uczciwe informacje o produktach. Brawo!
29 cze 2024
Paczka porządnie spakowana. Produkt przyszedł w stanie idealnym. Zamówiony towar dotarł bardzo szybko. Widać, że dbają o relację ze swoimi klientami, bardzo mi się to podoba. Realizacja zamówienia bez zarzutu. Szybka i bezpieczna dostawa.
25 cze 2024
Bardzo rzetelne i profesjonalne podejście do klienta. Tak właśnie powinno się podchodzić do klienta i jego potrzeb. Przemiła obsługa :) Niezwykle empatyczny i pomocny właściciel, oby więcej było takich! Życzę powodzenia i duuużo klientów:
29 cze 2024
Przesyłka została doskonale zabezpieczona. Kontakt z obsługą bez przeszkód, a samo zamówienie poprawnie zrealizowane. Czas dostawy zgadza się z informacją podaną na stronie internetowej. Jestem bardzo zadowolona z takiego obrotu sprawy.