bambiboo.eu- Logo - Opinie

bambiboo.eu

Opinie (459) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (1094)

Obejmuje Ochronę Kupującego

19 lut 2024
Najlepsze pieluszki na rynku! Są miękkie, bardzo przyjemne w dotyku, nigdy nie powodowały żadnych odparzeń i dzieci chętnie je noszą! Pasek na pieluszkach pokazuje kiedy pieluszka jest do zmiany - nie zawiódł nas jeszcze nigdy! Korzystamy z bambiboo już 1.5 roku i mamy też subskrypcję która jest dodatkowym atutem - nie trzeba gonić po sklepach, czy pamiętać o złożeniu kolejnego zamówienia online, paczka sama pojawia się pod domem :) Drobiazg, jednak bardzo ważny to papierowe opakowania które są bardzo praktyczne i super się je otwiera bez rozdzierania! Ogromnym plusem jest też obsługa klienta, po prostu fanstatyczna. Team Bambiboo rozumie klienta i potrafi wyjść potrzebom (nie tylko maluchów) naprzeciw!

18 cze 2024
Produkty z linii cottonwear sa duzo gorsze niz standard pieluszek z bambusem. A na dodatek seria z bambusem rozmiar 2 nagle maja krociutkie rzepy, ze moj bobas 6kg nagle musi przeskoczyc do rozmiaru 3, ktore z kolei sa za duze, bo maja dluzsze rzepy. Naprawde powinniscie zastanowic sie na misja swojej firmy, bo w moim odczuciu juz niewiele zostalo z Waszego sloganu dbania o ekologie skoro taka taktyke handlowa przyjmujecie.

Opinie nt. sklepu bambiboo.eu

30 sie 2024
Odpowiedź ze sklepu bambiboo.eu
😍dziękujemy za tak wysoką ocenę. Pozdrawiamy ciepło
Dziękujemy bardzo za 5*.🥰
27 sie 2024
Odpowiedź ze sklepu bambiboo.eu
Bardzo dziękujemy za wysoką ocenę.💝
25 sie 2024
Odpowiedź ze sklepu bambiboo.eu
🥰 dziękujemy za super ocenę.
24 sie 2024
🥳Dziękujemy za 5*.
22 sie 2024
28 sie 2024
Dziękujemy za wysokie noty💝, pozdrawiamy ciepło.
21 sie 2024
28 sie 2024
🌷dziękujemy bardzo za 5*.
20 sie 2024
28 sie 2024
🥰 dziękujemy za super ocenę.
18 sie 2024
28 sie 2024
🤩 dziękujemy bardzo za 5*.
18 sie 2024
28 sie 2024
🥰dziękujemy za wysokie noty.
28 sie 2024

Ecco la recensione in polacco: --- Niestety nie jestem zadowolony z doświadczenia z Bambiboo. Otrzymałem paczkę z pieluszkami w złym rozmiarze. Po zgłoszeniu problemu firma szybko zaproponowała rozwiązanie, ale później przestała odpowiadać. Brak dalszego kontaktu i opóźnienia w rozwiązaniu sprawy są rozczarowujące.
10 godzin temu
Zdecydowanie obniżyć cenę za 8pak, jest ona zdecydowanie wyższa niz podczas promocji w dużej sieci drogeryjnej, a to Was produkt Wasz sklep, rozumiem że marża musi się zgadzać na szczęście w kwestii tego typu pieluszek konkurencja jest coraz większa.
13 sie 2024

Pieluszki super, obsługa też

Bardzo polecam - pieluszki super, maluch urodził się w czerwcu i mimo upałów zero problemów z pupą. Jedynie w tym samym rozmiarze bambusowe pieluszki są trochę większe od bawełnianych, ale to też na plus, bo jak bobas wyrasta z rozmiaru a następnie jest jeszcze trochę za duży to bambusowe wypełniają lukę. Obsługa też super - zamawiam w subskrypcji - zagapiłam się i nie zmieniłam rozmiaru, pieniądze zeszły z konta, paczka już była w drodze. Zadzwoniłam nie licząc na wiele, bo to ewidentnie był mój błąd i mile zaskoczenie - powiedzieli żebym nie odbierała paczki i zwrócą pieniądze - więc właściwie wzięli na siebie koszty przesyłki, żeby mi ułatwić życie. Dostawa też ekspresowa - po zamówieniu paczka jest na następny dzień. Pieluszki są droższe, ale całość zdecydowanie warta swojej ceny.
14 sie 2024
Ślicznie dziękujemy za podzielenie się bardzo precyzyjną opinią, wskazówki bezcenne. 🤩Błyskawiczna wysyłka to nasze drugie imię, nasz zespół stara się ze wszystkich sił pomóc Rodzicom, bo wiemy, że czas spędzony z Maleństwem jest priorytetem.😍
15 sie 2024
Uwielbiamy od pierwszego użycia. Synek zaprzyjaźnił się z bambi w 3 tyg życia, po tym jak dostał odparzeń od pieluszek najpopularniejszejszej marki. Od tamtej pory nic się nie dzieje, pupa idealna, nawet kremikow nie potrzebuje! Opcja subskrypcji jest mega wygodna, a obsługa klienta jest przemiła❤️
28 sie 2024
Takie słowa to istny miód na nasze uszy😍 My również cieszymy się, że zyskaliśmy nowego przyjaciela🤩Miło nam powitać w gronie Naszych Subskrybentów. Dziękujemy bardzo.
20 lip 2024
Subskrypcja jest świetnym rozwiązaniem, bardzo ułatwia życie, a i same pieluchy bambusowe świetnie się spisują, jedyne kosmetyki do okolic pieluchowych mamy ze szpitala, ale i tak ich nie używamy, bo skóra syna jest w świetnym stanie.
22 lip 2024
Wielkie dzięki 😘. Subskrypcja to nasze ukochane dzieciątko ;), cieszymy się, że i Wy darzycie ja podobnym uczuciem ;)
31 lip 2024

Świetna opcją substancji

Bambiboo, uwielbiam Waszą subskrypcję! Dziękuję za świetny serwis! Jestem bardzo zadowolona z tego, jak działacie. Jednego dnia płatność, drugiego kurier z pieluchami puka do moich drzwi.
6 sie 2024
Wow, takie miłe słowa to miód na nasze uszy😚🥰😍🤩To bardzo pozytywnie nas motywuje, staramy się, aby każdy nasz klient był tak zadowolony jak Pani. Pozdrawiamy ciepło😚😘
OJ
Ola J.
Koszalin
22 lip 2024
Rzetelna firma, kontakt z kupującym na wysokim poziomie. Gdy zabrakło w magazynie produktu od razu zostałam o tym poinformowana i zostały mi przedstawione inne opcje zakupu
23 lip 2024
Bardzo dziękujemy 😘 Zawsze pomożemy, tym bardziej że wiemy, co by się stało gdyby zabrakło pieluszek 😱 😉
2 sie 2024

Naj naj naj

Wspaniałe pieluszki, nieoceniona wygoda z dostawą do domu, prosta obsługa subskrypcji, cudowny kontakt z zespołem Bambiboo. Dla mnie jesteście najlepsi !
6 sie 2024
Ślicznie dziękujemy za mnóstwo pochwał🌷🥰😍🤩 Mamy po prostu naj, naj, naj, najlepszych Klientów💖Cieszymy się, że mamy tak szybko powiększające się grono subskrybentów😍
12 sie 2024
Ekspresowa wysyłka, jakość pieluszek rewelacyjna. Miękkie, delikatne i jako jedne z niewielu nie podrażniają skóry mojego syna. Świetny produkt.
14 sie 2024
Dziękujemy bardzo za tak miłe słowa i pochwały naszych produktów, 🥰a ekspresowa wysyłka to nasza mocna strona, pozdrawiamy ciepło.😘
25 lip 2024

Bardzo wygodne w użytkowaniu

Pieluchy jednorazowe, które nie uczulają są lekkie i przewiewne. Bardzo chłonne i dobrze dopasowane. Jesteśmy zadowoleni i polecamy.
27 lip 2024
❤️❤️ Dziękujemy ❤️❤️