Populin Plus nie należy do najtańszych suplementów diety (ok. 200 zł/szt). Byłem więc sceptyczny do „kolejnego super” suplementu. Po miesięcznym stosowaniu wraz z Florenta Plus w płynie, zauważyłem poprawę w oddychaniu pełnymi płucami. Po przebytej grypie w 2021 r. pozostały duszności i „charczenie” na odcinku tchawicy. Ustało po regularnym spożywaniu Populinu. Może to przypadek. Ostrzegam jednak przed smakiem suplementu. To najgorszy, gorzki smak ever. Producent powinien dorzucać do niego owocowe żelki na zagryzkę 😁
Z kolei Florentę plus w płynie biorę regularnie od września i w tym roku jeszcze przeziębienie mnie nie dopadło. Jednak smak wywaru też nie należy do przyjemnego rytułału.
21 lis 2022
Po 3 miesiącach stosowania, stany zapalne na twarzy znacznie się zmniejszyły ;)
Trawienie również się poprawiło.
Szczerze polecam
1 gru 2022
Super produkty! Dzięki Populinowi pozbyłam się męczącego pocovidowego kaszlu , mam lepszą formę , w końcu daję radę wjechać rowerem pod górkę, na co nie miałam siły od 3 lat 🙂
Krwawienie trwające ponad miesiąc ustąpiło po 3 dniach brania Klimatonu, uspokoiły się nerwy, wzrósł poziom energii 🙂 Na przeziębienia u dziecka świetnie działa Florenta, Biota i Witamiks, plus do smarowania klatki piersiowej i czoła żel Pichtowy. Florentę używamy też jako kropel do nosa, ładnie ściąga wydzielinę.
Te produkty na stałe będą w mojej apteczce !
5 gru 2022
Prawdę mówiąc nie spodziewałam się tak spektakularnych efektów 😊 Jestem mile zaskoczona działaniem preparatów tej firmy , nie liczyłam na efekt "wow" a tu niespodzianka 🙂Florenta na katar zamiast kropli do nosa , działa super , podobnie jak Populin , który działa jak naturalny antybiotyk, dzięki niemu grypy pozbyliśmy się w 2 dni 🙂 Syn , który trenuje piłkę nożną , przed każdym treningiem woła "Mama ,daj mi ten naturalny dopalacz "😂 ( Tonizyd) . Codziennie bierze też doustnie Florentę i Witamiks na odporność i , jak sam twierdzi, na "zakuwanie" bo lepiej mu wiedzą wchodzi do głowy .
Duży plus za możliwość konsultacji u pracowników firmy, którzy potrafią dobrać produkty odpowiadające potrzebom klientów.
12 gru 2022
Żel Błogosławieńswo razem z globulkami Polarox bardzo dobrze złagodziły mój stan zapalny w miejscach intymnych. Po dwóch dniach dyskomfort znikł.
Bardzo Polecam