Populin Plus nie należy do najtańszych suplementów diety (ok. 200 zł/szt). Byłem więc sceptyczny do „kolejnego super” suplementu. Po miesięcznym stosowaniu wraz z Florenta Plus w płynie, zauważyłem poprawę w oddychaniu pełnymi płucami. Po przebytej grypie w 2021 r. pozostały duszności i „charczenie” na odcinku tchawicy. Ustało po regularnym spożywaniu Populinu. Może to przypadek. Ostrzegam jednak przed smakiem suplementu. To najgorszy, gorzki smak ever. Producent powinien dorzucać do niego owocowe żelki na zagryzkę 😁
Z kolei Florentę plus w płynie biorę regularnie od września i w tym roku jeszcze przeziębienie mnie nie dopadło. Jednak smak wywaru też nie należy do przyjemnego rytułału.
Kazdy produkt kupiony u Was spełnia moje oczekiwania! Dziękuję...Teraz czytam ksiażkę Larisy Sotnikovej 'Odrodzenie Fitoterapii' nie mozna przestac jej czytac!!!!!!!!!!!!!!! Polecam! Maria Salak
Zakupiłam florentę plus, populin plus, biolizat, maść pichtową i olejek pichtowy! Polecam wszystko gorąco, gdyż są to naprawdę bardzo skuteczne w swym działaniu produkty!