Sklep Sklep z tekstyliami nietylkofiranki.pl został sprawdzony i uzyskał certyfikat zgodniez kryteriami jakości Trusted Shops
Sprawdzona tożsamość
Ochrona danych osobowych
Zrozumiały proces składania zamówienia
Zabezpieczenie ochroną kupującego
W sklepie Sklep z tekstyliami nietylkofiranki.pl można skorzystać z gwarancji Trusted Shops i zabezpieczyć zakupy do kwoty 10 000 zł. Dowiedz się więcej
ważny od:6 gru 2021
data aktualizacji:6 cze 2023
Sprawdzona tożsamość
Ochrona danych osobowych
Zrozumiały proces składania zamówienia
Zabezpieczenie ochroną kupującego
Opinie nt. sklepu Sklep z tekstyliami nietylkofiranki.pl
Szczególnie podobała mi się faktura firan, ale muszę przyznać że są nierówne co do długości (fot. 1 i 2). Mimo to wyglądają naprawdę ładnie.(fot.3) i zastanawiam się nad kolejnym zakupem.
Nie miła obsługa .Pan z infolinii. z łaską udzielał odpowiedzi na pytania dotyczące produktu.
Firanki przyszły szybko ,jednak wzór ciastka przypinany do firanki przyszyty został na tasiemce do góry nogami
Wszystko musiałam odpruć przyszyc na nowo .Najbardziej odepchnela mnie jednak rozmowa telefoniczna z pracownikiem infolinii
Raczej nie wrócę już do tego sklepu mimo kuszących niskich cen niektórych produktów.
Zasłony krzywo wycięte (różnica aż 3cm!!!), niestety dopiero po powiększeniu to widać. Materiał bardzo słaby, estetyka tandetna. Kolor odbiega od tego, który został przedstawiony na stronie (jest jaśniejszy, mniej nasycony) i nie jest to wina ustawień ekranu jasności komputera.
Zasłony miały być lekko prześwitujące, tymczasem są całkiem prześwitujące. Ponadto są źle wykonane z gdyż wszędzie widać luźne nitki.
13 mar 2023
Dziękujemy za wybór naszej oferty. W systemie nie mamy odnotowanego zgłoszenia reklamacyjnego. Bardzo przepraszamy za zaistniałą sytuację i zapraszamy do kontaktu z Biurem Obsługi Klienta w celu rozwiązania problemu.
17 mar 2023
długie oczekiwanie na zamówiony towar, lepsza jakość produktów
21 kwi 2023
Dziękujemy za wybór oferty naszego sklepu. Przepraszamy za zaistniałe problemy i zapewniamy, że zrobimy wszystko, aby takie niedogodności nie powtarzały się w przyszłości :)
15 lut 2023
2 gru 2022
Jakość usług możecie poprawić wysyłając poprawne produkty!! Zamówiłam na prezent i muszę dać coś innego. Bo wysłaliście nie ten produkt co chciałam i to jeszcze obie sztuki nie ten model. Jestem bardzo niezadowolona wręcz wściekła.
27 gru 2022
21 gru 2022
Macie na stronie internetowej do zakupu zasłony, których nie ma w hurtowniach. Do tej pory są. Sprawdzajcie asortyment, który oferujecie na stronie.
27 gru 2022
Dziękujemy za wybór oferty naszego sklepu. Przepraszamy za zaistniałe problemy i zapewniamy, że zrobimy wszystko, aby takie niedogodności nie powtarzały się w przyszłości. Oferta została zaktualizowana zaraz po zgłoszeniu braku produktu na magazynie.
21 gru 2022
20 sty 2023
Dziękujemy za wybór nasze oferty. Chętnie dowiemy się, co jest przyczyną niezadowolenia z przebiegu transakcji. Zapraszamy do kontaktu z Biurem Obsługi Klienta.
19 gru 2022
23 wrz 2022