Meditrendy

Opinie łącznie (14 169) Opinie (2892) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często podkreślają wysoką jakość produktów, zarówno pod względem materiałów, jak i wykonania. Doceniają wygodę i jakość materiałów, ich przewiewność, trwałość oraz łatwość w pielęgnacji. Wygląd, krój i dopasowanie ubrań są często chwalone, z naciskiem na modne kolory oraz wygodę noszenia. Dostępność rozmiarów i ich zgodność z oczekiwaniami są często pozytywnie oceniane. Wielu klientów podkreśla wygodę noszenia produktów, zarówno w pracy, jak i na co dzień. Obsługa klienta – zarówno w sklepie, jak i online – jest oceniana jako bardzo miła, pomocna i profesjonalna. Szybkość i sprawność dostawy również są często chwalone. Pojawiają się sporadyczne uwagi o opóźnieniach lub rozbieżnościach w informacjach dotyczących dostawy, a także pojedyncze uwagi o rozbieżnościach w dostępności rozmiarów.

OpinieMeditrendy

Super mundurek , wygodny bardzo dobra jakość dobra cena
zawsze piękne i bardzo wygodne mundurki
Bardzo ładne komplety, wygodnie się w nich pracuje.
Ok
Bardzo jestem zadowolona z odzieży medycznej zakupionej w Meditrendy, lekki materiał, dobrze odszyty, dobrze się nosi.Szybka dostawa, możliwość zapłaty za pobraniem.
Wszystko ok.
W butach chodzi się jak w obłoczku, miękkie i cudowne
Qszystko ok. Super jakość, Super cena
Szybka wysyłka :)
Bardzo polecam to mój kolejny komplet ,ładnie odszyta góra kobiecy krój i dobrze leży, spodnie również .

Super wygodna odzież medyczna.

Idealna odzież do pracy. Wygodna i zarazem stylowa. Polecam.