Proces zamowienia : super ! Zlozone przeze mnie zamowienie dotarlo do mnie bardzo szybko / ekspresowo, zapakowane starannie , wiec ... oby taki standard utrzymac :-)
Produkty z serii Curasept Biosmalto świetnie się sprawdzają i doskonale działają. Jestem bardzo zadowolona i polecam zarówno te produkty jak i ten sklep.
19 sie 2022
Cała transakcja poszła bardzo sprawnie. Szczoteczka jak na ten stan świetnie działa. Z czystym sumieniem mogę polecić!!! Będę korzystać z tego sklepu
18 lip 2022
Zakupy robię zawsze stacjonarnie ale teraz nie miałam na to czasu więc zamówiłam przez internet produkty znam od 4 lat i są super
18 maj 2022
Asortyment i części zamienne. Klarewne informacje telefoniczne. Bardzo miła i kompetentna obsluga w punkcie odbioru.
Rewelacyjny sklep, duży asortyment , profesjonalna obsługa , szybka wysyłka. Kolejny udany zakup . Polecam
10 kwi 2022
Opis produktu na stronie, kontakt z klientem, jakość produktu, czas realizacji zamówienia oraz prośba indywidualna klienta (o dodatkowe zabezpieczenie paczki przed wilgocią) oceniam na...
10/10!
Gdyby każdy sprzedający podchodził do klienta to nie byłoby reklamacji 👏 Polecam 😊