Klienci bardzo często podkreślają błyskawiczną realizację zamówień oraz szybką dostawę. Wielu klientów chwali miłą, profesjonalną i pomocną obsługę sklepu, zarówno telefoniczną, jak i mailową. Klienci doceniają staranne i bezpieczne pakowanie przesyłek, co gwarantuje brak uszkodzeń produktów. Klienci pozytywnie oceniają łatwość i jakość kontaktu ze sklepem, zarówno telefonicznego, jak i mailowego. Proces zamówienia opisywany jest jako sprawny, szybki i bezproblemowy. Opinie dotyczące cen są mieszane, niektórzy klienci chwalą promocje i rozsądne ceny, inni wskazują na wysokie koszty. Pojawia się również jedna uwaga co do złożoności płatności.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniehttps://edugaleria.pl/
Przesyłka na czas, bardzo dobry kontakt z księgarnią. Podręcznik jest pomocny do przygotowania się do zajęć.
Zamówienie dostarczone następnego dnia!
Polecam serdecznie :)
Zamówienie zrealizowane bardzo szybko i bezproblemowo. Obsługa sklepu bardzo miła i profesjonalna. Polecam serdecznie :)
Bardzo dobrze zabezpieczona przesyłka i szybko wysłana przesyłka
Szybka odpowiedź i łatwa w zrozumieniu instrukcja odesłania przesyłki
WSZYSTKO OK