Certyfikat dla Sklep Winkhaus Polska

No. X84072598CE55992E2FB07F807381AB21
 

Certyfikat wydany dn.
17.03.2015 r.
Ważny do
16.03.2020 r.
Potwierdzone przez
Jean-Marc Noël
Dyrektor Zarządzający Trusted Shops GmbH
Informacje na temat sprzedawcy
Dalsze informacje i warunki korzystania z gwarancji Trusted Shops

Opinie o Sklep Winkhaus Polska



Bardzo dobry

4.86/5.00

    • 5 gwiazdek
    • 4 gwiazdki
    • 3 gwiazdki
    • 2 gwiazdki
    • 1 gwiazdka

Ocena łączna obliczona została na podstawie 32 ocen zebranych za pośrednictwem systemu Trusted Shops w ciągu ostatnich 12 miesięcy.
Sklep Winkhaus Polska ma 138 opinii.

    • Dostawa
    • Towar
    • Serwis dla klientów

Opinii klientów

   
Data publikacji
19.11.2019 r.
Data zamówienia
11.11.2019 r.
19.11.2019 r.
Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
25.10.2019 r.
Data zamówienia
18.10.2019 r.
25.10.2019 r.
super
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
18.10.2019 r.
Data zamówienia
09.10.2019 r.
18.10.2019 r.
Wszystko ok. Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
09.09.2019 r.
Data zamówienia
02.09.2019 r.
09.09.2019 r.
Usługa wykonana szybko i sprawnie, pełna informacja o wysyłce, super.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
08.09.2019 r.
Data zamówienia
01.07.2019 r.
08.09.2019 r.
Wszystko idealnke
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
27.07.2019 r.
Data zamówienia
20.07.2019 r.
27.07.2019 r.
Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
21.07.2019 r.
Data zamówienia
15.07.2019 r.
21.07.2019 r.
Super
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
19.07.2019 r.
Data zamówienia
11.07.2019 r.
19.07.2019 r.
Bardzo profesjonalna obsługa. Pomocna. Wszystko szybko i sprawnie, zgodnie z zamówieniem.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
13.07.2019 r.
Data zamówienia
06.07.2019 r.
13.07.2019 r.
Bez komentarza
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
07.07.2019 r.
Data zamówienia
30.06.2019 r.
07.07.2019 r.
Dobre ceny i bardzo szybka dostawa
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
18.06.2019 r.
Data zamówienia
11.06.2019 r.
18.06.2019 r.
Dużo przygód przy dostarczeniu paczki
3.33
Dostateczny

Data publikacji
29.05.2019 r.
Data zamówienia
22.05.2019 r.
29.05.2019 r.
Szybka realizacja dostawy.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
28.05.2019 r.
Data zamówienia
21.05.2019 r.
28.05.2019 r.
Profesjonalne podejście
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
22.05.2019 r.
Data zamówienia
15.05.2019 r.
22.05.2019 r.
Jedna wkładka przyszła w nie orginalnym opakowaniu karta kodowa porysowana prawdopodobnie ze zwrotu a kosztuje ponad 260zł z drugą było wszystko w porządku koszt 220zł. Nie traktują klijętów poważnie.
3.33
Dostateczny

Data publikacji
13.05.2019 r.
Data zamówienia
06.05.2019 r.
13.05.2019 r.
najlepsza firma pod względem logistycznym , jakby wszystkie tak funkcjonowały zapanowałby ład i porządek, jestem bardzo zadowolona:) polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
13.05.2019 r.
Data zamówienia
05.05.2019 r.
13.05.2019 r.
Natychmiastowa dostawa. Polecam.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
06.05.2019 r.
Data zamówienia
26.04.2019 r.
06.05.2019 r.
Pomocni przy znalezieniu odpowiedniego produktu
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
30.04.2019 r.
Data zamówienia
23.04.2019 r.
30.04.2019 r.
DLA MNIE BOMBA
Super podejście do klienta
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
30.04.2019 r.
Data zamówienia
23.04.2019 r.
30.04.2019 r.
Poleca.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
20.04.2019 r.
Data zamówienia
12.04.2019 r.
20.04.2019 r.
szybkom i sprawnie.OK
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
16.04.2019 r.
Data zamówienia
09.04.2019 r.
16.04.2019 r.
Działanie sklepu jest bez zarzutu. Jestem w pełni zadowolony z usługi, a szczególnie z szybkości działania.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
05.04.2019 r.
Data zamówienia
29.03.2019 r.
05.04.2019 r.
zakup zrealizowany własciwie i terminowo
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
03.04.2019 r.
Data zamówienia
27.03.2019 r.
03.04.2019 r.
Wszystko zgodnie z opisem,sprawnie.POLECAM
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
25.03.2019 r.
Data zamówienia
17.03.2019 r.
25.03.2019 r.
Wszystko ok
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
20.03.2019 r.
Data zamówienia
12.03.2019 r.
20.03.2019 r.
Po raz drugi korzystam z usług Winkhaus Polska.
Nie mam żadnych zastrzeżeń.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
04.03.2019 r.
Data zamówienia
25.02.2019 r.
04.03.2019 r.
wszystko jest bardzo ok
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
18.02.2019 r.
Data zamówienia
10.02.2019 r.
18.02.2019 r.
Szybko i bez problemów. Polecam.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
10.02.2019 r.
Data zamówienia
03.02.2019 r.
10.02.2019 r.
Zamówiłem okucie do drzwi balkonowych, bo stare się rozleciało.Nowe szybko przyszło,jednak zaskoczeniem było dla mnie,że ponieważ były za długie,musiałem samodzielnie jeszcze poobcinać z dwóch końców 2 kawałki ok.10 cm blachy głównej i 2 wąskie z ząbkami.Opiłować i wywiercić 2 otwory na wkręty.Może to nietypowe rozwiązanie u mnie było,bo krótsze okucia na drzwiach (poziome) na dole i górze zach...
4.00
Dobry

Data publikacji
10.01.2019 r.
Data zamówienia
02.01.2019 r.
10.01.2019 r.
Konsultant doradził jakie części zamienne mam kupić. Szybka realizacja zamówienia i wysyłka.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
20.12.2018 r.
Data zamówienia
12.12.2018 r.
20.12.2018 r.
Wysoki poziom usługi.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
18.12.2018 r.
Data zamówienia
10.12.2018 r.
18.12.2018 r.
Wszystko OK, jedyne co mogę dodać - zdjęcia produktów mało szczegółowe. Pozdrawiam Andrzej K.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
06.12.2018 r.
Data zamówienia
29.11.2018 r.
06.12.2018 r.
TRANSAKCJA ZAKOŃCZONA SPRAWNIE I PROFESJONALNIE
5.00
Bardzo dobry

Sklep Winkhaus Polska  opinie klientów

Sklep Winkhaus Polska

okucia okienne i drzwiowe, klamki, wkładki

Sklep Winkhaus Polska uzyskał certyfikat Trusted Shops w dniu 17.03.2015 r.

Okna tarasowe i duże okna na parterze są statystycznie najsłabszym ogniwem zabezpieczenia domów. To właśnie tędy najczęściej dostają się do wnętrza amatorzy cudzego mienia. Zabezpiecz swój dom! Zamontuj okucia i wkładki antywłamaniowe!

Kontakt
Przemysłowa 1
64-130 Rydzyna
Polska
marzena.jakimowicz@winkhaus.pl
Sklep Winkhaus Polska
Sprzedawca
Winkhaus Polska Beteiligungs Sp. z o.o. Sp. K.
Przemysłowa 1
64-130 Rydzyna
Polska
Rejestr handlowy
Rejestr Przedsiębiorców REGON:410023222
Osoba upoważniona do reprezentowania firmy
Maciej Matella
Zapoznaj się z doświadczeniami innych klientów!
Realizacja każdego z zamówień może zostać oceniona w skali od 1 do 5 gwiazdek. Klienci mogą ocenić sklep do 6 miesięcy od daty złożenia zamówienia. Na podstawie punktów przyznanych za towar, dostawę i obsługę obliczamy dla każdej dodanej opinii ocenę średnią (średnia arytmetyczna). Łączna ocena sklepu internetowego stanowi średnią wszystkich takich ocen z ostatnich 12 miesięcy. Dodając komentarze, klienci opisują swoje doświadczenia związane z korzystaniem z Sklep Winkhaus Polska .

Obliczanie oceny łącznej
5.0 - 4.5Bardzo dobry
4.5 - 3.5Dobry
3.5 - 2.5Dostateczny
2.5 - 1.5Mierny
1.5 - 1.0Niedostateczny

Wiarygodne opinie klientów zwiększają zaufanie
Trusted Shops jest wiodącą marką budującą zaufanie w segmencie zakupów online na terenie Europy. Wszystkie opinie poddawane są przez Trusted Shops zautomatyzowanej i manualnej kontroli, ponieważ tylko autentyczne oceny pomagają w podjęciu decyzji o zakupie.