Certyfikat dla Sklep Winkhaus Polska

No. X84072598CE55992E2FB07F807381AB21
 

Certyfikat wydany dn.
17.03.2015 r.
Ważny do
16.03.2020 r.
Potwierdzone przez
Jean-Marc Noël
Dyrektor Zarządzający Trusted Shops GmbH
Informacje na temat sprzedawcy
Dalsze informacje i warunki korzystania z gwarancji Trusted Shops

Opinie o Sklep Winkhaus Polska



Bardzo dobry

4.88/5.00

    • 5 gwiazdek
    • 4 gwiazdki
    • 3 gwiazdki
    • 2 gwiazdki
    • 1 gwiazdka

Ocena łączna obliczona została na podstawie 22 ocen zebranych za pośrednictwem systemu Trusted Shops w ciągu ostatnich 12 miesięcy.
Sklep Winkhaus Polska ma 114 opinii.

    • Dostawa
    • Towar
    • Serwis dla klientów

Opinii klientów

   
Data publikacji
20.03.2019 r.
Data zamówienia
12.03.2019 r.
20.03.2019 r.
Po raz drugi korzystam z usług Winkhaus Polska.
Nie mam żadnych zastrzeżeń.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
04.03.2019 r.
Data zamówienia
25.02.2019 r.
04.03.2019 r.
wszystko jest bardzo ok
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
18.02.2019 r.
Data zamówienia
10.02.2019 r.
18.02.2019 r.
Szybko i bez problemów. Polecam.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
10.02.2019 r.
Data zamówienia
03.02.2019 r.
10.02.2019 r.
Zamówiłem okucie do drzwi balkonowych, bo stare się rozleciało.Nowe szybko przyszło,jednak zaskoczeniem było dla mnie,że ponieważ były za długie,musiałem samodzielnie jeszcze poobcinać z dwóch końców 2 kawałki ok.10 cm blachy głównej i 2 wąskie z ząbkami.Opiłować i wywiercić 2 otwory na wkręty.Może to nietypowe rozwiązanie u mnie było,bo krótsze okucia na drzwiach (poziome) na dole i górze zach...
4.00
Dobry

Data publikacji
10.01.2019 r.
Data zamówienia
02.01.2019 r.
10.01.2019 r.
Konsultant doradził jakie części zamienne mam kupić. Szybka realizacja zamówienia i wysyłka.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
20.12.2018 r.
Data zamówienia
12.12.2018 r.
20.12.2018 r.
Wysoki poziom usługi.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
18.12.2018 r.
Data zamówienia
10.12.2018 r.
18.12.2018 r.
Wszystko OK, jedyne co mogę dodać - zdjęcia produktów mało szczegółowe. Pozdrawiam Andrzej K.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
06.12.2018 r.
Data zamówienia
29.11.2018 r.
06.12.2018 r.
TRANSAKCJA ZAKOŃCZONA SPRAWNIE I PROFESJONALNIE
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
13.11.2018 r.
Data zamówienia
05.11.2018 r.
13.11.2018 r.
OkOk
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
02.11.2018 r.
Data zamówienia
25.10.2018 r.
02.11.2018 r.
Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
10.10.2018 r.
Data zamówienia
03.10.2018 r.
10.10.2018 r.
Wszystko OK. Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
05.10.2018 r.
Data zamówienia
28.09.2018 r.
05.10.2018 r.
Dobra firma
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
27.09.2018 r.
Data zamówienia
20.09.2018 r.
27.09.2018 r.
Serwis dla klientów trudny do oceny.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
21.08.2018 r.
Data zamówienia
14.08.2018 r.
21.08.2018 r.
Przejrzysta strona, łato złożone zamówienie, bardzo dobry kontakt, sprawny system informacji o realizacji zamówienia.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
07.08.2018 r.
Data zamówienia
24.07.2018 r.
07.08.2018 r.
Profesjonalny sklep z towarem wysokiej jakości. Miła i kompetentna obsługa. Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
25.07.2018 r.
Data zamówienia
05.07.2018 r.
25.07.2018 r.
Ok przesyłka dostarczona błyskawicznie
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
09.07.2018 r.
Data zamówienia
02.07.2018 r.
09.07.2018 r.
Kontakt z serwisem bardzo dobry natomiast z kurierem nie za bardzo, ale dostawa na czas.
4.33
Dobry

Sklep Winkhaus Polska odpowiada: 10.07.2018 r.
Prosimy o informację, jaki był problem kurierem?

Data publikacji
27.06.2018 r.
Data zamówienia
20.06.2018 r.
27.06.2018 r.
Sklep i obsługa Winkhaus SUPER.
Firma kurierska FedEx to PORAŻKA.
4.00
Dobry

Sklep Winkhaus Polska odpowiada: 28.06.2018 r.
Prosimy o informację, jaki dokładnie kłopot był z firmą kurierską? Postaramy się wyjaśnić sprawę.

Data publikacji
11.06.2018 r.
Data zamówienia
28.05.2018 r.
11.06.2018 r.
SZYBKO I BEZ PROBLEMÓW
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
23.05.2018 r.
Data zamówienia
09.05.2018 r.
23.05.2018 r.
Profesjonalne doradztwo, błyskawiczny kontakt i takaż realizacja.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
14.05.2018 r.
Data zamówienia
07.05.2018 r.
14.05.2018 r.
Towar zgodny w 110 super. Bardzo polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
11.04.2018 r.
Data zamówienia
03.04.2018 r.
11.04.2018 r.
Wszystko super.
5.00
Bardzo dobry

Sklep Winkhaus Polska  opinie klientów

Sklep Winkhaus Polska

okucia okienne i drzwiowe, klamki, wkładki

Sklep Winkhaus Polska uzyskał certyfikat Trusted Shops w dniu 17.03.2015 r.

Okna tarasowe i duże okna na parterze są statystycznie najsłabszym ogniwem zabezpieczenia domów. To właśnie tędy najczęściej dostają się do wnętrza amatorzy cudzego mienia. Zabezpiecz swój dom! Zamontuj okucia i wkładki antywłamaniowe!

Kontakt
Przemysłowa 1
64-130 Rydzyna
Polska
marzena.jakimowicz@winkhaus.pl
Sklep Winkhaus Polska
Sprzedawca
Winkhaus Polska Beteiligungs Sp. z o.o. Sp. K.
Przemysłowa 1
64-130 Rydzyna
Polska
Rejestr handlowy
Rejestr Przedsiębiorców REGON:410023222
Osoba upoważniona do reprezentowania firmy
Maciej Matella
Zapoznaj się z doświadczeniami innych klientów!
Realizacja każdego z zamówień może zostać oceniona w skali od 1 do 5 gwiazdek. Klienci mogą ocenić sklep do 6 miesięcy od daty złożenia zamówienia. Na podstawie punktów przyznanych za towar, dostawę i obsługę obliczamy dla każdej dodanej opinii ocenę średnią (średnia arytmetyczna). Łączna ocena sklepu internetowego stanowi średnią wszystkich takich ocen z ostatnich 12 miesięcy. Dodając komentarze, klienci opisują swoje doświadczenia związane z korzystaniem z Sklep Winkhaus Polska .

Obliczanie oceny łącznej
5.0 - 4.5Bardzo dobry
4.5 - 3.5Dobry
3.5 - 2.5Dostateczny
2.5 - 1.5Mierny
1.5 - 1.0Niedostateczny

Wiarygodne opinie klientów zwiększają zaufanie
Trusted Shops jest wiodącą marką budującą zaufanie w segmencie zakupów online na terenie Europy. Wszystkie opinie poddawane są przez Trusted Shops zautomatyzowanej i manualnej kontroli, ponieważ tylko autentyczne oceny pomagają w podjęciu decyzji o zakupie.