E-LIQ VAPE SHOP- Logo - Opinie

E-LIQ VAPE SHOP

Opinie (4183) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (4696)

17 paź 2023
nie sklamie jesli napisze ze sklep oferuje niespotykanie dobry kontakt z klientem. premixy ktore zamowilem przy realizacji zamowienia okazaly sie niedostepne ale zostalem o tym szybko poinformowany telefonicznie dwa razy finalnie zezwolilem na wyslanie innych smakow aby nie komplikowac im pracy a sobie nie wydluzac czasu oczekiwania na paczke ktora przyszla drugiego dnia roboczego od zamowienia jestem bardzo zadowolony a nad problemami z brakami pracuja. do uslyszenia!

13 cze 2024
Od dłuższego czasu notoryczne braki w asortymencie, zamówienia wysyłane z opóźnieniem. Na obecne, aby zostało spakowane czekam już 3 dzień z rzędu i nadal nic. Zostało specjalnie zamówione z początku tygodnia, aby do końca tygodnia doszło. Nie jest to jednorazowa sytuacja. Kontakt z biurem - żaden. Niestety nikt nie odpowiada. Czas zmienić dostawcę.

Opinie nt. sklepu E-LIQ VAPE SHOP

Resetuj
19 wrz 2024
Jedyny sprzedawca internetowy który oferuje doręczenia przesyłek na adres odbiorcy, bez błahego programu lojalnościowego ani innych wymogów , bardzo szybko i sprawnie, przesyłki doręcza Inpost, polecam.
7 godzin temu
Są naprawdę zajebisci jeśli chodzi o obsługę klienta. Zadzwoniłam w sprawie paczki (aby ją przyspieszyć bo wyjeżdżam) Pan zadzwonił na magazyn i paczka wyszła jeszcze tego samego dnia. Mega polecam

Dluga realizacja zamowienia

Zamawianie produktu ok.. właściwy towar jak w opisie..jedyne zastrzeżenie moje to bardzo długa realizacja przygotowania towaru do wysyłki co przyczyniło się do opóźnienia przesyłki.pozdrawiam
Nie pod powiem co można zrobić lepiej bo i tak już jesteście debeściaki. Podoba mi się że jest taniej niż w sklepie stacjonarnym i że mogę kupić swoje ulubione produkty.
22 wrz 2024
Fajne ceny i szybki czas realizacji.. do tego często promocje. Przy większym zamówieniu dostawa gratis, zaopatruje się tu w olejki i grzałki.
22 wrz 2024
Kontakt pisemny o statusie realizacji i wysyłki na ogromny plus ,przesyłka na czas ,towar zgodny z tym co w opisie ..tylko chwalić 👍
24 wrz 2024
Sklep bardzo dobrze zaopatrzony, szybka dostawa, częste promocje, satysfakcjonujący program lojalnościowy i bardzo dobra obsługa.
24 wrz 2024
Jak zawsze wszystko super. Kolejne zamówienie, szybka wysyłka, wszystko kompletne , bardzo dobrze zabezpieczona przesylka
25 wrz 2024
Wszystko jak należy,nie ma się go czego przyczepić,sprawna i szybka obsługa klienta od zamówienia po sam odbiór,polecam
Szybko da się przejść do zamówienia. Nie trzeba nic poprawiać w stronie tylko denerwuje trochę ciągłe wylogowywanie
W waszym sklepie znajdę wszystko co potrzebuje, poczynając od kartridży do soli nikotynowej i to ulubione aromaty.
22 wrz 2024
Szybka wysyłka i zawsze dobre produkty w najlepszej cenie. Do tego masa konkursów. Chłopaki potrafią w promocje ;)
21 wrz 2024
Zawsze profesjonalne podejście do klijęta I informowanie o przebiegu przesyłki no i bardzo fajne promocje polecam.
11 wrz 2024
Czasami są braki. Natomiast zawsze przychodzi wszystko zgodne z zamówieniem. Najlepsza firma z tym asortymentem. 😀
10 wrz 2024

Ok

Zamówienie szybko realizowane. Niestety przy ostatnim zamówieniu otrzymałam niedziałający jednorazowy papieros. ☹️
11 wrz 2024
W ogóle bardzo fajnie przyjemnie się zamawia mega spoko e papieroski do wyboru do koloru więc polecam
17 wrz 2024
Uwielbiam sklep E-Liq! Tanio, szybko, wygodnie. Świetny kontakt. Super jakość produktów. Polecam
19 wrz 2024
Wszystko super, to już moje kolejne zamówienie, wysyłka szybka, dobrze zabezpieczona. Polecam 😁
Sklep intuicyjny i bardzo czytelny, zamowienia zawsze docieraja bardzo dobrze zabezpieczone
Duży wybór produktów, intuicyjna strona, szybka realizacja, punkty lojalnościowe, dobre ceny