Certyfikat dla decormint.com

No. X88FC3E5E3D97C73AA35A2640F116DF00
 

Certyfikat wydany dn.
19.02.2018 r.
Ważny do
18.02.2020 r.
Potwierdzone przez
Jean-Marc Noël
Dyrektor Zarządzający Trusted Shops GmbH
Informacje na temat sprzedawcy
Dalsze informacje i warunki korzystania z gwarancji Trusted Shops

Opinie o decormint.com



Bardzo dobry

4.81/5.00

    • 5 gwiazdek
    • 4 gwiazdki
    • 3 gwiazdki
    • 2 gwiazdki
    • 1 gwiazdka

Ocena łączna obliczona została na podstawie 68 ocen zebranych za pośrednictwem systemu Trusted Shops w ciągu ostatnich 12 miesięcy.
decormint.com ma 73 opinii.

    • Dostawa
    • Towar
    • Serwis dla klientów

Opinii klientów

   
Data publikacji
21.05.2019 r.
Data zamówienia
05.05.2019 r.
21.05.2019 r.
Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
12.05.2019 r.
Data zamówienia
19.04.2019 r.
12.05.2019 r.
Szybka dostawa, dobra jakość - obraz wyraźny, czyste kolory, bez pikselozy, dołączony uchwyt do zawieszenia. Opakowany w folię bąbelkową. Polecam.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
07.05.2019 r.
Data zamówienia
27.04.2019 r.
07.05.2019 r.
Obraz wygląda dokładnie tak jak na stronie. Idealne wykonanie, szybka przesyłka )
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
05.05.2019 r.
Data zamówienia
21.04.2019 r.
05.05.2019 r.
Super :)
4.67
Bardzo dobry

Data publikacji
02.05.2019 r.
Data zamówienia
16.04.2019 r.
02.05.2019 r.
jakość b.dobra
sprawna dostawa
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
02.05.2019 r.
Data zamówienia
23.04.2019 r.
02.05.2019 r.
Obraz super. Kontakt z klientem bardzo dobry, wszystko ok.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
02.05.2019 r.
Data zamówienia
23.04.2019 r.
02.05.2019 r.
Produkt zgodny z opisem, szybka dostawa, jestem zadowolona. Polecam
4.67
Bardzo dobry

Data publikacji
30.04.2019 r.
Data zamówienia
17.04.2019 r.
30.04.2019 r.
Wszystko zgodnie z zamówieniem towar doskonale zabezpieczony
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
25.04.2019 r.
Data zamówienia
16.04.2019 r.
25.04.2019 r.
Robiłam zakupy po raz pierwszy. Z pewnością nie ostatni. Polecam sprzedawcę bardzo
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
28.03.2019 r.
Data zamówienia
19.03.2019 r.
28.03.2019 r.
szybko, fachowo, wygodnie- polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
27.03.2019 r.
Data zamówienia
14.03.2019 r.
27.03.2019 r.
Jakość rewelacyjna. Obsługa bez zarzutu.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
21.03.2019 r.
Data zamówienia
02.03.2019 r.
21.03.2019 r.
Cały proces zakupu bez zastrzeżeń
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
18.03.2019 r.
Data zamówienia
04.03.2019 r.
18.03.2019 r.
polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
16.03.2019 r.
Data zamówienia
05.03.2019 r.
16.03.2019 r.
Zawiedziona jestem jakością. Chińszczyzna
3.33
Dostateczny

Data publikacji
16.03.2019 r.
Data zamówienia
03.03.2019 r.
16.03.2019 r.
Plakat jest piękny Byłam w szoku jak dobrze został zapakowany- owinięty w papier i włożony do wielkiej tuby. Polecam zakupy w tym sklepie
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
12.03.2019 r.
Data zamówienia
27.02.2019 r.
12.03.2019 r.
Bardzo miły kontakt Towar wysokiej jakości. Myśle że będę wracać
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
11.03.2019 r.
Data zamówienia
27.02.2019 r.
11.03.2019 r.
Wszystko zgodnie z oczekiwaniami.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
06.03.2019 r.
Data zamówienia
26.02.2019 r.
06.03.2019 r.
Daje 5 gwiazdek ponieważ: bardzo dobrej jakości plakat, szybko dostawa, bardzo dobra komunikacja. Reklamacja została załatwiona bezproblemowo i bardzo szybko. Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
04.03.2019 r.
Data zamówienia
21.02.2019 r.
04.03.2019 r.
Bardzo sprawna transakcja oraz szybka dostawa. Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
21.02.2019 r.
Data zamówienia
10.02.2019 r.
21.02.2019 r.
Świetna jakość produktu. Super kontakt ze sprzedawcą. Dobra cena. Wszystko poszło gładko. Szczerze bardzo polecam.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
21.02.2019 r.
Data zamówienia
10.02.2019 r.
21.02.2019 r.
Jakość plakatow i obrazów super. Opakowane świetnie. Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
19.02.2019 r.
Data zamówienia
10.02.2019 r.
19.02.2019 r.
Doskonała komunikacja, szybka dostawa i przepiękny plakat
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
11.02.2019 r.
Data zamówienia
31.01.2019 r.
11.02.2019 r.
Wszystko przebiegło bez problemu
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
05.02.2019 r.
Data zamówienia
28.01.2019 r.
05.02.2019 r.
towar zgodny z zamówieniem
4.67
Bardzo dobry

Data publikacji
05.02.2019 r.
Data zamówienia
05.02.2019 r.
05.02.2019 r.
Tapeta dobra jakość, głębsze kolory niż na zdjęciu. Prosty montaż Polecam sklep.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
04.02.2019 r.
Data zamówienia
11.01.2019 r.
04.02.2019 r.
Zakupiony obraz w kolorowe zebry w czarnej ramie bardzo stylowy i dobrze wykonany. Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
03.02.2019 r.
Data zamówienia
15.01.2019 r.
03.02.2019 r.
Szybko i sprawnie, ciekawe plakaty.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
27.01.2019 r.
Data zamówienia
07.01.2019 r.
27.01.2019 r.
Jestem bardzo zadowolona towar zgodny z zamówieniem
4.67
Bardzo dobry

Data publikacji
23.01.2019 r.
Data zamówienia
14.01.2019 r.
23.01.2019 r.
Polecam.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
15.01.2019 r.
Data zamówienia
07.01.2019 r.
15.01.2019 r.
Błyskawiczna realizacja. Towar zgodny z opisem. Produkt wysokiej jakości. Bardzo polecam /reprodukcja Alfred Sisley/
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
14.01.2019 r.
Data zamówienia
05.01.2019 r.
14.01.2019 r.
Bardzo dobra obsługa, ekspresowa wysyłka, wszystko OK.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
19.12.2018 r.
Data zamówienia
26.11.2018 r.
19.12.2018 r.
Tapeta jest super Montaż rzeczywiście banalny, wszystko zrobiłam sama. Faktycznie trzeba pamiętać żeby ściana była gładka w przypadku ten samoprzylepnej, bo material gładziutki. Kolor przepiękny, bardziej wyrazisty niż na monitorze co dla mnie bardzo na plus. Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
19.12.2018 r.
Data zamówienia
11.12.2018 r.
19.12.2018 r.
Wszystko na najwyższym poziomie. Polecam Decormint
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
17.12.2018 r.
Data zamówienia
25.11.2018 r.
17.12.2018 r.
realizacja zamowienia i
wysylka towaru opozniona o tydzien
3.33
Dostateczny

Data publikacji
12.12.2018 r.
Data zamówienia
02.12.2018 r.
12.12.2018 r.
Szybka i sprawna obsługa. Plakat wspaniale zabezpieczony i szybko dostarczony.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
10.12.2018 r.
Data zamówienia
26.11.2018 r.
10.12.2018 r.
wszystko bardzo sprawnie, towar bardzo dobrej jakości
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
07.12.2018 r.
Data zamówienia
28.11.2018 r.
07.12.2018 r.
Paczka doszła na czas. Termin dostarczenia był podany bezpośrednio po zakupie. Dostawałem spam na maila z informacja umiejscowanienia paczki. Nie można wymagać niczego więcej .
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
06.12.2018 r.
Data zamówienia
26.11.2018 r.
06.12.2018 r.
Sposób pakowania pozastawia wiele do życzenia ,plakat przyszedł pognieciony
3.00
Dostateczny

Data publikacji
05.12.2018 r.
Data zamówienia
24.11.2018 r.
05.12.2018 r.
Bardzo szybka dostawa, plakat dobrej jakości- naprawdę polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
04.12.2018 r.
Data zamówienia
22.11.2018 r.
04.12.2018 r.
Bardzo ładne obrazy i samo wykonanie jest cudne.
5.00
Bardzo dobry

decormint.com opinie klientów

decormint.com

Sklep z obrazami, plakatami i tapetami na ścianę

decormint.com uzyskał certyfikat Trusted Shops w dniu 19.02.2018 r.

Odkryj bogatą ofertę plakatów, obrazów i tapet od projektantów Decor Mint. Sklep oferuje ogromną ilość projektów, ponad 100 000 oryginalnych dekoracji ściennych. Profesjonalny wydruk w wielu rozmiarach wg preferencji klienta. Sklep z ponad 10 letnim doświadczeniem w druku i z potężnym parkiem maszyn. Dekoracje ścienne dostępne do wielu pomieszczeń i w różnych stylach wnętrzarskich.

Kontakt
ZACZERNIE 190
36-062 ZACZERNIE
Polska
halo@decormint.com
decormint.com
Sprzedawca
CYFROWA FOTO Sp. z o.o.
ZACZERNIE 190
36-062 ZACZERNIE
Polska
Rejestr handlowy
Rejestr Przedsiębiorców KRS 0000259700
Osoba upoważniona do reprezentowania firmy
CYFROWA FOTO Sp. z o.o.
Zapoznaj się z doświadczeniami innych klientów!
Realizacja każdego z zamówień może zostać oceniona w skali od 1 do 5 gwiazdek. Klienci mogą ocenić sklep do 6 miesięcy od daty złożenia zamówienia. Na podstawie punktów przyznanych za towar, dostawę i obsługę obliczamy dla każdej dodanej opinii ocenę średnią (średnia arytmetyczna). Łączna ocena sklepu internetowego stanowi średnią wszystkich takich ocen z ostatnich 12 miesięcy. Dodając komentarze, klienci opisują swoje doświadczenia związane z korzystaniem z decormint.com.

Obliczanie oceny łącznej
5.0 - 4.5Bardzo dobry
4.5 - 3.5Dobry
3.5 - 2.5Dostateczny
2.5 - 1.5Mierny
1.5 - 1.0Niedostateczny

Wiarygodne opinie klientów zwiększają zaufanie
Trusted Shops jest wiodącą marką budującą zaufanie w segmencie zakupów online na terenie Europy. Wszystkie opinie poddawane są przez Trusted Shops zautomatyzowanej i manualnej kontroli, ponieważ tylko autentyczne oceny pomagają w podjęciu decyzji o zakupie.