Certyfikat dla decormint.com

No. X88FC3E5E3D97C73AA35A2640F116DF00
 

Certyfikat wydany dn.
19.02.2018 r.
Ważny do
18.02.2019 r.
Potwierdzone przez
Jean-Marc Noël
Dyrektor Zarządzający Trusted Shops GmbH
Informacje na temat sprzedawcy
Dalsze informacje i warunki korzystania z gwarancji Trusted Shops

Opinie o decormint.com



Bardzo dobry

4.94/5.00

    • 5 gwiazdek
    • 4 gwiazdki
    • 3 gwiazdki
    • 2 gwiazdki
    • 1 gwiazdka

Ocena łączna obliczana została na podstawie 17 ocen zebranych za pośrednictwem systemu Trusted Shops od dnia 05.01.2018 r..
decormint.com ma 17 opinii.

    • Dostawa
    • Towar
    • Serwis dla klientów

Opinii klientów

   
Data publikacji
17.09.2018 r.
Data zamówienia
03.09.2018 r.
17.09.2018 r.
wszystko przebiegło prawidłowo.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
14.09.2018 r.
Data zamówienia
28.08.2018 r.
14.09.2018 r.
fantastyczne wzory , świetne wykonanie i ekspresowa dostawa 15na 10 możliwych punktów daje i polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
13.09.2018 r.
Data zamówienia
31.08.2018 r.
13.09.2018 r.
Jestem bardzo zadowolona, obraz dotarł w niecały tydzień od zamówienia, dobrze zapakowany, jakość wykonania bardzo dobra, polecam wszystkim
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
13.09.2018 r.
Data zamówienia
30.08.2018 r.
13.09.2018 r.
Szczerze polecam Szybka dostawa, towar świetnej jakości i sprawna obsługa klienta.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
07.09.2018 r.
Data zamówienia
27.08.2018 r.
07.09.2018 r.
POLECAM ZDECYDOWANIE
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
05.09.2018 r.
Data zamówienia
23.08.2018 r.
05.09.2018 r.
Wszystko w jak najlepszym porządku. Polecam.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
04.09.2018 r.
Data zamówienia
28.08.2018 r.
04.09.2018 r.
Szeroka oferta dekoracji ściennych. Bardzo dobra jakość wydruku i sprawna dostawa. Piękne i oryginalne wzory.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
03.09.2018 r.
Data zamówienia
22.08.2018 r.
03.09.2018 r.
Serdecznie polecam. Świetny kontakt z klientem, zamówiony towar( po mojej prośbie) został dostarczony jeszcze szybciej niż powinien. Bardzo dobra jakość.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
01.09.2018 r.
Data zamówienia
23.08.2018 r.
01.09.2018 r.
bardzo dobre wykonanie - plakat "rodzaje kaw" przecudowny
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
30.08.2018 r.
Data zamówienia
19.08.2018 r.
30.08.2018 r.
Obraz identyczny jak na zdjęciach, bardzo fajna jakość
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
30.08.2018 r.
Data zamówienia
19.08.2018 r.
30.08.2018 r.
Polecam ten sklep. Super obsługa klienta. Fajne produkty.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
29.08.2018 r.
Data zamówienia
19.08.2018 r.
29.08.2018 r.
Druk na tapecie uległ lekkimi starciu w momencie przecierania tapety po zabrudzeniu klejem na połączeniach.
Poza tym efekt końcowy bardzo fajny.
4.67
Bardzo dobry

Data publikacji
27.04.2018 r.
Data zamówienia
27.04.2018 r.
27.04.2018 r.
Wszystko ok, obrazy oryginalne, bardzo ładne.
4.33
Dobry

Data publikacji
21.03.2018 r.
Data zamówienia
21.03.2018 r.
21.03.2018 r.
Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
07.02.2018 r.
Data zamówienia
25.01.2018 r.
07.02.2018 r.
Super obraz, wydruk dobrej jakości, ekspresowa wysyłka. Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
27.01.2018 r.
Data zamówienia
27.01.2018 r.
27.01.2018 r.
Duży wybór wzorów, szybka wysyłka, ekstra cena, świetny produkt. Nic tylko polecać.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
15.01.2018 r.
Data zamówienia
08.01.2018 r.
15.01.2018 r.
Polecam
5.00
Bardzo dobry

decormint.com opinie klientów

decormint.com

Sklep z obrazami, plakatami i tapetami na ścianę

decormint.com uzyskał certyfikat Trusted Shops w dniu 19.02.2018 r.

Odkryj bogatą ofertę plakatów, obrazów i tapet od projektantów Decor Mint. Sklep oferuje ogromną ilość projektów, ponad 100 000 oryginalnych dekoracji ściennych. Profesjonalny wydruk w wielu rozmiarach wg preferencji klienta. Sklep z ponad 10 letnim doświadczeniem w druku i z potężnym parkiem maszyn. Dekoracje ścienne dostępne do wielu pomieszczeń i w różnych stylach wnętrzarskich.

Kontakt
ZACZERNIE 190
36-062 ZACZERNIE
Polska
halo@decormint.com
decormint.com
Sprzedawca
CYFROWA FOTO Sp. z o.o.
ZACZERNIE 190
36-062 ZACZERNIE
Polska
Rejestr handlowy
Rejestr Przedsiębiorców KRS 0000259700
Osoba upoważniona do reprezentowania firmy
CYFROWA FOTO Sp. z o.o.
Zapoznaj się z doświadczeniami innych klientów!
Realizacja każdego z zamówień może zostać oceniona w skali od 1 do 5 gwiazdek. Klienci mogą ocenić sklep do 6 miesięcy od daty złożenia zamówienia. Na podstawie punktów przyznanych za towar, dostawę i obsługę obliczamy dla każdej dodanej opinii ocenę średnią (średnia arytmetyczna). Łączna ocena sklepu internetowego stanowi średnią wszystkich takich ocen z ostatnich 12 miesięcy. Dodając komentarze, klienci opisują swoje doświadczenia związane z korzystaniem z decormint.com.

Obliczanie oceny łącznej
5.0 - 4.5Bardzo dobry
4.5 - 3.5Dobry
3.5 - 2.5Dostateczny
2.5 - 1.5Mierny
1.5 - 1.0Niedostateczny

Wiarygodne opinie klientów zwiększają zaufanie
Trusted Shops jest wiodącą marką budującą zaufanie w segmencie zakupów online na terenie Europy. Wszystkie opinie poddawane są przez Trusted Shops zautomatyzowanej i manualnej kontroli, ponieważ tylko autentyczne oceny pomagają w podjęciu decyzji o zakupie.