Już od kilku lat zamawiam w Choppers Division koszulki dla mamy i taty. W tym roku skusiłam się na grube bluzy i muszę powiedzieć, że są fantastyczne. Obojgu bardzo się podobają i pasują jakby były szyte na miarę. Bluzy są wykonane z grubego, ciężkiego materiału co fantastycznie sprawdza się podczas jazdy na motorze zarówno w ciepłe jak i chłodne dni. Kieszenie zapinane na zamek stanowią genialne rozwiązanie, nawet jeśli chowa się tam tylko chusteczki higieniczne. Z całego serca polecam ten sklep.
6 miesiące temu
Życzliwość i pomoc przy podejmowaniu wyborów.Fachowo i z uśmiechem co dziś jest rzadkością.Polecam gorąco.
6 miesiące temu
Super. To był prezent. Obdarowany bardzo zadowolony. Szybko.Sprawnie.Polecam.
7 miesiące temu
Super wszystko na wysokim poziomie !
Polecam !!!
7 miesiące temu
Obsługa perfekcyjna realizacja natychmiastowa produkty niezniszczalne kupuje tą odzież od 8 lat.
8 miesiące temu
Naprawdę polecam bardzo łatwy kontakt ze sprzedającym,przesyłki wszystkie dotarły na czas jakość materiału oraz wykonanie pierwsza klasa rozmiary idealnie pasują podanym w tabeli nie są zanirzone ani zawyrzone w stu procentach mogę polecić firmę Choppers Division.