apteka-propharma.pl- Logo - Opinie

apteka-propharma.plOpinie

: 1268Bardzo dobry

4,88

Znak jakości
Ważny

z Ochroną Kupującego

Znak jakości
Ważny

z Ochroną Kupującego

ważny od: 25 wrz 2018
data aktualizacji: 3 lut 2023
Sklep apteka-propharma.pl został sprawdzony i uzyskał certyfikat zgodnie z kryteriami jakości Trusted Shops
  • Sprawdzona tożsamość
  • Ochrona danych osobowych
  • Zrozumiały proces składania zamówienia

Zabezpieczenie ochroną kupującego

W sklepie apteka-propharma.pl można skorzystać z gwarancji Trusted Shops i zabezpieczyć zakupy do kwoty 10 000 zł. Dowiedz się więcej


ważny od: 25 wrz 2018
data aktualizacji: 3 lut 2023
Sklep apteka-propharma.pl został sprawdzony i uzyskał certyfikat zgodnie z kryteriami jakości Trusted Shops
  • Sprawdzona tożsamość
  • Ochrona danych osobowych
  • Zrozumiały proces składania zamówienia

Zabezpieczenie ochroną kupującego

W sklepie apteka-propharma.pl można skorzystać z gwarancji Trusted Shops i zabezpieczyć zakupy do kwoty 10 000 zł. Dowiedz się więcej

Opinie nt. sklepu apteka-propharma.pl

Opinie zweryfikowana (41) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Opinie łącznie (1268)
W ten sposób mamy pewność, że opinie pochodzą od prawdziwych konsumentów.

Opinie nt. sklepu apteka-propharma.pl

Filtruj 
 Sortuj Trafność 
 Opinia zweryfikowana
2 dni temu
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
8 gru 2022
 
szybka dostawa
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
21 gru 2022
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
16 gru 2022
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
26 gru 2022
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
1 gru 2022
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
10 lis 2022
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
26 lip 2022
Świetne zaopatrzenie,kompetentna i uprzejma obsługa,no i możliwość szczepienia się na miejscu.Tego nie ma nawet w Niemczech!
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
10 lip 2022
Natychmiastowe i profesjonalne załatwienie tematu po złożeniu zamówienia . Jestem w 100% zadowolona z obsługi.
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
16 mar 2022
Perfekcyjna Wszystko bezbłędnie i natychmiast Polecam
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
29 mar 2022
Podobał mi się termin dostawy zamówionego produktu
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
1 cze 2022
Wszystko czytelne oraz szybką wysyłka polecam.
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
8 sie 2022
Szybkość i sprawność realizacji zamówienia.
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
6 mar 2022
Wszystko było ok. Prezencik mnie zaskoczył.
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
25 lut 2022
Bardzo szybka i bezproblemowa transakcja.
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
8 kwi 2022
Błyskawiczna wysyłka, bezproblemowo.
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
2 maj 2022
Szybko i sprawnie i to co chciałem
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
6 mar 2022
wszystko bardzo dobrze polecam.
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
22 sie 2022
 
Szybko, bez problemów.
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
3 lip 2022
Super szybka dostawa
Zgłoś opinię