Certyfikat dla apteka-propharma.pl

No. X9066E831CF110FA3DDCC1637A2CA305E
 

Certyfikat wydany dn.
25.09.2018 r.
Ważny do
24.09.2019 r.
Potwierdzone przez
Jean-Marc Noël
Dyrektor Zarządzający Trusted Shops GmbH
Informacje na temat sprzedawcy
Dalsze informacje i warunki korzystania z gwarancji Trusted Shops

Opinie o apteka-propharma.pl



Bardzo dobry

4.74/5.00

    • 5 gwiazdek
    • 4 gwiazdki
    • 3 gwiazdki
    • 2 gwiazdki
    • 1 gwiazdka

Ocena łączna obliczana została na podstawie 143 ocen zebranych za pośrednictwem systemu Trusted Shops od dnia 07.09.2018 r..
apteka-propharma.pl ma 143 opinii.

    • Dostawa
    • Towar
    • Serwis dla klientów

Opinii klientów

   
Data publikacji
18.02.2019 r.
Data zamówienia
13.02.2019 r.
18.02.2019 r.
ok ok
4.67
Bardzo dobry

Data publikacji
18.02.2019 r.
Data zamówienia
13.02.2019 r.
18.02.2019 r.
Bardzo szybka realizacja zamówienia, dobre ceny, szybka dostawa. Idealna transakcja.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
18.02.2019 r.
Data zamówienia
12.02.2019 r.
18.02.2019 r.
brak
1.00
Niedostateczny

Data publikacji
17.02.2019 r.
Data zamówienia
12.02.2019 r.
17.02.2019 r.
Wszystko super Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
15.02.2019 r.
Data zamówienia
10.02.2019 r.
15.02.2019 r.
Solidna apteka. Szybka realizacja zamówienia.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
14.02.2019 r.
Data zamówienia
08.02.2019 r.
14.02.2019 r.
Kupowalem po raz pierwszy ,transakcja przebiegla szybko ,polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
13.02.2019 r.
Data zamówienia
07.02.2019 r.
13.02.2019 r.
Bardzo dobry kontrahent. Polecam.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
13.02.2019 r.
Data zamówienia
08.02.2019 r.
13.02.2019 r.
Polecam sprzedawce
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
13.02.2019 r.
Data zamówienia
08.02.2019 r.
13.02.2019 r.
Zadowolona
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
13.02.2019 r.
Data zamówienia
08.02.2019 r.
13.02.2019 r.
tak na prawdę to wszystkie gwiazdki dotyczą szybkiej obsługi i dostawy, towar dopiero przetestuję
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
12.02.2019 r.
Data zamówienia
07.02.2019 r.
12.02.2019 r.
Towar zgodny, szybka dostawa
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
11.02.2019 r.
Data zamówienia
03.02.2019 r.
11.02.2019 r.
Zamówienie otrzymałem jest ok
4.33
Dobry

Data publikacji
11.02.2019 r.
Data zamówienia
06.02.2019 r.
11.02.2019 r.
Szybka realizacja zamówienia, możliwość odbioru osobistego, miła obsługa
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
08.02.2019 r.
Data zamówienia
03.02.2019 r.
08.02.2019 r.
Bez komentarza
4.33
Dobry

Data publikacji
07.02.2019 r.
Data zamówienia
02.02.2019 r.
07.02.2019 r.
Wszystko ok
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
06.02.2019 r.
Data zamówienia
01.02.2019 r.
06.02.2019 r.
polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
06.02.2019 r.
Data zamówienia
28.01.2019 r.
06.02.2019 r.
Długo czeka się na dostawę ale poza tym jest ok
4.33
Dobry

Data publikacji
06.02.2019 r.
Data zamówienia
24.01.2019 r.
06.02.2019 r.
Gorąco polecam wszystko poszło sprawnie. Dostawalm informacje co dzieje się z przesyłką i kiedy będzie do odbioru.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
06.02.2019 r.
Data zamówienia
28.01.2019 r.
06.02.2019 r.
Bardzo miła i fachowa obsługa. Przejrzystość zamówienia na każdym etapie jego realizacji. Bardzo dziękuję za szybką realizację zamówienia. Zdecydowanie polecam.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
06.02.2019 r.
Data zamówienia
01.02.2019 r.
06.02.2019 r.
Jestem bardzo niezadowolona z zakupów online. Otrzymałam zupełnie inny towar, niezgodny ze zdjęciem na stronie. Albo jest to poprzednia wersje produktu albo to jakaś podróba, bo nigdzie takiego opakowania nie znalalazłam. Nie otrzymałam odpowiedzi na mojego maila, a telefonicznie Pani uznała, że muszę jeszcze zapłacić za przesylke zwrotna, gdzie wartość tego produktu jest niewiele wyższa. :(
1.00
Niedostateczny

Data publikacji
05.02.2019 r.
Data zamówienia
31.01.2019 r.
05.02.2019 r.
Wszystko dobrze.Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
05.02.2019 r.
Data zamówienia
28.01.2019 r.
05.02.2019 r.
Obsługa klienta na5 z plusem
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
04.02.2019 r.
Data zamówienia
30.01.2019 r.
04.02.2019 r.
Bardzo udany zakup i szybka realizacja zamówienia. Polecam serdecznie
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
03.02.2019 r.
Data zamówienia
29.01.2019 r.
03.02.2019 r.
Wszystko ok
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
03.02.2019 r.
Data zamówienia
28.01.2019 r.
03.02.2019 r.
Bdb
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
03.02.2019 r.
Data zamówienia
27.01.2019 r.
03.02.2019 r.
wszystko ok polecam każdemu
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
01.02.2019 r.
Data zamówienia
21.01.2019 r.
01.02.2019 r.
zamówiony produkt otrzymałam w terminie. Jakość produktu zgodna z opisem, na pewno jeszcze skorzystam z tej formy zakupu w Aptece ProPharma. Polecam.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
01.02.2019 r.
Data zamówienia
27.01.2019 r.
01.02.2019 r.
mija 5 dni i dalej nie ma towaru,a juz chcą pozytywną ocene pfffff...
1.00
Niedostateczny

Data publikacji
30.01.2019 r.
Data zamówienia
25.01.2019 r.
30.01.2019 r.
Jestem zadowolona z zakupu
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
30.01.2019 r.
Data zamówienia
25.01.2019 r.
30.01.2019 r.
szybka wysylka. wszyskto ok
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
28.01.2019 r.
Data zamówienia
23.01.2019 r.
28.01.2019 r.
Szybka i sprawna wysyłka.
Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
26.01.2019 r.
Data zamówienia
21.01.2019 r.
26.01.2019 r.
Dobra apteka
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
26.01.2019 r.
Data zamówienia
20.01.2019 r.
26.01.2019 r.
Wszystko OK
4.00
Dobry

Data publikacji
25.01.2019 r.
Data zamówienia
20.01.2019 r.
25.01.2019 r.
Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
25.01.2019 r.
Data zamówienia
20.01.2019 r.
25.01.2019 r.
Miła obsługa, nie ma kolejek. Chętnie polecę znajomym. Jeśli zajdzie potrzeba, na pewno skorzystam z usług tej apteki, choć wolałabym - nie, bo chcę być zdrowa.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
25.01.2019 r.
Data zamówienia
20.01.2019 r.
25.01.2019 r.
Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
25.01.2019 r.
Data zamówienia
20.01.2019 r.
25.01.2019 r.
Szybka realizacja dostawy
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
24.01.2019 r.
Data zamówienia
19.01.2019 r.
24.01.2019 r.
Polecam sprawnie i szybko
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
23.01.2019 r.
Data zamówienia
11.01.2019 r.
23.01.2019 r.
polecam
4.00
Dobry

Data publikacji
23.01.2019 r.
Data zamówienia
16.01.2019 r.
23.01.2019 r.
AAA+++
5.00
Bardzo dobry

apteka-propharma.pl opinie klientów

apteka-propharma.pl

leki, suplementy diety, kosmetyki

apteka-propharma.pl uzyskał certyfikat Trusted Shops w dniu 25.09.2018 r.

Kontakt
Ul. Kamińskiego 2
91-247 Łódź
Polska
w.pawelec@propharmasolutions.pl
apteka-propharma.pl
Sprzedawca
Pikada Sp z o.o.
Ul. Kamińskiego 2
91-247 Łódź
Polska
Rejestr handlowy
Rejestr Przedsiębiorców KRS 0000656624
Osoba upoważniona do reprezentowania firmy
Wojciech Pawelec
Zapoznaj się z doświadczeniami innych klientów!
Realizacja każdego z zamówień może zostać oceniona w skali od 1 do 5 gwiazdek. Klienci mogą ocenić sklep do 6 miesięcy od daty złożenia zamówienia. Na podstawie punktów przyznanych za towar, dostawę i obsługę obliczamy dla każdej dodanej opinii ocenę średnią (średnia arytmetyczna). Łączna ocena sklepu internetowego stanowi średnią wszystkich takich ocen z ostatnich 12 miesięcy. Dodając komentarze, klienci opisują swoje doświadczenia związane z korzystaniem z apteka-propharma.pl.

Obliczanie oceny łącznej
5.0 - 4.5Bardzo dobry
4.5 - 3.5Dobry
3.5 - 2.5Dostateczny
2.5 - 1.5Mierny
1.5 - 1.0Niedostateczny

Wiarygodne opinie klientów zwiększają zaufanie
Trusted Shops jest wiodącą marką budującą zaufanie w segmencie zakupów online na terenie Europy. Wszystkie opinie poddawane są przez Trusted Shops zautomatyzowanej i manualnej kontroli, ponieważ tylko autentyczne oceny pomagają w podjęciu decyzji o zakupie.