Certyfikat dla apteka-propharma.pl

No. X9066E831CF110FA3DDCC1637A2CA305E
 

Certyfikat wydany dn.
25.09.2018 r.
Ważny do
24.09.2020 r.
Potwierdzone przez
Jean-Marc Noël
Dyrektor Zarządzający Trusted Shops GmbH
Informacje na temat sprzedawcy
Dalsze informacje i warunki korzystania z gwarancji Trusted Shops

Opinie o apteka-propharma.pl



Bardzo dobry

4.77/5.00

    • 5 gwiazdek
    • 4 gwiazdki
    • 3 gwiazdki
    • 2 gwiazdki
    • 1 gwiazdka

Ocena łączna obliczana została na podstawie 241 ocen zebranych za pośrednictwem systemu Trusted Shops od dnia 07.09.2018 r..
apteka-propharma.pl ma 241 opinii.

    • Dostawa
    • Towar
    • Serwis dla klientów

Opinii klientów

   
Data publikacji
16.08.2019 r.
Data zamówienia
10.08.2019 r.
16.08.2019 r.
polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
16.08.2019 r.
Data zamówienia
11.08.2019 r.
16.08.2019 r.
Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
10.08.2019 r.
Data zamówienia
04.08.2019 r.
10.08.2019 r.
Dziękuję
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
09.08.2019 r.
Data zamówienia
04.08.2019 r.
09.08.2019 r.
mila i profesjonalna obsluga
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
05.08.2019 r.
Data zamówienia
31.07.2019 r.
05.08.2019 r.
Szybka dostawa . produkt zgodny
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
05.08.2019 r.
Data zamówienia
30.07.2019 r.
05.08.2019 r.
jestem zadowolona na pewno skorystam z usług apteki
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
02.08.2019 r.
Data zamówienia
05.06.2019 r.
02.08.2019 r.
Znakomita transakcja
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
29.07.2019 r.
Data zamówienia
24.07.2019 r.
29.07.2019 r.
bardzo sprawnie i szybko orzymałem przesyłkę.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
29.07.2019 r.
Data zamówienia
26.06.2019 r.
29.07.2019 r.
Szybka i profesjonalna obsługa -polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
27.07.2019 r.
Data zamówienia
22.07.2019 r.
27.07.2019 r.
dobre ceny, szybka dostawa, polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
27.07.2019 r.
Data zamówienia
18.07.2019 r.
27.07.2019 r.
PROFESJONALNIE
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
27.07.2019 r.
Data zamówienia
22.07.2019 r.
27.07.2019 r.
Dostawa bez zarzutu, na drugi dzień od zamówienia
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
26.07.2019 r.
Data zamówienia
21.07.2019 r.
26.07.2019 r.
Wszystko OK
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
26.07.2019 r.
Data zamówienia
21.07.2019 r.
26.07.2019 r.
Polecam dobre ceny i kontakt
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
25.07.2019 r.
Data zamówienia
19.07.2019 r.
25.07.2019 r.
jest ok
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
25.07.2019 r.
Data zamówienia
20.07.2019 r.
25.07.2019 r.
ok, ok
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
24.07.2019 r.
Data zamówienia
16.07.2019 r.
24.07.2019 r.
Brak realizacji zamówienia, brak kontaktu w tej sprawie, brak informacji że zamówienie nie będzie zrealizowane.
1.00
Niedostateczny

Data publikacji
24.07.2019 r.
Data zamówienia
17.07.2019 r.
24.07.2019 r.
Szybko i jak trzeba.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
22.07.2019 r.
Data zamówienia
16.07.2019 r.
22.07.2019 r.
dziękuje bardzo szybko otrzymałam to co zamawiałam.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
22.07.2019 r.
Data zamówienia
16.07.2019 r.
22.07.2019 r.
Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
20.07.2019 r.
Data zamówienia
14.07.2019 r.
20.07.2019 r.
Szybko i sprawnie
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
19.07.2019 r.
Data zamówienia
14.07.2019 r.
19.07.2019 r.
OK OK
4.67
Bardzo dobry

Data publikacji
16.07.2019 r.
Data zamówienia
10.07.2019 r.
16.07.2019 r.
Wszystko przebiegło sprawnie i na czas. Jestem bardzo zadowolona
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
16.07.2019 r.
Data zamówienia
11.07.2019 r.
16.07.2019 r.
Jestem bardzo zadowolony.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
15.07.2019 r.
Data zamówienia
10.07.2019 r.
15.07.2019 r.
Wszystko ok
4.67
Bardzo dobry

Data publikacji
14.07.2019 r.
Data zamówienia
07.07.2019 r.
14.07.2019 r.
Polecam profesjonalizm
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
12.07.2019 r.
Data zamówienia
06.07.2019 r.
12.07.2019 r.
Polecam w 100
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
10.07.2019 r.
Data zamówienia
16.05.2019 r.
10.07.2019 r.
Wszystko OK. Polecam.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
06.07.2019 r.
Data zamówienia
01.07.2019 r.
06.07.2019 r.
Zakup dostarczony szybko, zgodnie ze złożonym zamówieniem.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
02.07.2019 r.
Data zamówienia
27.06.2019 r.
02.07.2019 r.
Wszystko w porządku polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
30.06.2019 r.
Data zamówienia
24.06.2019 r.
30.06.2019 r.
Jestem bardzo zadowolony
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
22.06.2019 r.
Data zamówienia
17.06.2019 r.
22.06.2019 r.
Polecam, szybko i tanio
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
19.06.2019 r.
Data zamówienia
14.06.2019 r.
19.06.2019 r.
Realizacja zamówienia przebiegła prawidłowo. Rewelacyjny kontakt. Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
05.06.2019 r.
Data zamówienia
30.05.2019 r.
05.06.2019 r.
Polecam, solidna firma
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
04.06.2019 r.
Data zamówienia
30.05.2019 r.
04.06.2019 r.
Jestem bardzo zadowolona Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
22.05.2019 r.
Data zamówienia
16.05.2019 r.
22.05.2019 r.
Produkt znakomity ,dostawa bardzo szybka. POLECAM wszystkim.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
22.05.2019 r.
Data zamówienia
15.05.2019 r.
22.05.2019 r.
Szybko i sprawnie
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
21.05.2019 r.
Data zamówienia
16.05.2019 r.
21.05.2019 r.
brak kontaktu ze sklepem
1.00
Niedostateczny

apteka-propharma.pl odpowiada: 22.05.2019 r.
Klientka złożyła zamówienie, którego nie opłaciła (transakcja nie doszła do skutku). Nie otrzymaliśmy również żadnej wiadomości, ani za pośrednictwem formularza dostępnego na stronie zamówienia, ani bezpośrednio na adres skrzynki kontaktowej. W związku z powyższym uważamy, że wystawiona ocena jest niesłuszna i nie odpowiada prawdzie.

Data publikacji
21.05.2019 r.
Data zamówienia
15.05.2019 r.
21.05.2019 r.
Przesyłka ekspresowa i bezproblemowa. Wiele produktów z najniższymi cenami. Polecam.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
21.05.2019 r.
Data zamówienia
10.05.2019 r.
21.05.2019 r.
Jednego z elementów mojego zamówienia brakowało na stanie. Miła Pani poinformowała mnie telefonicznie i na pocieszenie otrzymałam próbki ciekawych preparatów. Nadpłacona kwota wróciła na konto.
wszystko Ok. Tak trzymać.
Małgorzata.
5.00
Bardzo dobry

apteka-propharma.pl opinie klientów

apteka-propharma.pl

leki, suplementy diety, kosmetyki

apteka-propharma.pl uzyskał certyfikat Trusted Shops w dniu 25.09.2018 r.

Kontakt
Ul. Kamińskiego 2
91-247 Łódź
Polska
w.pawelec@propharmasolutions.pl
apteka-propharma.pl
Sprzedawca
Pikada Sp z o.o.
Ul. Kamińskiego 2
91-247 Łódź
Polska
Rejestr handlowy
Rejestr Przedsiębiorców KRS 0000656624
Osoba upoważniona do reprezentowania firmy
Wojciech Pawelec
Zapoznaj się z doświadczeniami innych klientów!
Realizacja każdego z zamówień może zostać oceniona w skali od 1 do 5 gwiazdek. Klienci mogą ocenić sklep do 6 miesięcy od daty złożenia zamówienia. Na podstawie punktów przyznanych za towar, dostawę i obsługę obliczamy dla każdej dodanej opinii ocenę średnią (średnia arytmetyczna). Łączna ocena sklepu internetowego stanowi średnią wszystkich takich ocen z ostatnich 12 miesięcy. Dodając komentarze, klienci opisują swoje doświadczenia związane z korzystaniem z apteka-propharma.pl.

Obliczanie oceny łącznej
5.0 - 4.5Bardzo dobry
4.5 - 3.5Dobry
3.5 - 2.5Dostateczny
2.5 - 1.5Mierny
1.5 - 1.0Niedostateczny

Wiarygodne opinie klientów zwiększają zaufanie
Trusted Shops jest wiodącą marką budującą zaufanie w segmencie zakupów online na terenie Europy. Wszystkie opinie poddawane są przez Trusted Shops zautomatyzowanej i manualnej kontroli, ponieważ tylko autentyczne oceny pomagają w podjęciu decyzji o zakupie.