Certyfikat dla apteka-propharma.pl

No. X9066E831CF110FA3DDCC1637A2CA305E
 

Certyfikat wydany dn.
25.09.2018 r.
Ważny do
24.09.2020 r.
Potwierdzone przez
Jean-Marc Noël
Dyrektor Zarządzający Trusted Shops GmbH
Informacje na temat sprzedawcy
Dalsze informacje i warunki korzystania z gwarancji Trusted Shops

Opinie o apteka-propharma.pl



Bardzo dobry

4.80/5.00

    • 5 gwiazdek
    • 4 gwiazdki
    • 3 gwiazdki
    • 2 gwiazdki
    • 1 gwiazdka

Ocena łączna obliczona została na podstawie 292 ocen zebranych za pośrednictwem systemu Trusted Shops w ciągu ostatnich 12 miesięcy.
apteka-propharma.pl ma 300 opinii.

    • Dostawa
    • Towar
    • Serwis dla klientów

Opinii klientów

   
Data publikacji
10.10.2019 r.
Data zamówienia
05.10.2019 r.
10.10.2019 r.
wszystko ok
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
09.10.2019 r.
Data zamówienia
04.10.2019 r.
09.10.2019 r.
Produkty zgodne z zamówieniem i błyskawicznie dostarczone.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
09.10.2019 r.
Data zamówienia
04.10.2019 r.
09.10.2019 r.
Polecam zakupy w aptece propharma.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
09.10.2019 r.
Data zamówienia
03.10.2019 r.
09.10.2019 r.
Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
08.10.2019 r.
Data zamówienia
03.10.2019 r.
08.10.2019 r.
Profesjonalna obsługa,ekspresowa dostawa,zamówiłam dostawę do paczkomatu ,przesyłkę dostarczył mi kurier bez dodatkowej dopłaty.Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
08.10.2019 r.
Data zamówienia
02.10.2019 r.
08.10.2019 r.
Profesjonalna obsługa .Zamówiłam komplety kremu z żelem po bardzo dobrej cenie.Dostałam szybką odpowiedź ,że towar jest w fazie pakowania.W ciągu dwóch dni paczka była w paczkomacie.Kremy zapakowane bardzo porządnie, zabezpieczone przed zgnieceniem co uważam za duży plus Jest możliwość darmowej przesyłki przy zakupie większej ilości produktów.Skorzystałam z firmy kurierskiej In post .Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
07.10.2019 r.
Data zamówienia
02.10.2019 r.
07.10.2019 r.
Wszystko w porządku
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
07.10.2019 r.
Data zamówienia
02.10.2019 r.
07.10.2019 r.
Szybko.sprawnie.wszystko oki.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
04.10.2019 r.
Data zamówienia
29.09.2019 r.
04.10.2019 r.
oki
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
04.10.2019 r.
Data zamówienia
13.09.2019 r.
04.10.2019 r.
Towar zgodny z oczekiwaniami. Szybka dostawa. Polecam.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
01.10.2019 r.
Data zamówienia
25.09.2019 r.
01.10.2019 r.
Jestem bardzo zadowolona.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
30.09.2019 r.
Data zamówienia
23.09.2019 r.
30.09.2019 r.
Bardzo polecam.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
28.09.2019 r.
Data zamówienia
23.09.2019 r.
28.09.2019 r.
wszystko w porządku, szybko
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
27.09.2019 r.
Data zamówienia
22.09.2019 r.
27.09.2019 r.
Błyskawiczna dostawa.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
25.09.2019 r.
Data zamówienia
19.09.2019 r.
25.09.2019 r.
Polecam
4.67
Bardzo dobry

Data publikacji
25.09.2019 r.
Data zamówienia
15.09.2019 r.
25.09.2019 r.
Wszystko w porządku. Polecam.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
24.09.2019 r.
Data zamówienia
19.09.2019 r.
24.09.2019 r.
Super szybka realizacja zamówienia profesjonalna obsługa Polecam wszystkim
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
24.09.2019 r.
Data zamówienia
19.09.2019 r.
24.09.2019 r.
Profesjonalnie i terminowo
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
24.09.2019 r.
Data zamówienia
19.09.2019 r.
24.09.2019 r.
Towar zgodny nawet dostalam cos gratis
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
24.09.2019 r.
Data zamówienia
19.09.2019 r.
24.09.2019 r.
Profesjonalnie, terminowo.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
23.09.2019 r.
Data zamówienia
16.09.2019 r.
23.09.2019 r.
Profesjonalne podejście do klienta.
4.00
Dobry

Data publikacji
22.09.2019 r.
Data zamówienia
17.09.2019 r.
22.09.2019 r.
Polecam
Dostawa zgodna z zamówieniem i bardzo szybko
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
22.09.2019 r.
Data zamówienia
17.09.2019 r.
22.09.2019 r.
Wszystko super
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
21.09.2019 r.
Data zamówienia
16.09.2019 r.
21.09.2019 r.
Super
4.00
Dobry

Data publikacji
21.09.2019 r.
Data zamówienia
15.09.2019 r.
21.09.2019 r.
Polecam w 100
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
17.09.2019 r.
Data zamówienia
12.09.2019 r.
17.09.2019 r.
Super ceny. Szybka dostawa. Wszystko ok
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
17.09.2019 r.
Data zamówienia
11.09.2019 r.
17.09.2019 r.
Szybko i sprawnie
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
16.09.2019 r.
Data zamówienia
11.09.2019 r.
16.09.2019 r.
Wszystko na czas i zgodnie z zamówieniem
4.00
Dobry

Data publikacji
16.09.2019 r.
Data zamówienia
11.09.2019 r.
16.09.2019 r.
Paczuszka dotarła cała, bez uszkodzeń. Polecam tą aptekę.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
16.09.2019 r.
Data zamówienia
10.09.2019 r.
16.09.2019 r.
Szybka dostawa, super
4.33
Dobry

Data publikacji
14.09.2019 r.
Data zamówienia
09.09.2019 r.
14.09.2019 r.
Ook
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
14.09.2019 r.
Data zamówienia
08.09.2019 r.
14.09.2019 r.
Szybko sprawnie polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
12.09.2019 r.
Data zamówienia
06.09.2019 r.
12.09.2019 r.
Wszystko ok.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
09.09.2019 r.
Data zamówienia
04.09.2019 r.
09.09.2019 r.
Apteka jest super.Towar zgodny z zamówienie dodatkowo próbki kosmetyków gratis.Bardzo miła transakcja.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
09.09.2019 r.
Data zamówienia
04.09.2019 r.
09.09.2019 r.
Serdecznie polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
09.09.2019 r.
Data zamówienia
01.09.2019 r.
09.09.2019 r.
Wszystko ok
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
08.09.2019 r.
Data zamówienia
03.09.2019 r.
08.09.2019 r.
Szybka dostawa
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
08.09.2019 r.
Data zamówienia
02.09.2019 r.
08.09.2019 r.
Wszystko sprawnie. Ok
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
07.09.2019 r.
Data zamówienia
01.09.2019 r.
07.09.2019 r.
Wszystko szybko i swietne
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
06.09.2019 r.
Data zamówienia
31.08.2019 r.
06.09.2019 r.
Polecam szybka realizacja i towar zgodny z zamowieniem.
5.00
Bardzo dobry

apteka-propharma.pl opinie klientów

apteka-propharma.pl

leki, suplementy diety, kosmetyki

apteka-propharma.pl uzyskał certyfikat Trusted Shops w dniu 25.09.2018 r.

Kontakt
Ul. Kamińskiego 2
91-247 Łódź
Polska
w.pawelec@propharmasolutions.pl
apteka-propharma.pl
Sprzedawca
Pikada Sp z o.o.
Ul. Kamińskiego 2
91-247 Łódź
Polska
Rejestr handlowy
Rejestr Przedsiębiorców KRS 0000656624
Osoba upoważniona do reprezentowania firmy
Wojciech Pawelec
Zapoznaj się z doświadczeniami innych klientów!
Realizacja każdego z zamówień może zostać oceniona w skali od 1 do 5 gwiazdek. Klienci mogą ocenić sklep do 6 miesięcy od daty złożenia zamówienia. Na podstawie punktów przyznanych za towar, dostawę i obsługę obliczamy dla każdej dodanej opinii ocenę średnią (średnia arytmetyczna). Łączna ocena sklepu internetowego stanowi średnią wszystkich takich ocen z ostatnich 12 miesięcy. Dodając komentarze, klienci opisują swoje doświadczenia związane z korzystaniem z apteka-propharma.pl.

Obliczanie oceny łącznej
5.0 - 4.5Bardzo dobry
4.5 - 3.5Dobry
3.5 - 2.5Dostateczny
2.5 - 1.5Mierny
1.5 - 1.0Niedostateczny

Wiarygodne opinie klientów zwiększają zaufanie
Trusted Shops jest wiodącą marką budującą zaufanie w segmencie zakupów online na terenie Europy. Wszystkie opinie poddawane są przez Trusted Shops zautomatyzowanej i manualnej kontroli, ponieważ tylko autentyczne oceny pomagają w podjęciu decyzji o zakupie.