Certyfikat dla apteka-propharma.pl

No. X9066E831CF110FA3DDCC1637A2CA305E
 

Certyfikat wydany dn.
25.09.2018 r.
Ważny do
24.09.2019 r.
Potwierdzone przez
Jean-Marc Noël
Dyrektor Zarządzający Trusted Shops GmbH
Informacje na temat sprzedawcy
Dalsze informacje i warunki korzystania z gwarancji Trusted Shops

Opinie o apteka-propharma.pl



Bardzo dobry

4.76/5.00

    • 5 gwiazdek
    • 4 gwiazdki
    • 3 gwiazdki
    • 2 gwiazdki
    • 1 gwiazdka

Ocena łączna obliczana została na podstawie 210 ocen zebranych za pośrednictwem systemu Trusted Shops od dnia 07.09.2018 r..
apteka-propharma.pl ma 210 opinii.

    • Dostawa
    • Towar
    • Serwis dla klientów

Opinii klientów

   
Data publikacji
22.06.2019 r.
Data zamówienia
17.06.2019 r.
22.06.2019 r.
Polecam, szybko i tanio
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
19.06.2019 r.
Data zamówienia
14.06.2019 r.
19.06.2019 r.
Realizacja zamówienia przebiegła prawidłowo. Rewelacyjny kontakt. Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
05.06.2019 r.
Data zamówienia
30.05.2019 r.
05.06.2019 r.
Polecam, solidna firma
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
04.06.2019 r.
Data zamówienia
30.05.2019 r.
04.06.2019 r.
Jestem bardzo zadowolona Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
22.05.2019 r.
Data zamówienia
16.05.2019 r.
22.05.2019 r.
Produkt znakomity ,dostawa bardzo szybka. POLECAM wszystkim.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
22.05.2019 r.
Data zamówienia
15.05.2019 r.
22.05.2019 r.
Szybko i sprawnie
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
21.05.2019 r.
Data zamówienia
16.05.2019 r.
21.05.2019 r.
brak kontaktu ze sklepem
1.00
Niedostateczny

apteka-propharma.pl odpowiada: 22.05.2019 r.
Klientka złożyła zamówienie, którego nie opłaciła (transakcja nie doszła do skutku). Nie otrzymaliśmy również żadnej wiadomości, ani za pośrednictwem formularza dostępnego na stronie zamówienia, ani bezpośrednio na adres skrzynki kontaktowej. W związku z powyższym uważamy, że wystawiona ocena jest niesłuszna i nie odpowiada prawdzie.

Data publikacji
21.05.2019 r.
Data zamówienia
15.05.2019 r.
21.05.2019 r.
Przesyłka ekspresowa i bezproblemowa. Wiele produktów z najniższymi cenami. Polecam.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
21.05.2019 r.
Data zamówienia
10.05.2019 r.
21.05.2019 r.
Jednego z elementów mojego zamówienia brakowało na stanie. Miła Pani poinformowała mnie telefonicznie i na pocieszenie otrzymałam próbki ciekawych preparatów. Nadpłacona kwota wróciła na konto.
wszystko Ok. Tak trzymać.
Małgorzata.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
21.05.2019 r.
Data zamówienia
12.05.2019 r.
21.05.2019 r.
polecam :)
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
20.05.2019 r.
Data zamówienia
14.05.2019 r.
20.05.2019 r.
Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
20.05.2019 r.
Data zamówienia
15.05.2019 r.
20.05.2019 r.
Wszystko sprawnie, polecam.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
20.05.2019 r.
Data zamówienia
15.05.2019 r.
20.05.2019 r.
Szybko i sprawnie. Towar 100 ,
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
20.05.2019 r.
Data zamówienia
12.05.2019 r.
20.05.2019 r.
SUper wszystko zgodne z opisem.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
19.05.2019 r.
Data zamówienia
14.05.2019 r.
19.05.2019 r.
Dostawa i towar ok, chociaż technicznie sklep nie jest dopracowany (link aktywacyjny nie przyszedł, szczegóły zamówienia są dostępne pod linkiem z maila itd.).
4.33
Dobry

Data publikacji
18.05.2019 r.
Data zamówienia
11.05.2019 r.
18.05.2019 r.
wszystko ok,sprawnie, expresowo.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
17.05.2019 r.
Data zamówienia
11.05.2019 r.
17.05.2019 r.
Trudno jest mi ocenić towar, ponieważ wciąż pozostaje w opakowaniu.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
16.05.2019 r.
Data zamówienia
10.05.2019 r.
16.05.2019 r.
Dobre zaopatrzenie, bez problemowe zakupy, błyskawiczna dostawa.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
15.05.2019 r.
Data zamówienia
10.05.2019 r.
15.05.2019 r.
Profesjonalna obsługa, szybka dostawa zgodna z zamówieniem.Gdyby jeszcze obniżyli kwotę darmowej dostawy od 200,-zł. byłoby super. POLECAM.
Beata
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
12.05.2019 r.
Data zamówienia
07.05.2019 r.
12.05.2019 r.
Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
06.05.2019 r.
Data zamówienia
29.04.2019 r.
06.05.2019 r.
szybko i zgodne z zamówieniem
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
01.05.2019 r.
Data zamówienia
25.04.2019 r.
01.05.2019 r.
Polecam wszystkim aptekę Propharma. Szybka dostawa towar zgodny z opisem cenna konkurencyjna. U siebie w regionie już zaczołem polecać firmę a w przyszłości skożystam sam jeszcze nie raz. Polecam i pozdrawiam.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
30.04.2019 r.
Data zamówienia
21.04.2019 r.
30.04.2019 r.
Idk
4.00
Dobry

Data publikacji
29.04.2019 r.
Data zamówienia
24.04.2019 r.
29.04.2019 r.
Miła obsługa,fajna stronka w internecie,ceny bardzo przystępne....czego więcej chcieć? Polecam serdecznie.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
29.04.2019 r.
Data zamówienia
23.04.2019 r.
29.04.2019 r.
Wszystko ok
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
28.04.2019 r.
Data zamówienia
23.04.2019 r.
28.04.2019 r.
bardzo dobrze zorganizowana firma, pełny profesjonalizm
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
28.04.2019 r.
Data zamówienia
14.04.2019 r.
28.04.2019 r.
Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
27.04.2019 r.
Data zamówienia
22.04.2019 r.
27.04.2019 r.
Super szybka wysyłka
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
25.04.2019 r.
Data zamówienia
17.04.2019 r.
25.04.2019 r.
Super obsługa...popełniłam błąd zamawiając dostałam natychmiastową pomoc ....Wszystko prztszło szybciutko i najważniejsze ,towar spełnia moje oczekiwania....Dziękuję i nadal będe zamawiala...
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
24.04.2019 r.
Data zamówienia
18.04.2019 r.
24.04.2019 r.
Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
22.04.2019 r.
Data zamówienia
17.04.2019 r.
22.04.2019 r.
Towar zgodny z zamówieniem. Ekspresowa przesyłka
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
22.04.2019 r.
Data zamówienia
17.04.2019 r.
22.04.2019 r.
jestem zadowolona
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
22.04.2019 r.
Data zamówienia
17.04.2019 r.
22.04.2019 r.
Super
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
22.04.2019 r.
Data zamówienia
17.04.2019 r.
22.04.2019 r.
Zajebis
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
20.04.2019 r.
Data zamówienia
15.04.2019 r.
20.04.2019 r.
Paczka jeszcze nie doszła więc nie można wystawić oceny
1.00
Niedostateczny

Data publikacji
20.04.2019 r.
Data zamówienia
15.04.2019 r.
20.04.2019 r.
Błyskawiczna dostawa Zamówienie się zgadza, gratis był miłym zaskoczeniem. Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
20.04.2019 r.
Data zamówienia
15.04.2019 r.
20.04.2019 r.
Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
19.04.2019 r.
Data zamówienia
13.04.2019 r.
19.04.2019 r.
Szybko, sprawnie, jestem zadowolony.
Polecam.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
19.04.2019 r.
Data zamówienia
14.04.2019 r.
19.04.2019 r.
Obsługa i komunikacja super dostawa ekspresowa
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
19.04.2019 r.
Data zamówienia
14.04.2019 r.
19.04.2019 r.
Szybka dostawa zamówionego towaru jestem zadowolona .
5.00
Bardzo dobry

apteka-propharma.pl opinie klientów

apteka-propharma.pl

leki, suplementy diety, kosmetyki

apteka-propharma.pl uzyskał certyfikat Trusted Shops w dniu 25.09.2018 r.

Kontakt
Ul. Kamińskiego 2
91-247 Łódź
Polska
w.pawelec@propharmasolutions.pl
apteka-propharma.pl
Sprzedawca
Pikada Sp z o.o.
Ul. Kamińskiego 2
91-247 Łódź
Polska
Rejestr handlowy
Rejestr Przedsiębiorców KRS 0000656624
Osoba upoważniona do reprezentowania firmy
Wojciech Pawelec
Zapoznaj się z doświadczeniami innych klientów!
Realizacja każdego z zamówień może zostać oceniona w skali od 1 do 5 gwiazdek. Klienci mogą ocenić sklep do 6 miesięcy od daty złożenia zamówienia. Na podstawie punktów przyznanych za towar, dostawę i obsługę obliczamy dla każdej dodanej opinii ocenę średnią (średnia arytmetyczna). Łączna ocena sklepu internetowego stanowi średnią wszystkich takich ocen z ostatnich 12 miesięcy. Dodając komentarze, klienci opisują swoje doświadczenia związane z korzystaniem z apteka-propharma.pl.

Obliczanie oceny łącznej
5.0 - 4.5Bardzo dobry
4.5 - 3.5Dobry
3.5 - 2.5Dostateczny
2.5 - 1.5Mierny
1.5 - 1.0Niedostateczny

Wiarygodne opinie klientów zwiększają zaufanie
Trusted Shops jest wiodącą marką budującą zaufanie w segmencie zakupów online na terenie Europy. Wszystkie opinie poddawane są przez Trusted Shops zautomatyzowanej i manualnej kontroli, ponieważ tylko autentyczne oceny pomagają w podjęciu decyzji o zakupie.