apteka-propharma.pl- Logo - Opinie

apteka-propharma.plOpinie

: 1260Bardzo dobry

4,96

Znak jakości
Ważny

z Ochroną Kupującego

Znak jakości
Ważny

z Ochroną Kupującego

ważny od: 25 wrz 2018
data aktualizacji: 7 paź 2022
Sklep apteka-propharma.pl został sprawdzony i uzyskał certyfikat zgodnie z kryteriami jakości Trusted Shops
  • Sprawdzona tożsamość
  • Ochrona danych osobowych
  • Zrozumiały proces składania zamówienia

Zabezpieczenie ochroną kupującego

W sklepie apteka-propharma.pl można skorzystać z gwarancji Trusted Shops i zabezpieczyć zakupy do kwoty 10 000 zł. Dowiedz się więcej


ważny od: 25 wrz 2018
data aktualizacji: 7 paź 2022
Sklep apteka-propharma.pl został sprawdzony i uzyskał certyfikat zgodnie z kryteriami jakości Trusted Shops
  • Sprawdzona tożsamość
  • Ochrona danych osobowych
  • Zrozumiały proces składania zamówienia

Zabezpieczenie ochroną kupującego

W sklepie apteka-propharma.pl można skorzystać z gwarancji Trusted Shops i zabezpieczyć zakupy do kwoty 10 000 zł. Dowiedz się więcej

Opinie nt. sklepu apteka-propharma.pl

Opinie zweryfikowana (78) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Opinie łącznie (1260)
W ten sposób mamy pewność, że opinie pochodzą od prawdziwych konsumentów.

najbardziej pozytywna opinia


26 lip 2022
Świetne zaopatrzenie,kompetentna i uprzejma obsługa,no i możliwość szczepienia się na miejscu.Tego nie ma nawet w Niemczech!
Zgłoś opinię

Pokaż wszystkie pozytywne opinie

najbardziej krytyczna opinia


10 paź 2021 
Wymaga wprawy i dużego doświadczenia w zastosowaniu. Może za 3-4 razem udałoby się zrobić amatorowi poprawny wycisk. Nie pokecam.
Zgłoś opinię

Pokaż wszystkie krytyczne opinie

Opinie nt. sklepu apteka-propharma.pl

Filtruj 
 Sortuj Trafność 
 Opinia zweryfikowana
2 dni temu
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
8 sie 2022
Szybkość i sprawność realizacji zamówienia.
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
22 sie 2022 
Szybko, bez problemów.
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
19 sie 2022
Wszystko było OK.
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
26 lip 2022
Świetne zaopatrzenie,kompetentna i uprzejma obsługa,no i możliwość szczepienia się na miejscu.Tego nie ma nawet w Niemczech!
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
10 lip 2022
Natychmiastowe i profesjonalne załatwienie tematu po złożeniu zamówienia . Jestem w 100% zadowolona z obsługi.
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
5 sie 2022
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
25 lip 2022
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
3 lip 2022
Super szybka dostawa
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
27 cze 2022
Super
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
28 cze 2022
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
5 gru 2021
Przesyłka super zapakowana. Na bieżąco przekazywana informacja dotycząca przesyłki. Polecam zakupy, są przystępne ceny.
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
2 lis 2021
Prosty i niezawodny sposób na zakupy. Robię już kolejne zamówienie i polecam innym.
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
16 paź 2021
Jestem bardzo zadowolona z zakupow i mega szybkiej wysylki zakupionej u panstwa
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
21 sty 2022
Szybka i sprawna realizacja zamówienia. Dobrze zapakowana przesyłka.
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
18 paź 2021 
Bardzo dobra apteka, solidna i błyskawiczna realizacja zamówienia.
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
12 paź 2021 
Bez zadnych problemow. Szybka dostawa. Polecam usługi tej firmy
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
8 sty 2022
Jestem zadowolona z apteki i zakupionych nakładek zębowych.
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
16 mar 2022
Perfekcyjna Wszystko bezbłędnie i natychmiast Polecam
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
1 lut 2022
Łatwe Zamówienie, szybka dostawa i płatność przelewem
Zgłoś opinię