Na plus: przejrzystość, czytelność oferty, dobrze zorganizowana wyszukiwarka ofert, szeroki wybór form płatności, szybkość potwierdzenia rezerwacji.
Na minus (co można by lepiej): wymóg drukowania i posiadania ze sobą voucherów w formie papierowej nie przystaje do obecnych trendów "Green" - to jest porażka moim zdaniem u tak dużego Gracza. Obowiązkowe ubezpieczenie - jestem osobą, która zawsze wykupuje ubezpieczenie podróżne i dobrze byłoby wprowadzić możliwość wylegitymowania się takowym, a nie zmuszać do kupna na platformie. Na rynku są do kupienia ubezpieczenia o dużo lepszych warunkach i zakresie ochrony po dużo niższych cenach. Efekt w moim przypadku - kupno przymusowego ubezpieczenia na platformie + ubezpieczenie indywidualne.
Czytaj dalej
Pokaż wszystkie krytyczne opinie
Opinie nt. sklepu SnowTrex
SortujTrafność
1 miesiąc temu
Świetnie opracowana informacja o hotelach i trasach narciarskich.
Korzystam ze Snowtrex od kilku lat. Firma warta polecenia. Na początku się obawiałem, ale wszystko działa jak należy. Mam do nich zaufanie. Polecam na narty do Francji.
3 miesiący temu
Zgodnie z ofertą , duży apartament , dobre wi-fi , parking ,polecam
Ze snowtrexem jezdzi sie ok, obsluga i oferta fajna, mi tylko raz zdarzylo sie za potwierdzona oferte przez nich odrzucil hotel (skrocil oferte o 1 dzien, co bylo nie do przyjecia przy wyjezdzie 4 dni) ale ogolnie ich lubie i polecam
4 miesiący temu
Szybkie wysyłanie korespondencji, mimo weekendu. Dobra strona internetowa dająca dostęp do wielu obiektów, ale też zawierająca odpowiednie filtry ułatwiające przeglądanie ofert.