Certyfikat dla sklep.befado.pl

No. X917921D70A01C01EFAF735868DBC29D7
 

Certyfikat wydany dn.
20.06.2017 r.
Ważny do
21.06.2019 r.
Potwierdzone przez
Jean-Marc Noël
Dyrektor Zarządzający Trusted Shops GmbH
Informacje na temat sprzedawcy
Dalsze informacje i warunki korzystania z gwarancji Trusted Shops

Opinie o sklep.befado.pl



Bardzo dobry

4.88/5.00

    • 5 gwiazdek
    • 4 gwiazdki
    • 3 gwiazdki
    • 2 gwiazdki
    • 1 gwiazdka

Ocena łączna obliczona została na podstawie 140 ocen zebranych za pośrednictwem systemu Trusted Shops w ciągu ostatnich 12 miesięcy.
sklep.befado.pl ma 360 opinii.

    • Dostawa
    • Towar
    • Serwis dla klientów

Opinii klientów

   
Data publikacji
05.01.2019 r.
Data zamówienia
29.10.2018 r.
05.01.2019 r.
Klient zadowolony.Szybka dostawa.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
06.11.2018 r.
Data zamówienia
29.10.2018 r.
06.11.2018 r.
Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
05.11.2018 r.
Data zamówienia
23.10.2018 r.
05.11.2018 r.
błyskawiczna transakcja,buty ciepłe ,z możliwością regulacji,dla starszej osoby idealne
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
03.11.2018 r.
Data zamówienia
27.10.2018 r.
03.11.2018 r.
Jak zawsze perfekcyjnie
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
28.10.2018 r.
Data zamówienia
20.10.2018 r.
28.10.2018 r.
Wszystko OK
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
27.10.2018 r.
Data zamówienia
08.10.2018 r.
27.10.2018 r.
Najlepsze pantofle dla dzieci
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
26.10.2018 r.
Data zamówienia
19.10.2018 r.
26.10.2018 r.
w porządku
3.67
Dobry

Data publikacji
24.10.2018 r.
Data zamówienia
17.10.2018 r.
24.10.2018 r.
Wysokiej jakości pantofle "domowe" - polecam seniorom
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
22.10.2018 r.
Data zamówienia
14.10.2018 r.
22.10.2018 r.
Towar i serwis bez zarzutu
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
22.10.2018 r.
Data zamówienia
15.10.2018 r.
22.10.2018 r.
-Miła szybka obsługa ;dostawa natychmiastowa-w ciągu 2 dni.-Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
20.10.2018 r.
Data zamówienia
13.10.2018 r.
20.10.2018 r.
zbyt wysokie koszty wysyłki, zbyt skromna informacja o produktach na stronie sklepu internetowego np. brak informacji o kolorze
4.33
Dobry

Data publikacji
16.10.2018 r.
Data zamówienia
09.10.2018 r.
16.10.2018 r.
Ekspresowa przesyłka, towar w estetycznych kartonach, zgodny z opisem i zdjęciami.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
14.10.2018 r.
Data zamówienia
06.10.2018 r.
14.10.2018 r.
dostawa bardzo sprawna. Jestem zadowolona z asortymentu
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
14.10.2018 r.
Data zamówienia
08.08.2018 r.
14.10.2018 r.
super szybko solidnie
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
12.10.2018 r.
Data zamówienia
04.10.2018 r.
12.10.2018 r.
Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
09.10.2018 r.
Data zamówienia
02.10.2018 r.
09.10.2018 r.
polecam sklep, szybko , sprawnie
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
09.10.2018 r.
Data zamówienia
20.09.2018 r.
09.10.2018 r.
Jestem bardzo zadowolony z obuwia.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
08.10.2018 r.
Data zamówienia
01.10.2018 r.
08.10.2018 r.
Bardzo lubię buty Befado, bo są bardzo wygodne dla moich schorowanych stóp. Tym razem mnie dodatkowo i miło zaskoczyła błyskawiczna dostawa bez konieczności czekania na kuriera. Zamówienie w poniedziałek, w środę nosiłam buty. Rewelacja
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
01.10.2018 r.
Data zamówienia
19.09.2018 r.
01.10.2018 r.
szanowni Państwo,
jestem bardzo zadowolona i w przyszłości chętnie dokonam kolejnych zakupów.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
01.10.2018 r.
Data zamówienia
23.09.2018 r.
01.10.2018 r.
Wszystko w porządku
4.50
Bardzo dobry

Data publikacji
30.09.2018 r.
Data zamówienia
16.08.2018 r.
30.09.2018 r.
nie mam uwag
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
28.09.2018 r.
Data zamówienia
21.09.2018 r.
28.09.2018 r.
Ze strony sklepu wszystko bez zarzutu, tylko Poczta Polska nie działa najlepiej.
4.67
Bardzo dobry

Data publikacji
24.09.2018 r.
Data zamówienia
08.09.2018 r.
24.09.2018 r.
Buty dostarczone w skarpiowatych, choć za duże o 1 numer to syn już chodzi na tańce
3.33
Dostateczny

Data publikacji
24.09.2018 r.
Data zamówienia
15.09.2018 r.
24.09.2018 r.
wszystko wykonane szybko , obuwie bardzo się podoba.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
21.09.2018 r.
Data zamówienia
13.09.2018 r.
21.09.2018 r.
Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
19.09.2018 r.
Data zamówienia
12.09.2018 r.
19.09.2018 r.
Szybka realizacja zamówień. Produkty zgodne z opisami, ale "obsługa klienta" na poziomie tej z poprzedniej epoki, czyli 0. Szkoda, że właściciele nie zdają sobie sprawy z tego, że sam produkt w dzisiejszych czasach to za mało i warto byłoby zainwestować czas i trochę pieniędzy we wprowadzenie pracowników "obsługi klienta" w standardy obowiązujące w XXI wieku.
3.00
Dostateczny

Data publikacji
18.09.2018 r.
Data zamówienia
11.09.2018 r.
18.09.2018 r.
obuwie wspaniale ale dostawa minus jedna gwiazdka jesli bylaby taka mozliwosc. Dostawa do domu przedplacona ale kurier ani nie zadzwonil ani sie nie pojawil. Po trzech dniach sprawdzilam tracking i dowiedzialam sie ze przesylka jest do odebrania w punkcie UPS, poniewaz nikogo nie bylo w domu. Bzdura i klamstwo. Mama z chorymi nogami poprosila sasiada o odebranie przesylki.
3.33
Dostateczny

Data publikacji
15.09.2018 r.
Data zamówienia
08.09.2018 r.
15.09.2018 r.
Zdecydowanie polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
14.09.2018 r.
Data zamówienia
06.09.2018 r.
14.09.2018 r.
Dostarczone buty bez zarzutu. Termin dostawy zgodny z okreslonym. Brakowalo mi tylko telefonu od dostawcy, że będzie o godz.x bo nie znając czasu dodtarczenia przesylki moglo nie byc mnie w domu a placilam przy odbiorze wiec nie wchodzilo w gre zostawienie paczki u sąsiadki
4.67
Bardzo dobry

Data publikacji
11.09.2018 r.
Data zamówienia
27.08.2018 r.
11.09.2018 r.
Bardzo dobre
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
11.09.2018 r.
Data zamówienia
03.09.2018 r.
11.09.2018 r.
Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
10.09.2018 r.
Data zamówienia
03.09.2018 r.
10.09.2018 r.
Zamówienie szybko zrealizowane, ale nie polecam poczty, jeśli mieszkacie na wsi. Buty Befado z rzekami są świetne dla dzieciaków, które nie wiążą szybko sznurowadeł. Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
10.09.2018 r.
Data zamówienia
26.08.2018 r.
10.09.2018 r.
jak zawsze bez problemów
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
10.09.2018 r.
Data zamówienia
02.09.2018 r.
10.09.2018 r.
wszystko ok.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
06.09.2018 r.
Data zamówienia
30.08.2018 r.
06.09.2018 r.
Polecam :) buciki super, realizacja zamówienia bez zastrzeżeń :)
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
06.09.2018 r.
Data zamówienia
28.08.2018 r.
06.09.2018 r.
Jak zawsze szybko, butki sprawdzone, używane od dobrych kilku lat. Polecam.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
06.09.2018 r.
Data zamówienia
29.08.2018 r.
06.09.2018 r.
Zarówno dostawa jak i obuwie da na jak najlepszym poziomie.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
05.09.2018 r.
Data zamówienia
29.08.2018 r.
05.09.2018 r.
SUPER
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
03.09.2018 r.
Data zamówienia
27.08.2018 r.
03.09.2018 r.
Wszystko poszło szybko i sprawnie,dziękuję.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
03.09.2018 r.
Data zamówienia
26.08.2018 r.
03.09.2018 r.
Polecam serdecznie
5.00
Bardzo dobry

sklep.befado.pl

sklep.befado.pl uzyskał certyfikat Trusted Shops w dniu 20.06.2017 r.

Kontakt
Sempołowskiej 51
43-300 Bielsko - Biała
Polska
sklep@befado.com.pl
sklep.befado.pl
Sprzedawca
Bielskie Zakłady Obuwia Sp. z o. o.
Sempołowskiej 51
43-300 Bielsko - Biała
Polska
Rejestr handlowy
Rejestr Przedsiębiorców KRS 0000308493
Osoba upoważniona do reprezentowania firmy
Grzegorz Buchowski
Zapoznaj się z doświadczeniami innych klientów!
Realizacja każdego z zamówień może zostać oceniona w skali od 1 do 5 gwiazdek. Klienci mogą ocenić sklep do 6 miesięcy od daty złożenia zamówienia. Na podstawie punktów przyznanych za towar, dostawę i obsługę obliczamy dla każdej dodanej opinii ocenę średnią (średnia arytmetyczna). Łączna ocena sklepu internetowego stanowi średnią wszystkich takich ocen z ostatnich 12 miesięcy. Dodając komentarze, klienci opisują swoje doświadczenia związane z korzystaniem z sklep.befado.pl.

Obliczanie oceny łącznej
5.0 - 4.5Bardzo dobry
4.5 - 3.5Dobry
3.5 - 2.5Dostateczny
2.5 - 1.5Mierny
1.5 - 1.0Niedostateczny

Wiarygodne opinie klientów zwiększają zaufanie
Trusted Shops jest wiodącą marką budującą zaufanie w segmencie zakupów online na terenie Europy. Wszystkie opinie poddawane są przez Trusted Shops zautomatyzowanej i manualnej kontroli, ponieważ tylko autentyczne oceny pomagają w podjęciu decyzji o zakupie.