Certyfikat dla n-fashion.pl

No. X932CBE9CEE4497D35B1DC4DDF74ACA64
 

Certyfikat wydany dn.
07.08.2013 r.
Ważny do
06.08.2018 r.
Potwierdzone przez
Jean-Marc Noël
Dyrektor Zarządzający Trusted Shops GmbH
Informacje na temat sprzedawcy
Dalsze informacje i warunki korzystania z gwarancji Trusted Shops

Opinie o n-fashion.pl



Bardzo dobry

4.74/5.00

    • 5 gwiazdek
    • 4 gwiazdki
    • 3 gwiazdki
    • 2 gwiazdki
    • 1 gwiazdka

Ocena łączna obliczona została na podstawie 50 ocen zebranych za pośrednictwem systemu Trusted Shops w ciągu ostatnich 12 miesięcy.
Od czasu rejestracji zebrano 602 opinii.

    • Dostawa
    • Towar
    • Serwis dla klientów

Opinii klientów

   
Data publikacji
10.05.2018 r.
Data zamówienia
03.05.2018 r.
10.05.2018 r.
Sukienka piękna, cena dobra, przesyłka gratis. Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
10.05.2018 r.
Data zamówienia
03.05.2018 r.
10.05.2018 r.
Super sklep. Bardzo miła obsługa. Towar z wyższej półki.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
10.05.2018 r.
Data zamówienia
30.04.2018 r.
10.05.2018 r.
Jestem bardzo zadowolona
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
09.05.2018 r.
Data zamówienia
02.05.2018 r.
09.05.2018 r.
Polecam super :)
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
08.05.2018 r.
Data zamówienia
30.04.2018 r.
08.05.2018 r.
jestem zadowolona z zakupow w waszym sklepie, polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
08.05.2018 r.
Data zamówienia
01.05.2018 r.
08.05.2018 r.
szybko, profesjonalnie.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
12.04.2018 r.
Data zamówienia
05.04.2018 r.
12.04.2018 r.
Obsługa klienta jak zawsze na 5+ : sukienka ładniejsza na zdjęciu niż w rzeczywistości , wymiary zgodne z tabelą , kolor opisany jako granatowy to " brudny szary " - ogólna ocena za sukienkę to 3+
4.33
Dobry

Data publikacji
10.04.2018 r.
Data zamówienia
02.04.2018 r.
10.04.2018 r.
Towar wygląda dokładnie tak jak na zdięciu, kolor i krój
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
04.04.2018 r.
Data zamówienia
26.03.2018 r.
04.04.2018 r.
Sukienka i żakiet mogą stanowić komplet. Ładny pastelowy kolor , dobrze odszyta. Jedyny mankament dla mnie stanowi " bardzo złoty " łańcuszek z agrafką , który stanowi zapięcie . To rozwiązanie jest raczej tandetne i " psuje cały efekt.
4.67
Bardzo dobry

Data publikacji
27.03.2018 r.
Data zamówienia
20.03.2018 r.
27.03.2018 r.
Moje zamówienie nr 9540 zostało anulowane,ponieważ nie było mego rozmiaru
1.00
Niedostateczny

Data publikacji
19.03.2018 r.
Data zamówienia
03.03.2018 r.
19.03.2018 r.
sukienka odpowiada opisowi dobrze uszyta kolor nieco inny niz na zdjęciu
4.67
Bardzo dobry

Data publikacji
17.03.2018 r.
Data zamówienia
09.03.2018 r.
17.03.2018 r.
To moje kolejne zakupy i na pewno nie ostatnie. Polecam sklep ze względu na ładne sukienki w dobrych cenach i miłą obsługę.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
15.03.2018 r.
Data zamówienia
08.03.2018 r.
15.03.2018 r.
Wszystko ok.
4.33
Dobry

Data publikacji
12.03.2018 r.
Data zamówienia
04.03.2018 r.
12.03.2018 r.
Towar dobrej jakości, super obsługa. Minusem jest to, że dostałam tylko jedną z zamawianych rzeczy zamiast dwóch.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
07.03.2018 r.
Data zamówienia
28.02.2018 r.
07.03.2018 r.
Sklep godny polecenia za świetny towar, przemiłą obsługę, zawsze mozna liczyć na pomoc w wyborze Przesyłki błyskawiczne. Ogromne podziękowanie
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
06.03.2018 r.
Data zamówienia
27.02.2018 r.
06.03.2018 r.
Komplet ładny , kolor jak w opisie " brudny róż" , rozm 42 odpowiada podanym wymiarom. Idealny zestaw na wiosenne dni , dobrze leży na sylwetce. Jedyny minus to mało wycięte pod pachami , jesli ktoś ma grube ręce. Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
24.01.2018 r.
Data zamówienia
17.01.2018 r.
24.01.2018 r.
Z zakupu jestem zadowolona. Sukienka ładna, elastyczna, dobrze dopasowana.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
21.01.2018 r.
Data zamówienia
08.01.2018 r.
21.01.2018 r.
Pozytyw za towar, transakcję i dostawę
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
03.01.2018 r.
Data zamówienia
15.12.2017 r.
03.01.2018 r.
Szybka dostawa i ciekawe produkty. Na pewno jeszcze nie raz tu zawitam.
4.67
Bardzo dobry

Data publikacji
24.12.2017 r.
Data zamówienia
12.12.2017 r.
24.12.2017 r.
Super towar
4.50
Bardzo dobry

Data publikacji
22.12.2017 r.
Data zamówienia
15.12.2017 r.
22.12.2017 r.
Bardzo dobra obsługa. Świetny towar najlepszych firm. Świetny, godny polecenia sklep
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
15.12.2017 r.
Data zamówienia
07.12.2017 r.
15.12.2017 r.
Sukienka bardzo ładna. Rozmiar zgodny z opisem. Gorąco polecam.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
28.11.2017 r.
Data zamówienia
21.11.2017 r.
28.11.2017 r.
Szale chińskiej produkcji, o czym sklep nie informuje, szczycąc sie że wiekszość towarów jest z Polski. dostawa kurierem Poczty Polskiej - nieporozumienie - dwa dni stania na poczcie aby odebrać przesyłkę. Obsługa sklepu i dostawa bez zarzutu - wcześniej zamawiałam sukienki i były bardzo dobre jakościowo.
2.33
Mierny

n-fashion.pl odpowiada: 29.11.2017 r.
Szale stanowią 1 sprzedawanego przez nas towaru i są wysokiej jakości-z wełny, kaszmiru,jedwabiu. Sprzedajemy je od lat z tego samego źródła. Nie zawsze chińska produkcja oznacza coś złego. Jeśli nie jest Pani zadowolona z towaru-można zawsze go zwrócić. Przykro nam z powodu poczty - pewnie kurier nie zastał Pani i zostawił awizo, przy uprzednich 6 zamówieniach nie zgłaszała Pani problemów.

Data publikacji
07.11.2017 r.
Data zamówienia
13.10.2017 r.
07.11.2017 r.
Bardzo dobry zakup. Towar doskonałej jakości. Jestem zadowolona, pomimo tego, przesyłkę wysłano trochę inaczej, jak prosiłam. Jednak to nic nie zmienia. Odebrałam. Wrócę na kolejne zakupy jeszcze nie jeden raz. Agnieszka Stasiak
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
07.11.2017 r.
Data zamówienia
31.10.2017 r.
07.11.2017 r.
Wszystko profesjonalnie
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
19.10.2017 r.
Data zamówienia
12.10.2017 r.
19.10.2017 r.
Sukienka bardzo ładna ale przeswituje.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
15.10.2017 r.
Data zamówienia
08.10.2017 r.
15.10.2017 r.
Jestem zadowolona. Dziękuję
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
10.10.2017 r.
Data zamówienia
26.09.2017 r.
10.10.2017 r.
Kupowałam w tym sklepie wielokrotnie, zawsze bez problemowo. Polecam.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
08.10.2017 r.
Data zamówienia
23.09.2017 r.
08.10.2017 r.
Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
30.09.2017 r.
Data zamówienia
16.09.2017 r.
30.09.2017 r.
Profesjonalnie
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
30.09.2017 r.
Data zamówienia
06.08.2017 r.
30.09.2017 r.
polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
29.09.2017 r.
Data zamówienia
15.09.2017 r.
29.09.2017 r.
Transakcja przebiegła pomyślnie. Towar zgodny z zamówieniem. Błyskawiczna przesyłka
4.00
Dobry

Data publikacji
07.09.2017 r.
Data zamówienia
31.08.2017 r.
07.09.2017 r.
Szybko, sprawnie. Bardzo udana transakcja.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
27.08.2017 r.
Data zamówienia
13.08.2017 r.
27.08.2017 r.
Super. Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
16.08.2017 r.
Data zamówienia
29.07.2017 r.
16.08.2017 r.
Szybko sprawnie i towar bardzo dobry
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
08.08.2017 r.
Data zamówienia
20.07.2017 r.
08.08.2017 r.
Szybko sprawna dostawa towar super
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
07.08.2017 r.
Data zamówienia
31.07.2017 r.
07.08.2017 r.
Polecam.
4.00
Dobry

Data publikacji
06.08.2017 r.
Data zamówienia
23.07.2017 r.
06.08.2017 r.
Towar dostarczony błyskawicznie, zgodny z zamówieniem. Gorąco wszystkim polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
21.07.2017 r.
Data zamówienia
14.07.2017 r.
21.07.2017 r.
N-Fashion to sklep na medal. Dostawa zam. 8417 przebiegła jak zwykle bardzo sprawnie i szybko. Sukienka i żakiet zgodny z opisem - bardzo ładne . Gorąco polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
21.07.2017 r.
Data zamówienia
06.07.2017 r.
21.07.2017 r.
polecam
5.00
Bardzo dobry

n-fashion.pl opinie klientów

n-fashion.pl

Elegancka odzież damska-końcówki kolekcji

n-fashion.pl uzyskał certyfikat Trusted Shops w dniu 07.08.2013 r.

Sklep internetowy oferuje końcówki kolekcji butikowych polskich i zagranicznych marek. Outlet internetowy, gdzie odnajdziesz sukienki, sukienki na wesele, żakiety, spódnice, bluzki oraz buty skórzane damskie. Marki Semper, Natali Dler, AiK, Far Far, Ledor, Bianco Footwear i wiele innych do 90% taniej od pierwotnych cen detalicznych.

Kontakt
Wyżyny 24
61-654 Poznań
Polska
n-fashion@n-fashion.pl
n-fashion.pl
Sprzedawca
N-Fashion Natalia Janowska
Wyżyny 24
61-654 Poznań
Polska
Osoba upoważniona do reprezentowania firmy
Natalia Janowska
Zapoznaj się z doświadczeniami innych klientów!
Realizacja każdego z zamówień może zostać oceniona w skali od 1 do 5 gwiazdek. Klienci mogą ocenić sklep do 6 miesięcy od daty złożenia zamówienia. Na podstawie punktów przyznanych za towar, dostawę i obsługę obliczamy dla każdej dodanej opinii ocenę średnią (średnia arytmetyczna). Łączna ocena sklepu internetowego stanowi średnią wszystkich takich ocen z ostatnich 12 miesięcy. Dodając komentarze, klienci opisują swoje doświadczenia związane z korzystaniem z n-fashion.pl.

Obliczanie oceny łącznej
5.0 - 4.5Bardzo dobry
4.5 - 3.5Dobry
3.5 - 2.5Dostateczny
2.5 - 1.5Mierny
1.5 - 1.0Niedostateczny

Wiarygodne opinie klientów zwiększają zaufanie
Trusted Shops jest wiodącą marką budującą zaufanie w segmencie zakupów online na terenie Europy. Wszystkie opinie poddawane są przez Trusted Shops zautomatyzowanej i manualnej kontroli, ponieważ tylko autentyczne oceny pomagają w podjęciu decyzji o zakupie.