karo.waw.pl- Logo - Opinie

karo.waw.plOpinie

: 1817Bardzo dobry

4,53

Znak jakości
Ważny

z Ochroną Kupującego

Znak jakości
Ważny

z Ochroną Kupującego

ważny od: 20 mar 2015
data aktualizacji: 28 wrz 2022
Sklep karo.waw.pl został sprawdzony i uzyskał certyfikat zgodnie z kryteriami jakości Trusted Shops
  • Sprawdzona tożsamość
  • Ochrona danych osobowych
  • Zrozumiały proces składania zamówienia

Zabezpieczenie ochroną kupującego

W sklepie karo.waw.pl można skorzystać z gwarancji Trusted Shops i zabezpieczyć zakupy do kwoty 10 000 zł. Dowiedz się więcej


ważny od: 20 mar 2015
data aktualizacji: 28 wrz 2022
Sklep karo.waw.pl został sprawdzony i uzyskał certyfikat zgodnie z kryteriami jakości Trusted Shops
  • Sprawdzona tożsamość
  • Ochrona danych osobowych
  • Zrozumiały proces składania zamówienia

Zabezpieczenie ochroną kupującego

W sklepie karo.waw.pl można skorzystać z gwarancji Trusted Shops i zabezpieczyć zakupy do kwoty 10 000 zł. Dowiedz się więcej

Opinie nt. sklepu karo.waw.pl

Opinie zweryfikowana (15) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Opinie łącznie (1817)
W ten sposób mamy pewność, że opinie pochodzą od prawdziwych konsumentów.

najbardziej pozytywna opinia


13 paź 2021
Jestem bardzo zadowolona z realizacji i szybkiej bezproblemowej dostawy. Polecam ten sklep z całego serca. Tak trzymać
Zgłoś opinię

Pokaż wszystkie pozytywne opinie

najbardziej krytyczna opinia


29 wrz 2021
Do dnia dzisiejszego Nikt nie Skontaktował się ze Mną w sprawie pościeli która się nie da otrzymać w ramach reklamacji
Zgłoś opinię

Pokaż wszystkie krytyczne opinie

Opinie nt. sklepu karo.waw.pl

Filtruj 
 Sortuj Trafność 
 Opinia zweryfikowana
13 paź 2021
Jestem bardzo zadowolona z realizacji i szybkiej bezproblemowej dostawy. Polecam ten sklep z całego serca. Tak trzymać
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
17 paź 2021
Zamówione produkty spełniły moje oczekiwania, cena przystępna, błyskawiczna dostawa.
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
16 paź 2021 
Kolejne udane zakupy. Bardzo dobre ceny i błyskawiczna przesyłka. Polecam.
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
6 paź 2021
Szybka realizacja zamówienia i zgodność produktów z opisem.
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
28 wrz 2021 
nic wszystko dobrze tanio szybko dobrej jakości towar
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
30 wrz 2021
Szybka dostawa, produkt zgodny z opisem. Polecam
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
8 paź 2021
wszystko ok, polecam
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
15 paź 2021
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
12 paź 2021
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
10 paź 2021
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
7 paź 2021
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
5 paź 2021 
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
4 paź 2021
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
29 wrz 2021
Do dnia dzisiejszego Nikt nie Skontaktował się ze Mną w sprawie pościeli która się nie da otrzymać w ramach reklamacji
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
11 paź 2021
Trochę długo trwa wysyłka
Zgłoś opinię