Certyfikat dla karo.waw.pl

No. X94617455A9ABE8000108E677CB315943
 

Certyfikat wydany dn.
20.03.2015 r.
Ważny do
19.03.2020 r.
Potwierdzone przez
Jean-Marc Noël
Dyrektor Zarządzający Trusted Shops GmbH
Informacje na temat sprzedawcy
Dalsze informacje i warunki korzystania z gwarancji Trusted Shops

Opinie o karo.waw.pl



Bardzo dobry

4.84/5.00

    • 5 gwiazdek
    • 4 gwiazdki
    • 3 gwiazdki
    • 2 gwiazdki
    • 1 gwiazdka

Ocena łączna obliczona została na podstawie 314 ocen zebranych za pośrednictwem systemu Trusted Shops w ciągu ostatnich 12 miesięcy.
karo.waw.pl ma 1 521 opinii.

    • Dostawa
    • Towar
    • Serwis dla klientów

Opinii klientów

   
Data publikacji
13.09.2019 r.
Data zamówienia
08.09.2019 r.
13.09.2019 r.
Pościel i ręczniki okropnej jakości-odsyłam
3.67
Dobry

Data publikacji
11.09.2019 r.
Data zamówienia
05.09.2019 r.
11.09.2019 r.
Dostawa przebiegła szybko i sprawnie. Towar dobrej jakości, jestem zadowolona.Dziękuję bardzo.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
11.09.2019 r.
Data zamówienia
08.09.2019 r.
11.09.2019 r.
Jestem bardzo zadowolona z usług firmy
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
09.09.2019 r.
Data zamówienia
15.08.2019 r.
09.09.2019 r.
wszystko O.K.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
06.09.2019 r.
Data zamówienia
02.09.2019 r.
06.09.2019 r.
Super
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
06.09.2019 r.
Data zamówienia
01.09.2019 r.
06.09.2019 r.
Sklep godny polecenia. Towar zgodny z opisem, spełnił moje oczekiwania. Polecam.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
05.09.2019 r.
Data zamówienia
02.09.2019 r.
05.09.2019 r.
ogólnie ok
4.67
Bardzo dobry

Data publikacji
04.09.2019 r.
Data zamówienia
01.09.2019 r.
04.09.2019 r.
Towar jest okej.Natomiast firma kurierska kiepska.
4.33
Dobry

Data publikacji
02.09.2019 r.
Data zamówienia
29.08.2019 r.
02.09.2019 r.
Firma na szóstkę godna polecenia, wszystko sprawnie, bardzo szybko, towar zgadza się z opisem, jest w dobry gatunkowo. Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
30.08.2019 r.
Data zamówienia
27.08.2019 r.
30.08.2019 r.
Obsługa fachowa
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
27.08.2019 r.
Data zamówienia
16.08.2019 r.
27.08.2019 r.
Kurier nie dostarcza w godzinach popołudniowych, zatem nie można odebrać paczki po powrocie z pracy, co jest bardzo dużą niedogodnością, a przecież sens kuriera polega na dostarczeniu paczki do odbiorcy.
3.67
Dobry

Data publikacji
26.08.2019 r.
Data zamówienia
23.08.2019 r.
26.08.2019 r.
Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
26.08.2019 r.
Data zamówienia
22.08.2019 r.
26.08.2019 r.
Bardzo szybka dostawa, towar zgodny z opisem i z naszymi oczekiwaniami. Na bieżąco byliśmy powiadamiani o wysłaniu i dostawie przesyłki. Jest to pierwszy zakup w tym sklepie.Jesteśmy zadowoleni i na pewno będziemy korzystać z ofert Karo.waw.pl. Polecam ten sklep.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
25.08.2019 r.
Data zamówienia
22.08.2019 r.
25.08.2019 r.
Towar zgodny z zamówieniem, expresowa dostawa
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
25.08.2019 r.
Data zamówienia
21.08.2019 r.
25.08.2019 r.
Szybko, sprawnie, bez problemów, a towar dobrej jakości i zgodny z opisem. Polecam :)
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
25.08.2019 r.
Data zamówienia
20.08.2019 r.
25.08.2019 r.
Szybka i sympatyczna obsługa
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
24.08.2019 r.
Data zamówienia
21.08.2019 r.
24.08.2019 r.
JESTEM BARDZO ZADOWOLONA POD KAŻDYM WZGLĘDEM.POLECAM I POZDRAWIAM SERDECZNIE.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
24.08.2019 r.
Data zamówienia
19.08.2019 r.
24.08.2019 r.
Wszystko w najlepszym porządku.
4.67
Bardzo dobry

Data publikacji
23.08.2019 r.
Data zamówienia
19.08.2019 r.
23.08.2019 r.
polecam firmę KARO
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
22.08.2019 r.
Data zamówienia
16.08.2019 r.
22.08.2019 r.
Wszystko w porządku .
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
21.08.2019 r.
Data zamówienia
17.08.2019 r.
21.08.2019 r.
Dobry kontakt, szybka wysyłka, wszystko w najlepszym porządku
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
19.08.2019 r.
Data zamówienia
14.08.2019 r.
19.08.2019 r.
polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
18.08.2019 r.
Data zamówienia
12.08.2019 r.
18.08.2019 r.
Jakość prześcieradeł i pościeli bardzo dobra. Polecam
4.67
Bardzo dobry

Data publikacji
16.08.2019 r.
Data zamówienia
13.08.2019 r.
16.08.2019 r.
Super
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
15.08.2019 r.
Data zamówienia
11.08.2019 r.
15.08.2019 r.
Obsługa bez zarzutu
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
14.08.2019 r.
Data zamówienia
11.08.2019 r.
14.08.2019 r.
sklep godny polecenia
4.67
Bardzo dobry

Data publikacji
08.08.2019 r.
Data zamówienia
15.07.2019 r.
08.08.2019 r.
Wszystko w porządku, produkty najwyższej jakości. Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
06.08.2019 r.
Data zamówienia
14.07.2019 r.
06.08.2019 r.
Jak zwykle jestem bardzo zadowolona z zakupów w firmie Karo. Duży wybór, dobra jakość towaru, niskie ceny. Kolory zgodne ze zdjęciami.
Pozdrawiam, Barbara
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
04.08.2019 r.
Data zamówienia
29.07.2019 r.
04.08.2019 r.
już drugi raz zamawiam u tego sprzedawcy i drugi raz wszystko jest jak należy .
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
03.08.2019 r.
Data zamówienia
30.07.2019 r.
03.08.2019 r.
super narzuta... kocyk,dostawa bardzo szybko... godny polecenia
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
31.07.2019 r.
Data zamówienia
28.07.2019 r.
31.07.2019 r.
Dobra jakość produktów i usług.
4.67
Bardzo dobry

Data publikacji
29.07.2019 r.
Data zamówienia
25.07.2019 r.
29.07.2019 r.
Z zakupów jestem zadowolona i nie drogo
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
28.07.2019 r.
Data zamówienia
24.07.2019 r.
28.07.2019 r.
Polecam.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
27.07.2019 r.
Data zamówienia
06.07.2019 r.
27.07.2019 r.
Jestem bardzo zadowolona zarówno z obsługi jak i dostarczonego zamówienia. Dziękuję bardzo
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
27.07.2019 r.
Data zamówienia
24.07.2019 r.
27.07.2019 r.
Polecam, towar zgodny z opisem, dobry kontakt ze sklepem, szybka wysyłka i dostawa na czas. Wszystko sprawnie i bezproblemowo
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
25.07.2019 r.
Data zamówienia
22.07.2019 r.
25.07.2019 r.
Błyskawiczna realizacja, dostawa z uśmiechem , a przede wszystkim dobry towar w konkurencyjnej cenie.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
24.07.2019 r.
Data zamówienia
21.07.2019 r.
24.07.2019 r.
:) miła współpraca
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
22.07.2019 r.
Data zamówienia
19.07.2019 r.
22.07.2019 r.
Karo jest ok.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
21.07.2019 r.
Data zamówienia
17.07.2019 r.
21.07.2019 r.
towar który kupiłam jest zgodny z moim oczekiwaniem
4.00
Dobry

Data publikacji
19.07.2019 r.
Data zamówienia
03.07.2019 r.
19.07.2019 r.
Super sklep Polecam za szybką wysyłkę i rzetelność:)
5.00
Bardzo dobry

karo.waw.pl opinie klientów

karo.waw.pl

pościel, prześcieradła, kołdry, narzuty, koce

karo.waw.pl uzyskał certyfikat Trusted Shops w dniu 20.03.2015 r.

Sklep karo.waw.pl powstał z myślą o klientach, którzy cenią sobie wygodę i komfort jakie dają zakupy on-line, Sklep Karo oferuje produkty najwyższej jakości w konkurencyjnych cenach. Są to wyroby posiadające certyfikaty jakości, bezpieczne w użytkowaniu. Staramy się aby nasza oferta była na tyle szeroka, aby każdy mógł znaleźć coś dla siebie i trafiła w gusta nawet najbardziej wymagających Klientów. Naszą główną dewizą jest wysoka jakość produktów i 100% zadowolenie klientów! Każdy klient jest u nas traktowany z wyjątkową troską. Zapewniamy profesjonalną obsługę, oraz szybką wysyłkę. Oferujemy Państwu kompleksowość asortymentu. Ciągle uzupełniamy nasz sklep w nowe produkty, mając na uwadze zadowolenie klienta.

Kontakt
Przecławska 1
03-879 Warszawa
Polska
Tel: +48 22 744 24 89; +48 602 408 325
pon.-pt. w godz. 8:00-15:30, sob. w godz. 8:00-11:30
sklep@karo.waw.pl
karo.waw.pl
Sprzedawca
PPU Karo Tomasz Szymczykiewicz
Regulska 55
02-495 Warszawa
Polska
Rejestr handlowy
CEIDG REGON:011033985
Osoba upoważniona do reprezentowania firmy
Tomasz Szymczykiewicz
Zapoznaj się z doświadczeniami innych klientów!
Realizacja każdego z zamówień może zostać oceniona w skali od 1 do 5 gwiazdek. Klienci mogą ocenić sklep do 6 miesięcy od daty złożenia zamówienia. Na podstawie punktów przyznanych za towar, dostawę i obsługę obliczamy dla każdej dodanej opinii ocenę średnią (średnia arytmetyczna). Łączna ocena sklepu internetowego stanowi średnią wszystkich takich ocen z ostatnich 12 miesięcy. Dodając komentarze, klienci opisują swoje doświadczenia związane z korzystaniem z karo.waw.pl.

Obliczanie oceny łącznej
5.0 - 4.5Bardzo dobry
4.5 - 3.5Dobry
3.5 - 2.5Dostateczny
2.5 - 1.5Mierny
1.5 - 1.0Niedostateczny

Wiarygodne opinie klientów zwiększają zaufanie
Trusted Shops jest wiodącą marką budującą zaufanie w segmencie zakupów online na terenie Europy. Wszystkie opinie poddawane są przez Trusted Shops zautomatyzowanej i manualnej kontroli, ponieważ tylko autentyczne oceny pomagają w podjęciu decyzji o zakupie.