Certyfikat dla karo.waw.pl

No. X94617455A9ABE8000108E677CB315943
 

Certyfikat wydany dn.
20.03.2015 r.
Ważny do
19.03.2020 r.
Potwierdzone przez
Jean-Marc Noël
Dyrektor Zarządzający Trusted Shops GmbH
Informacje na temat sprzedawcy
Dalsze informacje i warunki korzystania z gwarancji Trusted Shops

Opinie o karo.waw.pl



Bardzo dobry

4.83/5.00

    • 5 gwiazdek
    • 4 gwiazdki
    • 3 gwiazdki
    • 2 gwiazdki
    • 1 gwiazdka

Ocena łączna obliczona została na podstawie 298 ocen zebranych za pośrednictwem systemu Trusted Shops w ciągu ostatnich 12 miesięcy.
karo.waw.pl ma 1 477 opinii.

    • Dostawa
    • Towar
    • Serwis dla klientów

Opinii klientów

   
Data publikacji
15.07.2019 r.
Data zamówienia
12.07.2019 r.
15.07.2019 r.
Super polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
12.07.2019 r.
Data zamówienia
06.07.2019 r.
12.07.2019 r.
Polecam.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
11.07.2019 r.
Data zamówienia
08.07.2019 r.
11.07.2019 r.
Polecam 100
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
11.07.2019 r.
Data zamówienia
05.07.2019 r.
11.07.2019 r.
ocena pozytywna
4.67
Bardzo dobry

Data publikacji
10.07.2019 r.
Data zamówienia
07.07.2019 r.
10.07.2019 r.
Sklep jak zawsze super. Polecam.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
10.07.2019 r.
Data zamówienia
07.07.2019 r.
10.07.2019 r.
BARDZO PORZĄDNY SKLEP POLECAM
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
08.07.2019 r.
Data zamówienia
02.07.2019 r.
08.07.2019 r.
Po raz drugi dokonałam zakupów w tym sklepie internetowym. Towar ( pościel satynowa bawełniana) jest wysokiej klasy, bardzo z niej jestem zadowolona. Ceny niewygórowane. W ciągu 3 dni od zamówienia towar został mi doręczony. Polecam ten sklep jak najbardziej.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
08.07.2019 r.
Data zamówienia
01.07.2019 r.
08.07.2019 r.
Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
28.06.2019 r.
Data zamówienia
25.06.2019 r.
28.06.2019 r.
Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
23.06.2019 r.
Data zamówienia
15.06.2019 r.
23.06.2019 r.
SĄ LEPSZE PORTALE Z KTÓRYCH JESTEM ZADOWOLONA . NIEREWELACJA
3.33
Dostateczny

Data publikacji
19.06.2019 r.
Data zamówienia
15.06.2019 r.
19.06.2019 r.
Jest fajny
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
19.06.2019 r.
Data zamówienia
13.06.2019 r.
19.06.2019 r.
Wszystko jak trzeba. Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
12.06.2019 r.
Data zamówienia
06.06.2019 r.
12.06.2019 r.
Jestem bardzo zadowolona z produktów, które otrzymałam i proszę jeszcze o jakieś nowe, piękne i kolorowe obrusy na stół. Pozdrawiam :)
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
11.06.2019 r.
Data zamówienia
06.06.2019 r.
11.06.2019 r.
Towar został wysłany w dniu zamówienia, czyli bardzo szybko. Kurier dostarczył w ciągu 3 dni, ale wchodził w to weekend. Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
10.06.2019 r.
Data zamówienia
04.06.2019 r.
10.06.2019 r.
Duży wybór artykułów pościelowych. Szybka realizacja i dostawa.
Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
09.06.2019 r.
Data zamówienia
05.06.2019 r.
09.06.2019 r.
nie otrzymałam zakupionego towary
1.00
Niedostateczny

Data publikacji
08.06.2019 r.
Data zamówienia
05.06.2019 r.
08.06.2019 r.
Fajna jakość za dobrą cenę
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
07.06.2019 r.
Data zamówienia
03.06.2019 r.
07.06.2019 r.
Szybko i sprawnie.
Towar bardzo dobrej jakości. Już nigdzie indziej nie kupuję pościeli tylko hurtownia Karo.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
06.06.2019 r.
Data zamówienia
02.06.2019 r.
06.06.2019 r.
Błyskawiczna dostawa, piękne ręczniki, w super cenie
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
06.06.2019 r.
Data zamówienia
03.06.2019 r.
06.06.2019 r.
Kolejny raz jestem bardzo zadowolona z zakupów w Firmie KARO - kupione ręczniki, poszewki oraz poduszka są w bardzo dobrym gatunku, cena zachęcająca, realizacja zamówienia bardzo szybka. Chętnie wracam do tego sklepu.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
06.06.2019 r.
Data zamówienia
31.05.2019 r.
06.06.2019 r.
Dostawa zrealizowana w terminie, towar dobrej jakości, strona www czytelna. Minus za brak możliwości opłaty kartą.
4.00
Dobry

Data publikacji
31.05.2019 r.
Data zamówienia
28.05.2019 r.
31.05.2019 r.
Jest to kolejny zakup w tym sklepie. Do tej pory było wszystko ok i produkty dokładnie tak jak na zdjeciach na stronie sklepu. Teraz całkowite rozczarowanie, pościel całkowicie niezgodna z katalogiem.
2.00
Mierny

Data publikacji
30.05.2019 r.
Data zamówienia
27.05.2019 r.
30.05.2019 r.
Oki
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
28.05.2019 r.
Data zamówienia
24.05.2019 r.
28.05.2019 r.
Dostawa szybką A produkt to miła niespodzianka.W rzeczywistości prezentuje się lepiej niż na zdjęciach reklamowych
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
28.05.2019 r.
Data zamówienia
21.05.2019 r.
28.05.2019 r.
Spełnia moje oczekiwania
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
27.05.2019 r.
Data zamówienia
24.05.2019 r.
27.05.2019 r.
Polecam. Szybko, miło i profesjonalnie.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
27.05.2019 r.
Data zamówienia
23.05.2019 r.
27.05.2019 r.
Wszystko super, najwyższy poziom.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
24.05.2019 r.
Data zamówienia
21.05.2019 r.
24.05.2019 r.
Zakupione wsypy na poduszki są niezabezpieczone przed strzępieniem się, toteż wewnątrz zaczynają przypominać wykończenie serwetki i proces strzępienia postępuje szybko.
Nie spodziewałam się tego.
Obszyłam je sama a w przyszłości przy zakupie będę sprawdzać wykończenie.
3.33
Dostateczny

Data publikacji
23.05.2019 r.
Data zamówienia
16.05.2019 r.
23.05.2019 r.
Bezproblemowo
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
22.05.2019 r.
Data zamówienia
15.05.2019 r.
22.05.2019 r.
towar spełnia moje oczekiwania.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
21.05.2019 r.
Data zamówienia
16.05.2019 r.
21.05.2019 r.
Szybko, sprawnie, towar wysokiej jakosci.
Polecam serdecznie.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
20.05.2019 r.
Data zamówienia
15.05.2019 r.
20.05.2019 r.
Dostawa expresowa, towar zgodny z zamowieniem.
4.67
Bardzo dobry

Data publikacji
19.05.2019 r.
Data zamówienia
14.05.2019 r.
19.05.2019 r.
Bardzo dobra i szybka obsługa .
4.67
Bardzo dobry

Data publikacji
19.05.2019 r.
Data zamówienia
16.05.2019 r.
19.05.2019 r.
Jestem zadowolona z obsługi, zakupiony towar również spełnił moje oczekiwania. Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
18.05.2019 r.
Data zamówienia
15.05.2019 r.
18.05.2019 r.
Bardzo jestem zadowolona z produktu jak i obsługi
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
15.05.2019 r.
Data zamówienia
12.05.2019 r.
15.05.2019 r.
Szkoda , że nie można dokupić na miejscu art.pościelowych tylko trzeba zamawiać online.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
15.05.2019 r.
Data zamówienia
12.05.2019 r.
15.05.2019 r.
Niewiarygodnie szybka dostawa , pościel idealnie jak w opisie . Z całego serca polecam sklep . Pozdrawiam - Krystyna
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
12.05.2019 r.
Data zamówienia
09.05.2019 r.
12.05.2019 r.
Jestem zadowolona z zakupów
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
09.05.2019 r.
Data zamówienia
06.05.2019 r.
09.05.2019 r.
Wszystko OK.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
09.05.2019 r.
Data zamówienia
06.05.2019 r.
09.05.2019 r.
Realizacja zamówienia przebiegła niemal błyskawicznie. Atutem jest szeroki wybór sposobów możliwości odbioru towaru
4.67
Bardzo dobry

karo.waw.pl opinie klientów

karo.waw.pl

pościel, prześcieradła, kołdry, narzuty, koce

karo.waw.pl uzyskał certyfikat Trusted Shops w dniu 20.03.2015 r.

Sklep karo.waw.pl powstał z myślą o klientach, którzy cenią sobie wygodę i komfort jakie dają zakupy on-line, Sklep Karo oferuje produkty najwyższej jakości w konkurencyjnych cenach. Są to wyroby posiadające certyfikaty jakości, bezpieczne w użytkowaniu. Staramy się aby nasza oferta była na tyle szeroka, aby każdy mógł znaleźć coś dla siebie i trafiła w gusta nawet najbardziej wymagających Klientów. Naszą główną dewizą jest wysoka jakość produktów i 100% zadowolenie klientów! Każdy klient jest u nas traktowany z wyjątkową troską. Zapewniamy profesjonalną obsługę, oraz szybką wysyłkę. Oferujemy Państwu kompleksowość asortymentu. Ciągle uzupełniamy nasz sklep w nowe produkty, mając na uwadze zadowolenie klienta.

Kontakt
Przecławska 1
03-879 Warszawa
Polska
Tel: +48 22 744 24 89; +48 602 408 325
pon.-pt. w godz. 8:00-15:30, sob. w godz. 8:00-11:30
sklep@karo.waw.pl
karo.waw.pl
Sprzedawca
PPU Karo Tomasz Szymczykiewicz
Regulska 55
02-495 Warszawa
Polska
Rejestr handlowy
CEIDG REGON:011033985
Osoba upoważniona do reprezentowania firmy
Tomasz Szymczykiewicz
Zapoznaj się z doświadczeniami innych klientów!
Realizacja każdego z zamówień może zostać oceniona w skali od 1 do 5 gwiazdek. Klienci mogą ocenić sklep do 6 miesięcy od daty złożenia zamówienia. Na podstawie punktów przyznanych za towar, dostawę i obsługę obliczamy dla każdej dodanej opinii ocenę średnią (średnia arytmetyczna). Łączna ocena sklepu internetowego stanowi średnią wszystkich takich ocen z ostatnich 12 miesięcy. Dodając komentarze, klienci opisują swoje doświadczenia związane z korzystaniem z karo.waw.pl.

Obliczanie oceny łącznej
5.0 - 4.5Bardzo dobry
4.5 - 3.5Dobry
3.5 - 2.5Dostateczny
2.5 - 1.5Mierny
1.5 - 1.0Niedostateczny

Wiarygodne opinie klientów zwiększają zaufanie
Trusted Shops jest wiodącą marką budującą zaufanie w segmencie zakupów online na terenie Europy. Wszystkie opinie poddawane są przez Trusted Shops zautomatyzowanej i manualnej kontroli, ponieważ tylko autentyczne oceny pomagają w podjęciu decyzji o zakupie.