Bielizna GAIA - Producent ekskluzywnej bielizny damskiej- Logo - Opinie

Znak jakości

z Ochroną Kupującego

ważny od: 24 paź 2016
data aktualizacji: 31 maj 2023
Sklep Bielizna GAIA - Producent ekskluzywnej bielizny damskiej został sprawdzony i uzyskał certyfikat zgodnie z kryteriami jakości Trusted Shops
  • Sprawdzona tożsamość
  • Ochrona danych osobowych
  • Zrozumiały proces składania zamówienia

Zabezpieczenie ochroną kupującego

W sklepie Bielizna GAIA - Producent ekskluzywnej bielizny damskiej można skorzystać z gwarancji Trusted Shops i zabezpieczyć zakupy do kwoty 10 000 zł. Dowiedz się więcej

ważny od: 24 paź 2016

Zabezpieczenie ochroną kupującego

Opinie nt. sklepu Bielizna GAIA - Producent ekskluzywnej bielizny damskiej

Opinie zweryfikowana (2125) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Opinie łącznie (11 938)
W ten sposób mamy pewność, że opinie pochodzą od prawdziwych konsumentów.

najbardziej pozytywna opinia

24 sty 2023
W kwestii bielizny to jest super jakości , świetnie trzyma biust i naprawdę nic nie można zarzucić. Natomiast jeśli chodzi o działanie strony i obsługę - tutaj mam zarzuty - pewnego razu był duży problem żeby odzyskać hasło (strona się zawieszała i w ogóle nie chciał wygenerować się link żeby zresetować hasło). Napisałam w tym temacie na bok i do sklepu GAIA i niestety nie otrzymałam żadnej odpowiedzi. Ponadto w ostatni dzień promocji (rabat 30% z kodem) - nie mogłam zrealizować kodu - w tej sprawie napisałam maila i również brak odpowiedzi. Wiec słabe podejście do klienta

najbardziej krytyczna opinia

17 sty 2023
Mam,niestety przy wcześniejszych dostawach był ten sam problem,dwa biustonosze w tym samym rozmiarze maja różne obwody pod piersiami.Rozumiem,różnej rozciągliwości materiały;ale to nie może być 6 cm.Ponadto przy droższym staniku,podczas pierwszego załozenia zaczęły pękać nici w obwodzie-myślę,ze powinno używać sie nici elastycznych/wiadomo,ze to się będzie rozciągać.Wzory b.ciekawe,połączenia materiałów także ale przy rozmiarach większych uważam,że obowiązkowo powinny być zapięcia na 3 haftki/.np.rozmiar D90/

Opinie nt. sklepu Bielizna GAIA - Producent ekskluzywnej bielizny damskiej

Od najnowszych
Resetuj
Nie mam uwag, wszysko ok
tylko i wyłącznie firma gaia
Wszystko, jakość produktów, opakowanie, szybkość przesyłki, fajny gadżet bransoletka, zawsze będę kupować biustonosze Gai.
Bardzo dobra jakość, świetnie leży
To już nie pierwszy mój zakup. Jest wygodny ale mam jedną uwagę. Jak poruszam ramionami to ,,skrzypi,,. Trochę to krępujące:-)
Produkt bardzo ładny i wygodny
Wygodne,idealnie dopasowane,miłe w dotyku
Duża rozpiętość rozmiarów, solidne wykonanie, ogromny wybór fasonów. Bardzo solidna firma.
Piękny biustonosz , jakośći super cena .
promocja, szybka wysylka

Szybka dostawa, dobrze zapakowana
Bardzo dobra jakościowo bielizna. Dobrze dopasowana! Dobrze podtrzymująca biust! Polecam!
Polecam serdecznie Firmę Gaia. Wspaniałe dobra gatunekowo bielizna.
Doskonale uformowane miseczki, które dobrze podtrzymują i kształtują biust. Od lat to moja ulubiona, sprawdzona firma.
Ładnie leży, jest dopasowana