Sprawdzony profil firmy
Jest to obciążony profil firmy. narzedzia-online.pl może zatem odpowiadać na Twoje recenzje.Szczegóły na temat sklepu narzedzia-online.pl
narzedzia-online.pl - Opis
Sklep internetowy z narzędziami dla profesjonalistów
Codziennie dostarczamy naszym klientom najlepsze rozwiązania technologiczne. Oferowane przez nas narzędzia są przeznaczone dla profesjonalistów oraz hobbystów. Sprzedajemy narzędzia znanych i lubianych marek, a ponadto prowadzimy własną linię narzędzi i akcesoriów niezbędnych do codziennej pracy BEST TOOLS. Naszymi priorytetami są komfort i zadowolenie klientów. Właśnie dlatego w naszym sklepie internetowym znajdą Państwo narzędzia, które nie tylko spełniają swoje zadania, ale również usprawniają i ułatwiają pracę. Dbamy o to, aby nasza oferta była bogata, a produkty spełniały wszystkie oczekiwania nawet najbardziej wymagających użytkowników specjalistycznych narzędzi. Właśnie dlatego można u nas kupić wysokiej jakości narzędzia w wielu wariantach. Dzięki temu każdy znajdzie nie tylko potrzebny sprzęt, ale także dopasuje jego funkcjonalności do wykonywanych działań i swojego sposobu pracy. Nasi pracownicy są po to, aby doradzać i pomagać. Wciąż zdobywają wiedzę, nabywają nowych informacji o produktach, a także uczą się wszystkiego o ich zastosowaniu. Właśnie dlatego nasza firma jest ceniona na rynku – od 1985 roku rozwijamy się z myślą o naszych klientach i ich potrzebach. Pomagamy w wyborze narzędzi, tłumaczymy zawiłe kwestie i przedstawiamy ułatwienia.
Północna Grupa Narzędziowa Sp. z o.o.
ul. Hurtowa 6
14-100 Ostróda
Polska
Nr w rejestrze handlowym
KRS: 0000002055 NIP: 7411845027, REGON: 51097518400000
Osoba uprawniona do reprezentowania firmy
Katarzyna Chwała