Obraz bardzo efektowny 😍 i wykonany z dużą starannością. Wygląda rewelacyjnie i nadaje pomieszczeniu dużo elegancji i niepowtarzalnego charakteru. Został powieszony w poczekalni naszej szkoły językowej, ale zdecydowanie polecam do innych pomieszczeń, szczególnie, że wybór jest duży. Bardzo dziękuję! 💜
Drogi kliencie dziękujemy za wystawianie opinii.
Byłoby nam bardzo miło, jeżeli udałoby się Tobie opisać przyczynę i powód, dla którego otrzymaliśmy od Ciebie negatywną opinie.
Każda opinia jest dla nas unikatowa, cenna i ważna - dzięki opiniom możemy ulepszać nasze działania oraz produkty tak, aby każdy jeden klient czuł się wyjątkowy i usatysfakcjonowany z zakupu produktów ARTTOR.
Jesteśmy po to, aby pomóc naszym klientom dlatego jak tylko miałeś problem z zamówieniem, bądź produktem skontaktuj się z nami. Jesteśmy do Twojej dyspozycji 7 dni w tygodniu.
Prosimy pamiętać, że przysługuje Ci darmowy zwrot bez podawania przyczyny. Jak tylko zdecydujesz się oddać produkt zorganizujemy odbiór produktu na nasz koszt. Jak tylko produkt wróci do magazynu ARTTOR otrzymasz całościowy zwrot pieniędzy za zamówienie.
Dziękujemy raz jeszcze za zakup i czekamy na Twój kontakt
Zespół Arttor
8 gru 2022
Proszę oo kontakt w sprawie mojego zamówienia
Odpowiedź ze sklepu arttor.pl [arttor.pl]
9 gru 2022
Dzień dobry
Szanowny kliencie, kontaktujemy się z Panią poprzez email i telefon.
Jesteśmy tu zawsze by pomóc.
Pozdrawiam
Arttor
23 maj 2022
Pogorszenie jakości i wykonania produktów
To jest mój kolejny zakup i mam porównanie