Opinie łącznie (3619) Opinie (1724) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Ważny od: 25 sty 2023

nordicnest.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często chwalą wysoką jakość produktów, ich wykonanie oraz trwałość. Wielu klientów pozytywnie ocenia staranne i bezpieczne pakowanie przesyłek. Klienci doceniają szybkie tempo realizacji zamówień i dostaw. Opinie o obsłudze klienta są przeważająco pozytywne – klienci podkreślają profesjonalizm, sprawną komunikację i szybkie rozwiązywanie problemów. Produkty są zgodne z opisem i spełniają oczekiwania. Część klientów pozytywnie odnosi się do atrakcyjnych cen i promocji. Sporadycznie pojawiają się uwagi o opóźnieniach w dostawie. Pojedyncze osoby sygnalizują rozczarowanie opakowaniem prezentowym. Zdarzają się także pojedyncze negatywne doświadczenia z obsługą klienta. Pojawiają się sugestie dotyczące jeszcze większych rabatów.

Opinienordicnest.pl

Pięknie wykonany dzbanek, bardzo estetyczny i ma sporą pojemność. Dość długo trzyma ciepło. Fajnie, że można dokupić elementy szklane (zaparzacz, kulka) w razie ich zbicia.Z zaparzacza uwalniaja się drobne farfocle od herbaty ale w sumie w każdym zaparzaczu (nawet metalowym) jest podobnie. Polecam :)
Szybkie rozwiązanie problemu. Donica, którą zamówiłam została zniszczona w transporcie i już kurier nie przyjął paczki. Powiadomiłam firmę i natychmiast została zlecona ponowna wysyłka. Bardzo dobrze zapakowana. Towar dotarł nieuszkodzony

Moździerz

Przesyłka bardzo dobrze zapakowana. Jednakże przesyłka została dostarczona dopiero 4 tygodnie od zamówienia (pomimo informacji o dostarczeniu w 3 tygodnie). Pomimo tego moździerz przyszedł w bardzo dobrym stanie i spodobał się osobie, której został podarowany ;)

Obsługa rewelacyjna !

Poprosiłam o dosłanie spodka pod filiżankę ponieważ potłukł się w transporcie. Dostałam szybciutko nowy spodek z filiżanką, porządnie zapakowane. Polecam wszystkim, obsługa na najwyższym poziomie.

Wok żeliwny Satake Nabe 👍

Wok żeliwny Satake Nabe to bardzo dobry wybór. Zrobiłem już kilka dań i wszystko udało się znakomicie. Przydatne są obydwie pokrywki i deseczka do postawienia gorącego woka. Poza tym dobry kontakt z serwisem. Polecam 👍

Wspaniała porcelana przywołująca uśmiech na mej twarzy :)

Świetnie i unikalne produkty wysokiej i wyjątkowej jakości. Bardzo dobrze zabezpieczone na czas transportu, bez wad i zawsze przesyłka z tej firmy przynosi mi wiele radości :)
ostatnio dostałam Wasz produkt niestety w opakowaniu zastępczym. To mnie bardzo zasmuciło - miał być elegancki prezent dla koleżanki, a niestety w tej postaci wyglądało bardzo... skromnie. Musiałam kupić coś innego. Ogromna szkoda.
Super wyposażenie - wszystko zgodnie z opisem i zdjęciami - tylko dostawa mogłaby być szybsza, żeby móc już cieszyć sie tymi pięknymi rzeczami w domu ;)
Bardzo profesjonalne i rzeczowe podejście do klienta. Szybkie i satysfakcjonujące rozwiązanie problemu. Będę polecać !
Bardzo polecam sklep NORDIC NEST Kupiłam trzy wazony na hiacynty i jestem bardzo zadowolona. Są przepiękne, eleganckie i świetnie się prezentują. Widać dobrą jakość wykonania i dbałość o detale. Całość wygląda stylowo i dodaje uroku wnętrzu. Na pewno wrócę tam na kolejne zakupy! Natalia
Jestem bardzo pozytywnie zaskoczona. Zarówno obsługa, informacja jak i szybkim załatwieniem problemów (nie z winy sklepu). Jakość zamówionego przeze mnie towaru świetna, z pewnością nie było to moje ostatnie zamówienie na Nordic Nest. Polecam!
Jestem bardzo usatysfakcjonowana. To mój styl zdecydowanie,będę wracać do sklepu regularnie.
Towar wysłany zgodnie z opisem.Fajne upusty.Paczka dobrze zabezpieczona,odbiór na czas.Tak trzymać

Wszystko poszło sprawnie

Przesyłka dotarła bez problemów, produkty były doskonale zabezpieczone. Polecam!

Termin dostawy zgodny z podaną wcześniej informacją. Paczka i produkt w nienaruszonym stanie. Produkt odpowiadał opisowi na stronie. Polecam!
B M
Bogusia M.
Podoba mi się oferta sklepu. A zakupiony dzbanek jest śliczny i dobrze nalewa się herbatę 😚

Jakość i szybka realizacja ...

Szybka realizacja, jakość dostarczonego produktu i super zapakowanie towaru. Dzięki!

Na to liczyłem!

Szybkość dostawy no i to, że produkt był taki jaki miał być! ... i to w DOBREJ cenie!!! Po prostu DZIĘKUJĘ!
Realizacja zamówienia wprawdzie opóźniona, jednak bieżący kontakt dał wiedzę o szczegółach realizacji. Dziękuję.
Podoba mi się oferta i szybka realizacja zamówienia, ale otrzymałam produkt wadliwy (z widoczną plamą, a to był prezent) i pomimo wysłanej prośby o wymianę, nie otrzymałam żadnej zwrotnej informacji, poza autoresponderem, że dostanę możliwie szybko odpowiedź... Na duży minus zatem obsługa posprzedażowa

Odpowiedź ze sklepu nordicnest.pl

Szanowny Kliencie, dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Miło nam słyszeć, że oferta i realizacja zamówienia spełniły Państwa oczekiwania. Jest nam przykro, że pojawiły się trudności związane z produktem oraz kontaktem po zakupie. Chcielibyśmy ponownie skontaktować się z Państwem, aby pomóc w rozwiązaniu tej sytuacji. Z poważaniem, Carla – Nordic Nest

nordicnest.pl

Nordic Nest - Sklep z wyposażeniem wnętrz domów skandynawskich Nordic Nest wcześniej nazywało się Designonline. Zmiana nazwy nastąpiła w maju 2019 r., ale nasza koncepcja pozostaje ta sama – pomóc Ci...