Ważny od: 25 sty 2023
- Zweryfikowana tożsamość
- Szyfrowana transmisja danych
- Przejrzysty proces składania zamówienia
Klienci bardzo często chwalą wysoką jakość produktów, ich wykonanie oraz trwałość. Wielu klientów pozytywnie ocenia staranne i bezpieczne pakowanie przesyłek. Klienci doceniają szybkie tempo realizacji zamówień i dostaw. Opinie o obsłudze klienta są przeważająco pozytywne – klienci podkreślają profesjonalizm, sprawną komunikację i szybkie rozwiązywanie problemów. Produkty są zgodne z opisem i spełniają oczekiwania. Część klientów pozytywnie odnosi się do atrakcyjnych cen i promocji. Sporadycznie pojawiają się uwagi o opóźnieniach w dostawie. Pojedyncze osoby sygnalizują rozczarowanie opakowaniem prezentowym. Zdarzają się także pojedyncze negatywne doświadczenia z obsługą klienta. Pojawiają się sugestie dotyczące jeszcze większych rabatów.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinienordicnest.pl
Moździerz
Obsługa rewelacyjna !
Wok żeliwny Satake Nabe 👍
Wspaniała porcelana przywołująca uśmiech na mej twarzy :)
Wszystko poszło sprawnie
Jakość i szybka realizacja ...
Na to liczyłem!
Odpowiedź ze sklepu nordicnest.pl
nordicnest.pl
Odwiedź stronę internetowąO nas
nordicnest.pl
Nordic Nest - Sklep z wyposażeniem wnętrz domów skandynawskich Nordic Nest wcześniej nazywało się Designonline. Zmiana nazwy nastąpiła w maju 2019 r., ale nasza koncepcja pozostaje ta sama – pomóc Ci...