nordicnest.pl

Opinie łącznie (3392) Opinie (1655) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą profesjonalizm oraz pomocność obsługi klienta, podkreślając szybkie i skuteczne reagowanie nawet w trudnych sytuacjach. Pozytywnie oceniane są konkurencyjne i atrakcyjne ceny, a także bardzo dobra, sprawna komunikacja ze sklepem oraz szybkie odpowiedzi na zapytania. Wiele pozytywnych opinii dotyczy również szybkiej dostawy oraz starannego zabezpieczenia i pakowania przesyłek, co gwarantuje bezpieczne dotarcie produktów. Jakość produktów oceniana jest jako bardzo wysoka i spełniająca oczekiwania większości klientów. Niektórzy klienci zwracają uwagę na sporadyczne opóźnienia w dostawie oraz pojedyncze uwagi dotyczące szczegółów wykończenia produktów. Pojawiają się także sugestie dotyczące wprowadzenia jeszcze większych promocji.

Opinienordicnest.pl

Pięknie wykonany dzbanek, bardzo estetyczny i ma sporą pojemność. Dość długo trzyma ciepło. Fajnie, że można dokupić elementy szklane (zaparzacz, kulka) w razie ich zbicia.Z zaparzacza uwalniaja się drobne farfocle od herbaty ale w sumie w każdym zaparzaczu (nawet metalowym) jest podobnie. Polecam :)

Moździerz

Przesyłka bardzo dobrze zapakowana. Jednakże przesyłka została dostarczona dopiero 4 tygodnie od zamówienia (pomimo informacji o dostarczeniu w 3 tygodnie). Pomimo tego moździerz przyszedł w bardzo dobrym stanie i spodobał się osobie, której został podarowany ;)
Bardzo polecam sklep NORDIC NEST Kupiłam trzy wazony na hiacynty i jestem bardzo zadowolona. Są przepiękne, eleganckie i świetnie się prezentują. Widać dobrą jakość wykonania i dbałość o detale. Całość wygląda stylowo i dodaje uroku wnętrzu. Na pewno wrócę tam na kolejne zakupy! Natalia
Jestem bardzo pozytywnie zaskoczona. Zarówno obsługa, informacja jak i szybkim załatwieniem problemów (nie z winy sklepu). Jakość zamówionego przeze mnie towaru świetna, z pewnością nie było to moje ostatnie zamówienie na Nordic Nest. Polecam!

Termin dostawy zgodny z podaną wcześniej informacją. Paczka i produkt w nienaruszonym stanie. Produkt odpowiadał opisowi na stronie. Polecam!

To już moje kolejne zakupy w Nordic Nest. Wszystko przebiegło dobrze. Produkty bezpiecznie zapakowane i najwyższej jakości.
Ręczniki, które kupiłam, są wyjątkowej jakości - grube i mięsiste, świetnie chłoną wodę, nie zostawiają kłaczków.
Realizacja zamówienia wprawdzie opóźniona, jednak bieżący kontakt dał wiedzę o szczegółach realizacji. Dziękuję.
M W
Marta W.
Wszystko w porządku. Wszystkie etapy zamówienia, dostawy, opakowania na najwyższym poziomie.

Sklep godny polecenia

Szybka realizacja zamówienia, konkurencyjne ceny, sprawny kontakt z pracownikiem i rzetelne podejście do klienta. Bardzo polecam sklep.
Wszystko zapakowane bardzo dobrze, zamówienie w całości bez żadnych zniszczeń
Najniższa cena w tamtym momencie . Możecie zrobić większe zniżki jeszcze lepiej

Ufam i polecam, jednak należy kupować z wyprzedzeniem

Wielokrotnie kupowałam na tej stronie i towar zawsze jest idealny, przychodzi bez żadnych uszkodzeń - bardzo starannie spakowany i zabezpieczony. Ceny (przynajmniej rzeczy na licencji Moomin) są niższe niż w innych sklepach. Jedyny minus to czas dostawy do Polski, który jest zawsze dość długi.
Wszystko było w najlepszym porządku. Zarówno produkty jak i dostawa
Bardzo podobała mi sie obsługa klienta i załatwienie sprawy na moją korzysc. Szybkie odpisulyeanie na maile. Towar wspaniały- patelnia Green Pan
Super dywan. Troszkę czekałam za zamówieniem ale było warto.
Szybka dostawa, i bardzo dobra komunikacja z dostawcą.
Super portal handlowy Szybka dostawa, zapakowanie tez idealnie bezpiecznie. Sam produkt Staub mówi sam za siebie. Kupowałam tu pierwszy raz i miałam obiekcje czy to wszystko prawda, ale sprawdziłam te sklepy w innych rejonach Europy i zaufałam. POLECAM!!!
Pełen profesjonalizm..., 🖤..., towar zgodny z opisem..., bezpiecznie i szybko..., bardzo polecam...
Świece podarowałam w prezencie. Wzbudziły zachwyt ❤️