Certyfikat dla artbrawurka.pl

No. XA488703FB512358863D4C6684E94FB7C
 

Certyfikat wydany dn.
12.07.2018 r.
Ważny do
11.07.2020 r.
Potwierdzone przez
Jean-Marc Noël
Dyrektor Zarządzający Trusted Shops GmbH
Informacje na temat sprzedawcy
Dalsze informacje i warunki korzystania z gwarancji Trusted Shops

Opinie o artbrawurka.pl



Bardzo dobry

4.95/5.00

    • 5 gwiazdek
    • 4 gwiazdki
    • 3 gwiazdki
    • 2 gwiazdki
    • 1 gwiazdka

Ocena łączna obliczana została na podstawie 109 ocen zebranych za pośrednictwem systemu Trusted Shops od dnia 13.06.2018 r..
artbrawurka.pl ma 109 opinii.

    • Dostawa
    • Towar
    • Serwis dla klientów

Opinii klientów

   
Data publikacji
24.05.2019 r.
Data zamówienia
15.05.2019 r.
24.05.2019 r.
Produkt zgodny z opisem. Bardzo szybka wysyłka. Serdecznie polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
24.05.2019 r.
Data zamówienia
16.05.2019 r.
24.05.2019 r.
.sprawna obsługa, zamówienie odpowiada opisowi, testuję :-)
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
24.05.2019 r.
Data zamówienia
17.05.2019 r.
24.05.2019 r.
polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
22.05.2019 r.
Data zamówienia
15.05.2019 r.
22.05.2019 r.
Zawsze jestem zadowolona z produktów i szybkiej dostawy
4.67
Bardzo dobry

Data publikacji
11.05.2019 r.
Data zamówienia
04.05.2019 r.
11.05.2019 r.
Szybko, sprawnie i sympatycznie. Ogromny wybór asortymentu do scrapbookingu. Wszystko solidnie zapakowane (jako jedyny omijają karton wysylkowy dodatkową folią co, szczególnie jesienią i zimą, ma duże znaczenie przy przesyłaniu np.papierow). Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
08.05.2019 r.
Data zamówienia
01.05.2019 r.
08.05.2019 r.
Super tak mogę określić jednym słowem. Bardzo polecam.
Szybko, sprawnie i dziękuję za gratis :)
Serdecznie pozdrawiam
Lucyna
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
06.05.2019 r.
Data zamówienia
29.04.2019 r.
06.05.2019 r.
Jak zwykle wszystko było jak należy ( :
A gratisy zawsze cieszą jak lizak dziecko ( :
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
05.05.2019 r.
Data zamówienia
28.04.2019 r.
05.05.2019 r.
Jestem zadowolona z zakupu. Szybko i tanio
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
05.05.2019 r.
Data zamówienia
28.04.2019 r.
05.05.2019 r.
Gorąco polecam.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
03.05.2019 r.
Data zamówienia
24.04.2019 r.
03.05.2019 r.
Wszystko super, produkty dobrej jakości bardzo ładne i super kreatywne do wlasnorecznych prac na każdą okazję.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
30.04.2019 r.
Data zamówienia
23.04.2019 r.
30.04.2019 r.
Expresowa dostawa, towar zgodny z zamówieniem no i.... gustowny gratisik :-)
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
29.04.2019 r.
Data zamówienia
22.04.2019 r.
29.04.2019 r.
Kolejne zakupy i kolejny raz w pełni zadowolona dziękuję i serdecznie polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
29.04.2019 r.
Data zamówienia
14.04.2019 r.
29.04.2019 r.
Polecam szybka i solidna realizacja zamówienia .
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
27.04.2019 r.
Data zamówienia
20.04.2019 r.
27.04.2019 r.
Towar zgodny z opisem, szybka dostawa, towar odpowiednio zabezpieczony podczas przesyłki.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
22.04.2019 r.
Data zamówienia
15.04.2019 r.
22.04.2019 r.
Polecam sklep. Fajna oferta i ceny. Powiadomienia na każdym etapie realizacji zamówienia. Szybka wysyłka.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
11.04.2019 r.
Data zamówienia
02.04.2019 r.
11.04.2019 r.
Super
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
10.04.2019 r.
Data zamówienia
02.04.2019 r.
10.04.2019 r.
zakupy przebiegły bezproblemowo, towar dostarczony szybko
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
08.04.2019 r.
Data zamówienia
31.03.2019 r.
08.04.2019 r.
Towar super, do tego gratisy, niestety dość długi czas wysyłki
4.33
Dobry

Data publikacji
05.04.2019 r.
Data zamówienia
26.03.2019 r.
05.04.2019 r.
tekturki zgodne z opisem
4.00
Dobry

Data publikacji
04.04.2019 r.
Data zamówienia
28.03.2019 r.
04.04.2019 r.
Szybka wysyłka, produkty dobrej jakości, wszystko zgadza się z opisem
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
03.04.2019 r.
Data zamówienia
27.03.2019 r.
03.04.2019 r.
Super wszystko ..polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
29.03.2019 r.
Data zamówienia
13.03.2019 r.
29.03.2019 r.
Super produkty, serdecznie polecam. Dużym minusem jest mały wybór, większości produktów nie ma na magazynie i nie można zamówić przez internet.
4.67
Bardzo dobry

Data publikacji
27.03.2019 r.
Data zamówienia
18.03.2019 r.
27.03.2019 r.
Super
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
26.03.2019 r.
Data zamówienia
18.03.2019 r.
26.03.2019 r.
Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
25.03.2019 r.
Data zamówienia
17.03.2019 r.
25.03.2019 r.
Zakupy błyskawiczne, obsługa ekspresowa, towar zgodny z opisem. Pozdrawiam :)
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
18.03.2019 r.
Data zamówienia
11.03.2019 r.
18.03.2019 r.
jeszcze za indywidualne podejście do klienta
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
18.03.2019 r.
Data zamówienia
08.02.2019 r.
18.03.2019 r.
Tranzakcja przebiegła pomyślnie.
4.67
Bardzo dobry

Data publikacji
17.03.2019 r.
Data zamówienia
08.03.2019 r.
17.03.2019 r.
Bardzo polecam, szybka wysyłka
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
16.03.2019 r.
Data zamówienia
07.03.2019 r.
16.03.2019 r.
Sklep godny polecenia.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
15.03.2019 r.
Data zamówienia
07.03.2019 r.
15.03.2019 r.
Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
14.03.2019 r.
Data zamówienia
07.03.2019 r.
14.03.2019 r.
Piękne papiery do tworzenia kartek , scrapki w super cenie , polecam
4.67
Bardzo dobry

Data publikacji
12.03.2019 r.
Data zamówienia
04.03.2019 r.
12.03.2019 r.
100 Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
11.03.2019 r.
Data zamówienia
04.03.2019 r.
11.03.2019 r.
Wszystko na 5+
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
08.03.2019 r.
Data zamówienia
01.03.2019 r.
08.03.2019 r.
Szybko i dobrze, polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
05.03.2019 r.
Data zamówienia
26.02.2019 r.
05.03.2019 r.
Bardzo polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
28.02.2019 r.
Data zamówienia
21.02.2019 r.
28.02.2019 r.
Wszystko ok
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
27.02.2019 r.
Data zamówienia
19.02.2019 r.
27.02.2019 r.
Bardzo szybka realizacja zamówienia, artykuły zgodne z opisem, dodatkowo gratis od firmy ;) Zdecydowanie polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
24.02.2019 r.
Data zamówienia
15.02.2019 r.
24.02.2019 r.
polecam szybko i sprawnie
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
22.02.2019 r.
Data zamówienia
15.02.2019 r.
22.02.2019 r.
polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
22.02.2019 r.
Data zamówienia
15.02.2019 r.
22.02.2019 r.
Z ArtBrawurka mam zawsze dobry kontakt, asortyment jest zawsze pierwsza klasa. A paczki przychodzą w ekspresowym tempie :)
5.00
Bardzo dobry

artbrawurka.pl opinie klientów

artbrawurka.pl

Scrapbooking Cardmaking Project Life Handmade

artbrawurka.pl uzyskał certyfikat Trusted Shops w dniu 12.07.2018 r.

Jesteś kreatywna? Lubisz tworzyć? Uwielbiasz projekty personalizowane w scrapbookingu, cardmakigu i Project Life? Jesteśmy by Ci pomóc. Znajdziesz tutaj duży wybór artykułów do rękodzieła artytstycznego w scrapbookingu. Wycinanki tekturkowe, papiery ozdobne, taśmy washi, albumy, naklejki, karty i wiele innych dodatków do swoich kreatywnych prac. Sklep artbrawurka.pl

Kontakt
Rostworowskiego 18 lok. 7
01-496 Warszawa
Polska
artbrawurka@gmail.com
artbrawurka.pl
Sprzedawca
Waldemar Janusz Art Produkcja
Rostworowskiego 18 lok. 7
01-496 Warszawa
Polska
Rejestr handlowy
CEIDG REGON 362714590
Osoba upoważniona do reprezentowania firmy
Waldemar Janusz
Zapoznaj się z doświadczeniami innych klientów!
Realizacja każdego z zamówień może zostać oceniona w skali od 1 do 5 gwiazdek. Klienci mogą ocenić sklep do 6 miesięcy od daty złożenia zamówienia. Na podstawie punktów przyznanych za towar, dostawę i obsługę obliczamy dla każdej dodanej opinii ocenę średnią (średnia arytmetyczna). Łączna ocena sklepu internetowego stanowi średnią wszystkich takich ocen z ostatnich 12 miesięcy. Dodając komentarze, klienci opisują swoje doświadczenia związane z korzystaniem z artbrawurka.pl.

Obliczanie oceny łącznej
5.0 - 4.5Bardzo dobry
4.5 - 3.5Dobry
3.5 - 2.5Dostateczny
2.5 - 1.5Mierny
1.5 - 1.0Niedostateczny

Wiarygodne opinie klientów zwiększają zaufanie
Trusted Shops jest wiodącą marką budującą zaufanie w segmencie zakupów online na terenie Europy. Wszystkie opinie poddawane są przez Trusted Shops zautomatyzowanej i manualnej kontroli, ponieważ tylko autentyczne oceny pomagają w podjęciu decyzji o zakupie.