Certyfikat dla artbrawurka.pl

No. XA488703FB512358863D4C6684E94FB7C
 

Certyfikat wydany dn.
12.07.2018 r.
Ważny do
11.07.2019 r.
Potwierdzone przez
Jean-Marc Noël
Dyrektor Zarządzający Trusted Shops GmbH
Informacje na temat sprzedawcy
Dalsze informacje i warunki korzystania z gwarancji Trusted Shops

Opinie o artbrawurka.pl



Bardzo dobry

4.99/5.00

    • 5 gwiazdek
    • 4 gwiazdki
    • 3 gwiazdki
    • 2 gwiazdki
    • 1 gwiazdka

Ocena łączna obliczana została na podstawie 47 ocen zebranych za pośrednictwem systemu Trusted Shops od dnia 13.06.2018 r..
artbrawurka.pl ma 47 opinii.

    • Dostawa
    • Towar
    • Serwis dla klientów

Opinii klientów

   
Data publikacji
15.01.2019 r.
Data zamówienia
08.01.2019 r.
15.01.2019 r.
Szybko
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
14.01.2019 r.
Data zamówienia
07.01.2019 r.
14.01.2019 r.
szybka dostawa, paczka zapakowana bardzo starannie i porządnie mimo, że zamawiałam tylko foliowe koszulki.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
09.01.2019 r.
Data zamówienia
30.12.2018 r.
09.01.2019 r.
JESTEM BARDZO ZADOWOLONA
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
06.01.2019 r.
Data zamówienia
26.12.2018 r.
06.01.2019 r.
super
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
06.01.2019 r.
Data zamówienia
30.12.2018 r.
06.01.2019 r.
polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
05.01.2019 r.
Data zamówienia
29.12.2018 r.
05.01.2019 r.
Bardzo szybka wysyłka, asortyment bardzo dobrze zapakowany i świetnej jakości, polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
25.12.2018 r.
Data zamówienia
17.12.2018 r.
25.12.2018 r.
Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
05.12.2018 r.
Data zamówienia
27.11.2018 r.
05.12.2018 r.
Jestem bardzo zadowolona. Towar zgadza się z opisem i zdjęciami. Przesyłka w teminie.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
30.11.2018 r.
Data zamówienia
23.11.2018 r.
30.11.2018 r.
Wszystko ok.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
27.11.2018 r.
Data zamówienia
19.11.2018 r.
27.11.2018 r.
Super, polecam.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
26.11.2018 r.
Data zamówienia
18.11.2018 r.
26.11.2018 r.
Dziękuję bardzo Wszystko było w porządku. Bardzo szybka dostawa.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
17.11.2018 r.
Data zamówienia
08.11.2018 r.
17.11.2018 r.
Jestem bardzo zadowolona Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
08.11.2018 r.
Data zamówienia
09.10.2018 r.
08.11.2018 r.
Profesjonalna firma, produkty zgodne z opisem, szybka wysyłka, polecam serdecznie
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
06.11.2018 r.
Data zamówienia
26.10.2018 r.
06.11.2018 r.
Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
01.11.2018 r.
Data zamówienia
07.10.2018 r.
01.11.2018 r.
Bardzo miła obsługa .. towar doskonały .. I co najważniejsze bardzo szybka dostawa .. Dziękuję....
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
30.10.2018 r.
Data zamówienia
23.10.2018 r.
30.10.2018 r.
Jestem bardzo zadowolona DZIĘKUJĘ składam kolejne zamówienie :)
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
26.10.2018 r.
Data zamówienia
13.10.2018 r.
26.10.2018 r.
Szybka wysyłka, produkty dobrej jakości.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
25.10.2018 r.
Data zamówienia
17.10.2018 r.
25.10.2018 r.
Wszystko przebiegło idealnie. Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
20.10.2018 r.
Data zamówienia
12.10.2018 r.
20.10.2018 r.
polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
11.10.2018 r.
Data zamówienia
02.10.2018 r.
11.10.2018 r.
Super szybka realizacja zamówienia. Jeden z produktów był źle wydrukowany (nie był to firmowy produkt Art Brawurki) - serwis szybko i profesjonalnie zrekompensował mi reklamację. Polecam.
4.67
Bardzo dobry

Data publikacji
08.10.2018 r.
Data zamówienia
01.10.2018 r.
08.10.2018 r.
super, polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
08.10.2018 r.
Data zamówienia
29.09.2018 r.
08.10.2018 r.
Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
04.10.2018 r.
Data zamówienia
24.09.2018 r.
04.10.2018 r.
polecam szybko i sprawnie
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
01.10.2018 r.
Data zamówienia
19.09.2018 r.
01.10.2018 r.
Sklep godny polecenia.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
30.09.2018 r.
Data zamówienia
17.09.2018 r.
30.09.2018 r.
Wszystko idealnie. To na pewno nie były moje ostatnie zakupy w tym sklepie. Polecam z całego serca
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
21.09.2018 r.
Data zamówienia
06.09.2018 r.
21.09.2018 r.
Serdcznie polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
18.09.2018 r.
Data zamówienia
10.09.2018 r.
18.09.2018 r.
wszytsko ok, sprawnie, szybko dostarczony towar zgodnie z zamówieniem, polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
13.09.2018 r.
Data zamówienia
06.09.2018 r.
13.09.2018 r.
Szybko, sprawnie i towar pierwsza klasa :)
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
06.09.2018 r.
Data zamówienia
29.08.2018 r.
06.09.2018 r.
Super sklep, bardzo dobre produkty, polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
05.09.2018 r.
Data zamówienia
27.07.2018 r.
05.09.2018 r.
Wzorowo i profesjonalnie :)
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
03.09.2018 r.
Data zamówienia
27.08.2018 r.
03.09.2018 r.
Wszystko zgodne z opisem, szybka wysyłka,polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
29.08.2018 r.
Data zamówienia
16.08.2018 r.
29.08.2018 r.
Wszystko super.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
22.08.2018 r.
Data zamówienia
14.08.2018 r.
22.08.2018 r.
wszystko sprawnie, wszystko ok.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
21.08.2018 r.
Data zamówienia
04.08.2018 r.
21.08.2018 r.
na pewno skorzystam jeszcze z oferty sklepu internetowego
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
20.08.2018 r.
Data zamówienia
13.08.2018 r.
20.08.2018 r.
Serdecznie dziękuję i polecam.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
19.08.2018 r.
Data zamówienia
12.08.2018 r.
19.08.2018 r.
Wszystko super Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
19.08.2018 r.
Data zamówienia
08.08.2018 r.
19.08.2018 r.
szybki, wręcz ekspresowy i bezproblemowy kontakt oraz dostawa
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
14.08.2018 r.
Data zamówienia
05.08.2018 r.
14.08.2018 r.
Serdecznie polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
13.08.2018 r.
Data zamówienia
06.08.2018 r.
13.08.2018 r.
Produkty najwyższej jakości. Przesyłka błyskawiczna. Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
13.08.2018 r.
Data zamówienia
06.08.2018 r.
13.08.2018 r.
Wszystko przyszło bardzo szybko, przesyłka dokładnie zapakowana, produkty zgodne z opisem, w bardzo ładnym stanie i z wykonane z dobrej jakości materiałów
5.00
Bardzo dobry

artbrawurka.pl opinie klientów

artbrawurka.pl

Scrapbooking Cardmaking Project Life Handmade

artbrawurka.pl uzyskał certyfikat Trusted Shops w dniu 12.07.2018 r.

Jesteś kreatywna? Lubisz tworzyć? Uwielbiasz projekty personalizowane w scrapbookingu, cardmakigu i Project Life? Jesteśmy by Ci pomóc. Znajdziesz tutaj duży wybór artykułów do rękodzieła artytstycznego w scrapbookingu. Wycinanki tekturkowe, papiery ozdobne, taśmy washi, albumy, naklejki, karty i wiele innych dodatków do swoich kreatywnych prac. Sklep artbrawurka.pl

Kontakt
Rostworowskiego 18 lok. 7
01-496 Warszawa
Polska
artbrawurka@gmail.com
artbrawurka.pl
Sprzedawca
Waldemar Janusz Art Produkcja
Rostworowskiego 18 lok. 7
01-496 Warszawa
Polska
Rejestr handlowy
CEIDG REGON 362714590
Osoba upoważniona do reprezentowania firmy
Waldemar Janusz
Zapoznaj się z doświadczeniami innych klientów!
Realizacja każdego z zamówień może zostać oceniona w skali od 1 do 5 gwiazdek. Klienci mogą ocenić sklep do 6 miesięcy od daty złożenia zamówienia. Na podstawie punktów przyznanych za towar, dostawę i obsługę obliczamy dla każdej dodanej opinii ocenę średnią (średnia arytmetyczna). Łączna ocena sklepu internetowego stanowi średnią wszystkich takich ocen z ostatnich 12 miesięcy. Dodając komentarze, klienci opisują swoje doświadczenia związane z korzystaniem z artbrawurka.pl.

Obliczanie oceny łącznej
5.0 - 4.5Bardzo dobry
4.5 - 3.5Dobry
3.5 - 2.5Dostateczny
2.5 - 1.5Mierny
1.5 - 1.0Niedostateczny

Wiarygodne opinie klientów zwiększają zaufanie
Trusted Shops jest wiodącą marką budującą zaufanie w segmencie zakupów online na terenie Europy. Wszystkie opinie poddawane są przez Trusted Shops zautomatyzowanej i manualnej kontroli, ponieważ tylko autentyczne oceny pomagają w podjęciu decyzji o zakupie.