Certyfikat dla artbrawurka.pl

No. XA488703FB512358863D4C6684E94FB7C
 

Certyfikat wydany dn.
12.07.2018 r.
Ważny do
11.07.2019 r.
Potwierdzone przez
Jean-Marc Noël
Dyrektor Zarządzający Trusted Shops GmbH
Informacje na temat sprzedawcy
Dalsze informacje i warunki korzystania z gwarancji Trusted Shops

Opinie o artbrawurka.pl



Bardzo dobry

4.96/5.00

    • 5 gwiazdek
    • 4 gwiazdki
    • 3 gwiazdki
    • 2 gwiazdki
    • 1 gwiazdka

Ocena łączna obliczana została na podstawie 84 ocen zebranych za pośrednictwem systemu Trusted Shops od dnia 13.06.2018 r..
artbrawurka.pl ma 84 opinii.

    • Dostawa
    • Towar
    • Serwis dla klientów

Opinii klientów

   
Data publikacji
18.03.2019 r.
Data zamówienia
11.03.2019 r.
18.03.2019 r.
jeszcze za indywidualne podejście do klienta
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
18.03.2019 r.
Data zamówienia
08.02.2019 r.
18.03.2019 r.
Tranzakcja przebiegła pomyślnie.
4.67
Bardzo dobry

Data publikacji
17.03.2019 r.
Data zamówienia
08.03.2019 r.
17.03.2019 r.
Bardzo polecam, szybka wysyłka
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
16.03.2019 r.
Data zamówienia
07.03.2019 r.
16.03.2019 r.
Sklep godny polecenia.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
15.03.2019 r.
Data zamówienia
07.03.2019 r.
15.03.2019 r.
Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
14.03.2019 r.
Data zamówienia
07.03.2019 r.
14.03.2019 r.
Piękne papiery do tworzenia kartek , scrapki w super cenie , polecam
4.67
Bardzo dobry

Data publikacji
12.03.2019 r.
Data zamówienia
04.03.2019 r.
12.03.2019 r.
100 Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
11.03.2019 r.
Data zamówienia
04.03.2019 r.
11.03.2019 r.
Wszystko na 5+
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
08.03.2019 r.
Data zamówienia
01.03.2019 r.
08.03.2019 r.
Szybko i dobrze, polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
05.03.2019 r.
Data zamówienia
26.02.2019 r.
05.03.2019 r.
Bardzo polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
28.02.2019 r.
Data zamówienia
21.02.2019 r.
28.02.2019 r.
Wszystko ok
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
27.02.2019 r.
Data zamówienia
19.02.2019 r.
27.02.2019 r.
Bardzo szybka realizacja zamówienia, artykuły zgodne z opisem, dodatkowo gratis od firmy ;) Zdecydowanie polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
24.02.2019 r.
Data zamówienia
15.02.2019 r.
24.02.2019 r.
polecam szybko i sprawnie
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
22.02.2019 r.
Data zamówienia
15.02.2019 r.
22.02.2019 r.
polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
22.02.2019 r.
Data zamówienia
15.02.2019 r.
22.02.2019 r.
Z ArtBrawurka mam zawsze dobry kontakt, asortyment jest zawsze pierwsza klasa. A paczki przychodzą w ekspresowym tempie :)
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
22.02.2019 r.
Data zamówienia
12.02.2019 r.
22.02.2019 r.
Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
21.02.2019 r.
Data zamówienia
14.02.2019 r.
21.02.2019 r.
Piękny towar, szybka dostawa
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
21.02.2019 r.
Data zamówienia
13.02.2019 r.
21.02.2019 r.
Jestem zadowolona z zakupionych materiałów z Państwa sklepu.. Obsługa zamówienia sprawna i szybka, Z pewnością wrócę do zakupów u Państwa przy kolejnej okazji.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
21.02.2019 r.
Data zamówienia
14.02.2019 r.
21.02.2019 r.
Troszkę kurier się ociągał z dostawą. ;-)
4.33
Dobry

Data publikacji
21.02.2019 r.
Data zamówienia
14.02.2019 r.
21.02.2019 r.
Wszystko w jak najlepszym porzadku. Szybka dostawa. Mily kontakt. Polecam sklep jak najbardziej
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
21.02.2019 r.
Data zamówienia
14.02.2019 r.
21.02.2019 r.
Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
21.02.2019 r.
Data zamówienia
13.02.2019 r.
21.02.2019 r.
Wszystko ok.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
21.02.2019 r.
Data zamówienia
14.02.2019 r.
21.02.2019 r.
Wszystko super
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
18.02.2019 r.
Data zamówienia
11.02.2019 r.
18.02.2019 r.
Duży asortyment, konkurencyjne ceny, szybka realizacja :)
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
14.02.2019 r.
Data zamówienia
07.02.2019 r.
14.02.2019 r.
Super
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
11.02.2019 r.
Data zamówienia
04.02.2019 r.
11.02.2019 r.
Wszystko super. Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
09.02.2019 r.
Data zamówienia
02.02.2019 r.
09.02.2019 r.
Zawsze wszystko jest perfekcyjne .... towar oraz bardzo szybka dostawa ... dziekuje
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
31.01.2019 r.
Data zamówienia
24.01.2019 r.
31.01.2019 r.
szybka realizacja zamówień,polecam
4.00
Dobry

Data publikacji
29.01.2019 r.
Data zamówienia
16.01.2019 r.
29.01.2019 r.
Wszystko przebiegło szybko i sprawnie. Polecam i dziękuję
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
28.01.2019 r.
Data zamówienia
20.01.2019 r.
28.01.2019 r.
Jestem bardzo zadowolona z zakupów. Rewelacyjna komunikacja, błyskawiczna dostawa.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
26.01.2019 r.
Data zamówienia
18.01.2019 r.
26.01.2019 r.
Wszystko ok, papiery przecudne, natomiast siedem wiadomości od firmy kurierskiej to lekka przesada.
4.33
Dobry

artbrawurka.pl odpowiada: 30.01.2019 r.
Dziękujemy bardzo za pozytywną opinię, cieszymy się, że produkty spełniły Pani oczekiwania. Dziękujemy również za informacje odnośnie firmy kurierskiej i wysyłanych przez nią wiadomości. Postaramy się to zweryfikować i poprawić jednak nie jest to już uzależnione od Nas jako sklepu. Prawdę mówiąc do tej pory nie wiedzieliśmy, że jest tyle przez nich wysyłanych wiadomości. Pozdrawiamy.

Data publikacji
24.01.2019 r.
Data zamówienia
17.01.2019 r.
24.01.2019 r.
Bardzo doba i szybka obsługa
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
22.01.2019 r.
Data zamówienia
13.01.2019 r.
22.01.2019 r.
Piękne naklejki w świetnych cenach, szybka wysyłka, polecam bardzo :)))
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
21.01.2019 r.
Data zamówienia
14.01.2019 r.
21.01.2019 r.
Wszystko idealnie Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
21.01.2019 r.
Data zamówienia
11.01.2019 r.
21.01.2019 r.
Wszystko bardzo szybko i tak jak opisane. Jestem zadowolona.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
21.01.2019 r.
Data zamówienia
11.01.2019 r.
21.01.2019 r.
Wszystko super
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
17.01.2019 r.
Data zamówienia
10.01.2019 r.
17.01.2019 r.
Błyskawiczna wysyłka, super produkty polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
15.01.2019 r.
Data zamówienia
08.01.2019 r.
15.01.2019 r.
Szybko
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
14.01.2019 r.
Data zamówienia
07.01.2019 r.
14.01.2019 r.
szybka dostawa, paczka zapakowana bardzo starannie i porządnie mimo, że zamawiałam tylko foliowe koszulki.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
09.01.2019 r.
Data zamówienia
30.12.2018 r.
09.01.2019 r.
JESTEM BARDZO ZADOWOLONA
5.00
Bardzo dobry

artbrawurka.pl opinie klientów

artbrawurka.pl

Scrapbooking Cardmaking Project Life Handmade

artbrawurka.pl uzyskał certyfikat Trusted Shops w dniu 12.07.2018 r.

Jesteś kreatywna? Lubisz tworzyć? Uwielbiasz projekty personalizowane w scrapbookingu, cardmakigu i Project Life? Jesteśmy by Ci pomóc. Znajdziesz tutaj duży wybór artykułów do rękodzieła artytstycznego w scrapbookingu. Wycinanki tekturkowe, papiery ozdobne, taśmy washi, albumy, naklejki, karty i wiele innych dodatków do swoich kreatywnych prac. Sklep artbrawurka.pl

Kontakt
Rostworowskiego 18 lok. 7
01-496 Warszawa
Polska
artbrawurka@gmail.com
artbrawurka.pl
Sprzedawca
Waldemar Janusz Art Produkcja
Rostworowskiego 18 lok. 7
01-496 Warszawa
Polska
Rejestr handlowy
CEIDG REGON 362714590
Osoba upoważniona do reprezentowania firmy
Waldemar Janusz
Zapoznaj się z doświadczeniami innych klientów!
Realizacja każdego z zamówień może zostać oceniona w skali od 1 do 5 gwiazdek. Klienci mogą ocenić sklep do 6 miesięcy od daty złożenia zamówienia. Na podstawie punktów przyznanych za towar, dostawę i obsługę obliczamy dla każdej dodanej opinii ocenę średnią (średnia arytmetyczna). Łączna ocena sklepu internetowego stanowi średnią wszystkich takich ocen z ostatnich 12 miesięcy. Dodając komentarze, klienci opisują swoje doświadczenia związane z korzystaniem z artbrawurka.pl.

Obliczanie oceny łącznej
5.0 - 4.5Bardzo dobry
4.5 - 3.5Dobry
3.5 - 2.5Dostateczny
2.5 - 1.5Mierny
1.5 - 1.0Niedostateczny

Wiarygodne opinie klientów zwiększają zaufanie
Trusted Shops jest wiodącą marką budującą zaufanie w segmencie zakupów online na terenie Europy. Wszystkie opinie poddawane są przez Trusted Shops zautomatyzowanej i manualnej kontroli, ponieważ tylko autentyczne oceny pomagają w podjęciu decyzji o zakupie.