Klienci bardzo często chwalą wysoką jakość wykonania oferowanych produktów, podkreślając solidność i trwałość. Wygląd produktów jest często określany jako elegancki, nowoczesny i estetyczny, co wzbudza duże zadowolenie klientów. Obsługa klienta oceniana jest bardzo pozytywnie jako pomocna, sprawna i miła. Większość klientów jest zadowolona z terminowości i bezproblemowości dostaw. Produkty otrzymane przez klientów są zgodne z opisami i oczekiwaniami, co budzi ich zadowolenie. Klienci doceniają atrakcyjne ceny i korzystne promocje, uznając ofertę za opłacalną w stosunku do jakości. Zdarza się pojedynczy przypadek negatywny dotyczący obsługi klienta oraz jeden przypadek dużego opóźnienia w dostawie.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniehomessimo.pl
Złota lampka nocna do sypialni okazała się przepięknym dodatkiem do mojego wnętrza. Wygląda bardzo elegancko i nowocześnie, a jednocześnie daje przyjemne, ciepłe światło, idealne do wieczornego czytania. Złote wykończenie dodaje sypialni szyku i subtelnego blasku. Lampka jest solidnie wykonana i stabilna, więc mam pewność, że posłuży mi na długo. Jestem naprawdę zachwycona zakupem.
Zestaw mebli Zylio kaszmir
Meble wyglądają elegancko, ale jednocześnie nie są za ciężkie, co daje fajny efekt. Bardzo podoba mi się, że są solidnie wykonane, a przy tym stosunkowo lekkie.
Montaż nie był skomplikowany, chociaż trzeba poświęcić trochę czasu. Instrukcja jest całkiem jasna, więc nie ma większych problemów. Meble mają sporo miejsca do przechowywania, co też jest na plus, bo na co dzień zmieściłam wszystkie drobiazgi, a nie chcę mieć bałaganu.
Jeśli chodzi o jakość, to jak na tę cenę Zestaw mebli Zylio– naprawdę OK. Na pewno warte swojej ceny, bo za tą jakość nie trzeba płacić majątku.
Odpowiedź ze sklepu homessimo.pl
Pani Anito, bardzo dziękujemy za tak szczegółową i pomocną opinię! 😊 Mamy dokładnie ten sam cel – tworzyć eleganckie, dobrze zaprojektowane meble, które nie przytłaczają wnętrza, są solidne, a jednocześnie funkcjonalne. Super, że montaż nie sprawił większych trudności i że znalazła Pani miejsce na wszystkie drobiazgi – to znaczy, że zestaw Zylio spełnił swoją rolę. Cieszymy się, że doceniła Pani stosunek jakości do ceny. Zapraszamy ponownie – może czas na stolik lub komodę z tej samej kolekcji? 😊
Toaletka ryflowana Zylio to prawdziwa ozdoba mojej sypialni. Ryflowane fronty wyglądają niezwykle elegancko i nowocześnie, a wykonanie jest solidne i staranne. Mebel jest stabilny, łatwy w utrzymaniu czystości i idealnie komponuje się z resztą wystroju. Jestem zachwycona zakupem i polecam każdemu, kto ceni styl i funkcjonalność.