Opinie o casamundo.pl



Bardzo dobry

4.86/5.00

    • 5 gwiazdek
    • 4 gwiazdki
    • 3 gwiazdki
    • 2 gwiazdki
    • 1 gwiazdka

Ocena łączna obliczona została na podstawie 456 ocen zebranych za pośrednictwem systemu Trusted Shops w ciągu ostatnich 12 miesięcy.
casamundo.pl ma 3 357 opinii.

Opinii klientów

   
Data publikacji
16.08.2019 r.
Brak daty zamówienia
16.08.2019 r.
Wszystko OK :)
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
14.08.2019 r.
Brak daty zamówienia
14.08.2019 r.
Dużo fajnych obiektów polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
11.08.2019 r.
Brak daty zamówienia
11.08.2019 r.
Kolejny raz OK
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
08.08.2019 r.
Brak daty zamówienia
08.08.2019 r.
Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
08.08.2019 r.
Brak daty zamówienia
08.08.2019 r.
czytelna i sprawna rezerwacja
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
07.08.2019 r.
Brak daty zamówienia
07.08.2019 r.
sprawnie i szybko
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
07.08.2019 r.
Brak daty zamówienia
07.08.2019 r.
Opis wynajmowanego apartamentu jest przejrzysty, zdjęcia dobrze oddają wygląd pomieszczeń.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
05.08.2019 r.
Brak daty zamówienia
05.08.2019 r.
okok
4.00
Dobry

Data publikacji
04.08.2019 r.
Brak daty zamówienia
04.08.2019 r.
dobra strona
4.00
Dobry

Data publikacji
04.08.2019 r.
Brak daty zamówienia
04.08.2019 r.
polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
01.08.2019 r.
Brak daty zamówienia
01.08.2019 r.
Jak zwykle super baza i szybka rezerwacja. Gorąco polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
01.08.2019 r.
Brak daty zamówienia
01.08.2019 r.
Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
01.08.2019 r.
Brak daty zamówienia
01.08.2019 r.
szybko i sprawnie
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
31.07.2019 r.
Brak daty zamówienia
31.07.2019 r.
Portal złodziejski.... przy podawaniu numeru karty w celu zamówienia cena 136euro .... po przysłaniu potwierdzenia zamówienia 59 euro więcej... ( za sprzątanie i opłata manipulacyjna) w ogłoszeniu ani słowa o dodatkowych kosztach...tylko p......Polska
NIE POLECAM
1.00
Niedostateczny

Data publikacji
31.07.2019 r.
Brak daty zamówienia
31.07.2019 r.
Jak dotąd kontakt telefoniczny i proces rezerwacji na bardzo dobrym poziomie
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
29.07.2019 r.
Brak daty zamówienia
29.07.2019 r.
Oferta ciekawa, jestem zadowolony ze sposobu rezerwacji
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
26.07.2019 r.
Brak daty zamówienia
26.07.2019 r.
oki
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
25.07.2019 r.
Brak daty zamówienia
25.07.2019 r.
BARDZO DOBRA , KORZYSTAM OD LAT BEZ PROBLEMÓW.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
24.07.2019 r.
Brak daty zamówienia
24.07.2019 r.
kontakt z infolinią bardzo dobra , dokładne wytłumaczą jak wygląda rezerwacja, koszty, opłaty itd.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
24.07.2019 r.
Brak daty zamówienia
24.07.2019 r.
Jak najbardziej polecam.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
23.07.2019 r.
Brak daty zamówienia
23.07.2019 r.
szybka rezerwacja
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
22.07.2019 r.
Brak daty zamówienia
22.07.2019 r.
serwis ok,polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
22.07.2019 r.
Brak daty zamówienia
22.07.2019 r.
super
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
21.07.2019 r.
Brak daty zamówienia
21.07.2019 r.
polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
21.07.2019 r.
Brak daty zamówienia
21.07.2019 r.
Bardzo łatwa i czytelna obsługa zamawiania miejsca wakacyjnego pobytu.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
21.07.2019 r.
Brak daty zamówienia
21.07.2019 r.
Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
20.07.2019 r.
Data zamówienia
04.07.2019 r.
20.07.2019 r.
Polecam tąm stronę
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
18.07.2019 r.
Brak daty zamówienia
18.07.2019 r.
szybkp i sprawnie wyszukana oferta. Rezerwacja bardzo prosta
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
18.07.2019 r.
Brak daty zamówienia
18.07.2019 r.
Serwis bardzo dobry.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
18.07.2019 r.
Brak daty zamówienia
18.07.2019 r.
oki
4.00
Dobry

Data publikacji
17.07.2019 r.
Brak daty zamówienia
17.07.2019 r.
ok biuro
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
16.07.2019 r.
Brak daty zamówienia
16.07.2019 r.
Super.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
16.07.2019 r.
Brak daty zamówienia
16.07.2019 r.
Bardzo duża różnorodność miejsc noclegowych w dobrej cenie , bardzo dobry kontakt z infolinią -POLECAM
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
16.07.2019 r.
Brak daty zamówienia
16.07.2019 r.
jak zwylke jestesmy zadowoleni ;)
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
15.07.2019 r.
Brak daty zamówienia
15.07.2019 r.
prosta i szybka transakcja tylko dlaczego po niemiecku?
4.00
Dobry

Data publikacji
15.07.2019 r.
Brak daty zamówienia
15.07.2019 r.
polecam, miło i sprawna obsługa
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
14.07.2019 r.
Brak daty zamówienia
14.07.2019 r.
Casamundo jest OK , rezerwacje są zawsze zgodne z ofertą.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
14.07.2019 r.
Brak daty zamówienia
14.07.2019 r.
Bardzo dobra obsługa.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
11.07.2019 r.
Brak daty zamówienia
11.07.2019 r.
jest ok
4.00
Dobry

Data publikacji
10.07.2019 r.
Brak daty zamówienia
10.07.2019 r.
Wszystko OK
5.00
Bardzo dobry

casamundo.pl opinie klientów

casamundo.pl

Kontakt
Drehbahn 7
20354 Hamburg
Niemcy
info@casamundo.pl
casamundo.pl
Sprzedawca
CASAMUNDO GmbH
Drehbahn 7
20354 Hamburg
Niemcy
Osoba upoważniona do reprezentowania firmy
CASAMUNDO
Zapoznaj się z doświadczeniami innych klientów!
Realizacja każdego z zamówień może zostać oceniona w skali od 1 do 5 gwiazdek. Na podstawie tych opinii codziennie obliczana jest łączna ocena portalu. Dodając komentarze, klienci opisują swoje doświadczenia związane z korzystaniem z casamundo.pl.

Obliczanie oceny łącznej
5.0 - 4.5Bardzo dobry
4.5 - 3.5Dobry
3.5 - 2.5Dostateczny
2.5 - 1.5Mierny
1.5 - 1.0Niedostateczny

Wiarygodne opinie klientów zwiększają zaufanie
Trusted Shops jest wiodącą marką budującą zaufanie w segmencie zakupów online na terenie Europy. Wszystkie opinie poddawane są przez Trusted Shops zautomatyzowanej i manualnej kontroli, ponieważ tylko autentyczne oceny pomagają w podjęciu decyzji o zakupie.