Klienci bardzo często chwalą szybką i terminową dostawę zamówień, co przekłada się na ogólne zadowolenie z obsługi. Jakość produktów jest regularnie oceniana jako bardzo dobra. Obsługa klienta jest często opisywana jako profesjonalna, uprzejma i pomocna, co zwiększa satysfakcję klientów. Klienci doceniają zgodność otrzymanych produktów z opisem. Łatwość montażu produktów jest często podkreślana przez klientów jako duży atut. Kontakt z działem obsługi jest oceniany jako sprawny, szybki i uprzejmy, co potwierdzają liczne pozytywne opinie. Sporadycznie pojawiają się uwagi do niektórych elementów jakości produktów.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniePRODUCENT profili PVC / QUEST® HOME / QUEST® GARDEN / QUEST®PRO B2B
Jesteśmy bardzo zadowoleni z zakupu tych profili. To dużo fajniejsza opcja niż zakup specjalnych płytek - stopnic, bo dają jeszcze lepsze zabezpieczenie na końcach stopni schodów przed poślizgiem. Super łatwe w mocowaniu i bardzo ładnie się prezentują. Dobraliśmy kolor idealnie pasujący do płytek na schodach, bo jest duży wybór, także różne długości. Profile w dobrych cenach. Szybka realizacja zamówienia. Dziękujemy i rekomendujemy tego sprzedawcę i jego produkty.
Recenzja profilu miękkiego z PCV
Profile są bardzo pożyteczne, dzięki nim moja tapeta na naroznikach jest dobrze chroniona przed rozerwaniem. Montaz jest bardzo prosty i szybki. Dzieki warstwie kleju mocno przylegają do ściany. Nie podoba mi się natomiast, że minimalna liczba profili do zamówienia to 5 sztuk. Ja potrzebuję 2 sztuk i nie rozumiem dlaczego nie mogę zamowić 2 sztuk skoro i tak ja płacę za wysyłkę.
Odpowiedź ze sklepu PRODUCENT profili PVC / QUEST® HOME / QUEST® GARDEN / QUEST®PRO B2B
Dziękujemy za szczegółową opinię! Cieszymy się, że profile spełniają swoją funkcję i że doceniasz ich łatwy montaż oraz dobrą przyczepność.
Rozumiemy jednak, że minimalna liczba zamówienia może być kłopotliwa, zwłaszcza gdy potrzebne są tylko 2 sztuki. Wprowadziliśmy taki limit TYLKO w przypadku niektórych produktów długośći GABARYT 275 cm ze względów logistycznych i pakowania, ale bardzo cenimy tę uwagę — pomoże nam ona w dalszym ulepszaniu oferty.
Mamy nadzieję, że mimo to produkt będzie dobrze służył, a w przyszłości uda nam się lepiej dopasować warunki zamówień do potrzeb klientów. Jeśli pojawią się dodatkowe pytania lub sugestie, chętnie pomożemy!
Zamówiłam kątowniki białe miękkie. Wyglądają dobrze, jeszcze ich co prawda nie zamontowałam, ale po przymiarkach myślę, że będą dobrze wyglądać i przede wszystkim, że dobrze się skleją ze ścianą. Kontakt ze sklepem dobry, ale tylko przez czat i e-maile. Ogólnie jestem zadowolona.
Dziękujemy bardzo za miłe słowa. Jeśli pierwsze wrażenie jest dobre, kolejne też będą :) Jeśli są jakieś pytania- nie zawahaj się do nas napisać. Na pewno odpiszemy i pomożemy w razie problemów.
Poszukiwałem od dawna podłogowych listew maskujących. Znalazłem je w ofercie Quest i natychmiast zamówiłem. Przesyłka po opłaceniu przyszła szybko i bez problemów. Jestem zadowolony z jakości zamówienia jak i szybkości dostawy.
Bardzo miło nam czytać taką pozytywną opinię i cieszymy się, że jesteś w pełni zadowolony z produktu 😊 Dziękujemy za 5⭐ i zaufanie. Mamy nadzieję, że produkt będzie dobrze służył, a przy kolejnych zakupach również nas odwiedzisz.
Jestem bardzo zadowolona z obsługi klienta. Paczka została wysłana szybko, aktualizacje odnosnie zamówienia były punktualne. Polecam z całego serca.
Bardzo dziękujemy za miłe słowa w stronę naszej obsługi! Dajemy z siebie 100% by nasz klient był zaopiekowany od A do Z. Zapraszamy ponownie :)
bardzo dobra jakość materiału, pieczołowicie spakowane, szybko i wygodnie, dziekiję
Profil schodowy generalnie po miesiącu trzyma się na taśmie dwustronnej w zestawie. Zakład pracy o dużym natężeniu ruchu Polecam z czystym sumieniem
Dziękujemy za opinie! Takie sowa to miód na nasze serce. Cieszy na fak, że produkt jest na prawdę wytrzymały. Zapraszamy na zakupy ponownie!
- Dobra jakość
- super kontakt z działem obsługi
- przy uszkodzeniu przesyłki przez kuriera natychmiastowa i bezproblemowa wymian na nowy towar
Dostawa zgodna z zamówieniem, taśma bardzo dobrej jakości, montaż prosty.
Dziękujemy za najwyższą ocenę i miłe słowa ⭐⭐⭐⭐⭐ Takie opinie dodają nam energii, by stale się rozwijać i oferować coraz lepszą obsługę. Cieszymy się, że jesteś w pełni zadowolony/a!
Dostawa szybko, bez problemów. Montaż prosty. Polecam
super produkt, takiego potrzebowałam, super zapakowany, polecam!
Dziękujemy za rewelacyjna opinię! Cieszymy się, że produkt spełnia Pani oczekiwania. Zapraszamy ponownie!
Listwa sama w sobie jest ładna i dobrze sie prezentuje po zamocowania. Jednakże taśma dwustronna która znajduje się fabrycznie na listwie jest bardzo słabej jakości - słaby klej. Przy pierwszej przesyłce, listwa przyszła uszkodzona (złamana w trakcie transportu) naszczescie długości jakie potrzebowałem pozwoliły na odcięcie pękniętej części.
Dziękujemy za szczegółową opinię. 😊
Cieszymy się, że listwa dobrze się prezentuje po zamontowaniu. Jednocześnie bardzo nam przykro z powodu słabej jakości taśmy klejącej oraz uszkodzenia w trakcie transportu.
Rozumiemy, że to mogło być uciążliwe, mimo że udało się wykorzystać produkt. Przekazujemy tę uwagę dalej, aby poprawić zarówno jakość kleju, jak i zabezpieczenie przesyłek. W razie potrzeby prosimy o kontakt z obsługą klienta – chętnie pomożemy znaleźć odpowiednie rozwiązanie.
Przesyłka dobrze zapakowana, wyrób zgodny z opisem
Wszystko ok. Towar zgodny z opisem. Szybka wysyłka. Polecam :)
Dziękujemy za pozytywną opinię i polecenie! 😊 Cieszymy się, że towar okazał się zgodny z opisem, a wysyłka przebiegła sprawnie i szybko. Dziękujemy za zaufanie i zapraszamy ponownie!
Proszę dokładnie sprawdzać czy profile wysyłane do odbiorcy są z tej samej partii produkcyjnej. W moim przypadku trzy były z tej samej natomiast dwa nieznacznie,ale się od nich różniły wielkością i odcieniem koloru.
Dziękujemy za opinię i cenną uwagę. Przykro nam, że otrzymane profile różniły się nieznacznie wymiarami i odcieniem koloru. Dokładamy wszelkich starań, aby zamówienia były kompletowane z tej samej partii produkcyjnej, jednak dziękujemy za zwrócenie uwagi na tę kwestię. Państwa sugestia zostanie przekazana do odpowiedniego działu, aby jeszcze bardziej usprawnić proces kompletacji zamówień. Dziękujemy za zaufanie i podzielenie się swoim doświadczeniem.
zgodne z opisem , wszystko w jak najlepszym wydaniu , trzymają wymiary
Dziękujemy za pozytywną opinię! Cieszymy się, że produkt okazał się zgodny z opisem i spełnił Państwa oczekiwania. Miło nam również słyszeć, że zachowuje swoje wymiary i został oceniony tak wysoko. Dziękujemy za zaufanie i zapraszamy do ponownych zakupów!
Wysoka jakość materiału, szybka realizacja zamówienia.
Dziękujemy, że podzieliłeś się z nami opinią. Cieszy nas to, że doceniłeś jakość materiału i czas realizacji zamówienia. Wiele to dla nas znaczy, zapraszamy ponownie do naszego sklepu.
Wszystko super . Projekt uratowany bez rozbiórki mebli
Dziękujemy za świetną opinię! Bardzo się cieszymy, że nasz produkt pomógł uratować projekt bez konieczności rozbierania mebli. Takie informacje są dla nas ogromną satysfakcją. Dziękujemy za zaufanie i życzymy powodzenia przy kolejnych realizacjach!
POLECAM
Transakcja przebiegła wzorowo przesyłka zabezpieczona bardzo dobrze towar spełnił moje oczekiwania.
Dziękujemy za najwyższą ocenę i miłe słowa ⭐⭐⭐⭐⭐ Takie opinie dodają nam energii, by stale się rozwijać i oferować coraz lepszą obsługę. Cieszymy się, że towar w 100% spełnił Twoje oczekiwania. Zapraszamy ponownie!
Dobra jakość i szybka wysyłka :)