PRODUCENT profili PVC / QUEST® HOME / QUEST® GARDEN / QUEST®PRO B2B- Logo - Opinie

PRODUCENT profili PVC / QUEST® HOME / QUEST® GARDEN / QUEST®PRO B2B

Opinie (507) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (519)

Obejmuje Ochronę Kupującego

23 mar 2024
Produkt dużo lepszy niż wynikałoby ze zdjęć i opisu. Porządny, elastyczny i trwały materiał elementów do zabudowy schodów. No i sam pomysł na łączenie nie na krawędziach- 👍 Nie ma problemów z docinaniem pod kątem i ewentualnych, wynikających z tego niedokładności. System tak prosty, że można schody obrobić samemu nawet bez wielkich umiejętności majsterkowicza 😀 Zamówienie i dostawa- bez zastrzeżeń. Szybko i sprawnie.

31 maj 2024
Otrzymałem uszkodzony towar, prawdopodobnie źle zapakowany. Profile powyginane, nienadające się do użytku. Po zgłoszeniu reklamacji zdecydowano o zwrocie pieniędzy. Wszystko byłoby dobrze gdyby nie fakt, że na zwrot czekałem 2 tygodnie zamiast obiecanych 2-4 dni. Nigdy więcej nie skorzystam.

Opinie nt. sklepu PRODUCENT profili PVC / QUEST® HOME / QUEST® GARDEN / QUEST®PRO B2B

20 sie 2024

Taśma

Realizacja zamówienia trochę się przedłużyła, ale taśma trzyma sie i wygląda bardzo dobrze, przynajmniej na tę chwilę :)
Produkt ok. cztery gwiazdki ze względu na to że narożniki przyszły bez taśmy, po kontakcie tel. dosłano taśmę.
29 sie 2024
Niestety profil kawałek był pęknięty na końcu,ale dobrze więcej zamówiłam. A poza tym ładnie się prezentują.
23 sie 2024
O taki produkt mi chodziło. Spełnił moje oczekiwania w 100%. Brawo. Tak trzymać.
Odpowiedź ze sklepu PRODUCENT profili PVC / QUEST® HOME / QUEST® GARDEN / QUEST®PRO B2B
28 sie 2024
Cieszę się, że produkt spełnił Twoje oczekiwania! Jeśli masz jakieś pytania lub potrzebujesz dalszej pomocy, daj znać. Chętnie pomogę!
26 sie 2024

PROFESJONALNIE

Dostawa szybka, zgodna z zamówieniem, towar jakościowo bez zarzutu.
28 sie 2024
Cieszę się, że jesteś zadowolony z dostawy i jakości towaru! dziękujemy za zakupy i zapraszamy ponownie
3 wrz 2024
dostawa zgodnie z zamówieniem. Nie miałem problemu z montażem taśm

dobry sprzedawca

dobry kontakt ze sprzedającym, szybka wysyłka do paczkomatu
4 wrz 2024
Profile zrobiły robotę, rogi ścian zabezpieczone
26 sie 2024
Wszystko w porządku. Towar dotar w całości
16 godzin temu
Produkt zgodny z opisem a wysyłka szybka.
1 wrz 2024
szybko, sprawnie, dobrej jakości listwy
PS
Piotr S.
PIonki
22 sie 2024
Dobra jakość i szybki montaż.
21 sie 2024
Dobry towar, szybka wysyłka