hopki.pl- Logo - Opinie

hopki.pl

Opinie (370) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (1162)

Obejmuje Ochronę Kupującego

9 gru 2023
Produkt jak zawsze zgodny z opisem. Ostatnie zamówienie nawet przerosło moje oczekiwania. Sukienka Elsy, pasuje na córkę idealnie. Wykonanie super jak na taką cenę. Czas realizacji bardzo szybko.

30 paź 2023
Bardzo słaba jakość Strój na pierwszy rzut oka wydawał się ok. Po założeniu, z rękawiczek zaczęły wychodzić małe niteczki - zaczął się mechacić. Po kilku minutach noszenia te niteczki były już na znacznej części stroju. Mimo tego, że wybrałam rozmiar o 1 większy i strój nie był opięty, to po godzinie od założenia zaczął się pruć na szwach. Ogólnie, powinnam dać 1 gwiazdkę, dałam 2, bo dodatkowy suwak do korzystania z toalety, to jego duży atut. Ogólnie strój nie nadaje się już do ponownego założenia. Chcielibyśmy wobec tego złożyć reklamacje i poprosić o zwrot pieniędzy. Strój oczywiście mogę odesłać na Państwa koszt. Bardzo proszę o kontakt w tej sprawie. Zdjęcia w załączeniu.

Opinie nt. sklepu hopki.pl

7 lip 2024
6 lip 2024
29 lip 2024
Przykro nam, że nie udało nam się rozwiązać problemu i dostarczyć satysfakcjonującego rozwiązania. Zależy nam na zadowoleniu naszych klientów, dlatego podjęliśmy wszelkie kroki w celu rozwiązania problemu. Niestety brak kontaktu ze strony kupującego. Pozdrawiamy
3 lip 2024
1 lip 2024
30 cze 2024
24 cze 2024
12 cze 2024
29 lip 2024
Dziękujemy za 5 gwiazdkową opinię! Pozdrawiamy i zapraszamy ponownie!
9 gru 2023

7 lut 2024
Dziękujemy za pozytywną opinię. Naszym celem jest przede wszystkim zadowolenie klientów, dlatego stawiamy na najwyższe standardy w obsłudze wszystkich zamówień. Cieszymy się, że spełniliśmy Pani oczekiwania. Zapraszamy na ponowne zakupy!
4 gru 2023

Bardzo dobry sklep 💜

Świetny kontakt, szybka realizacja i przy własnym kłopocie mega fajne podejscie i rozwiazanie. Jestem mega zadowolony!
7 lut 2024
Serdecznie dziękujemy za wyrażenie pozytywnej opinii. W naszej działalności priorytetowo traktujemy profesjonalizm oraz satysfakcję naszych klientów, dlatego też bardzo cieszymy się, że mogliśmy sprostać Pana oczekiwaniom. Pozdrawiamy!
10 gru 2023
Druga sukienka kupiona na tej stronie i kolejny raz się nie zawiodłam. Przepiękne kroje, super materiały.
7 lut 2024
Bardzo dziękujemy za wyrażenie tak pozytywnej opinii na temat naszych produktów. Cieszymy się, że kolejny raz mogliśmy sprostać oczekiwaniom. Zachęcamy do dalszego korzystania z naszych usług i produktów oraz do dzielenia się Państwa pozytywnymi doświadczeniami z innymi. Pozdrawiamy!
15 lis 2023
Jestem zadowolona z zakupów w tym sklepie. Towar zgodny z opisem Dobrze zabezpieczony Wszystko działa
28 gru 2023
Dziękujemy Anno za tak piękną opinię. Cieszymy się, że nasze produkty spełniły Twoje oczekiwania. Pozdrawiamy serdecznie oraz polecamy się na przyszłość!
20 lut 2024
5 z plusem, na czas, obawiałam się że zamówienie nie zdarzy dotrzeć ale wszystko przebiegło bardzo sprawnie przy płatności blik zamówienie otrzymałam w 2dni robocze jak napisane w ofercie. Strój oczywiście również spełnia wszystkie oczekiwania najmłodszej gwiazdy😄 polecam!
6 maj 2024
Dziękujemy za wizytę :) Takie opinie dodają nam skrzydeł i energii do dalszych działań! Pozdrawiamy ciepło, zespół Hopki!
16 paź 2023
Piękne wykonanie. Halka lekko nie dostosowana do sukienki którą zakupiłam ale po za tym wszystko ok . Przede wszystkim moje obawy że dostanę strój nieodpowiadający zdjęciom zostały rozwiane. Jedyna wada że do Halloween jeszcze trochę czasu, a córka nie chcę jej zdejmować 😄
21 lis 2023
Dziękujemy za wizytę i pozytywną opinię. Jest ona dla nas nieocenionym źródłem informacji. Cieszymy się, że nasze produkty spełniły Twoje oczekiwania. Pozdrawiamy serdecznie oraz polecamy się na przyszłość!
8 lut 2024

Jakość jest super, bardzo szybka dostawa

To nie pierwszy raz, kiedy zamawialiśmy strój karnawałowe. Jakość jest super, bardzo szybka dostawa. Rozmiary odpowiadają opisowi. Uszyte z przyjemnych materiałów, z przemyślanymi drobnymi detalami: podszewkami, które zapobiegają kłuciu dziecka.
8 lut 2024
Dziękujemy za przesłanie zdjęcia :) Takie słowa są dla nas ogromnie ważne i motywują nas do pracy. Zachęcamy do ponownych zakupów. Pozdrawiamy serdecznie!
23 mar 2024
Z kostiumu byłam bardzo zadowolona jednak ma odrobinę za luźne rękawy. Mimo wszystko mi ten szczegół nie przeszkadza. Niestety dużym minusem był fakt, że spinki przyszły mi rozklejone, jednak sama byłam w stanie je naprawić.
18 kwi 2024
Próbowaliśmy skontaktować się z kupującym, w celu wyjaśnienia sytuacji. Jeżeli otrzymane produkty są wadliwe bądź niezgodne z zamówieniem zachęcamy bezpośrednio do kontaktu z naszym działem obsługi klienta abyśmy mogli rozwiązać problem. Pozdrawiamy.
16 lut 2024
Super jakość i super kontakt! To już mój kolejny zakup w Hopkach :) Stroje są solidnie odszyte z dobrej jakości materiałów. Bardzo szybka wysyłka. Szczerze polecam!
29 mar 2024
Dziękujemy za tak piękną opinię. Cieszymy się, że trafiłaś z zakupem :) Zapraszamy ponownie ! Pozdrawiamy!
21 paź 2023
Bardzo ładne przebranie czarownicy, ale niestety bardzo delikatnie wykonane jak dla małych dzieci, miotła pękła podczas zwykłej zabawy. Dostawa sprawna i szybka
22 lis 2023
Dzień dobry, Przykro nam w związku z zaistniałą sytuacją. Oczywiście reklamacja została przyjeta. Cieszymy się, że mogliśmy rozwiązać problem i dostarczyć satysfakcjonujące rozwiązanie. Pozdrawiamy.
24 sty 2024

100%

Stroje zawsze pięknie uszyte, kolorowe, materiał ładny, ekspresowa wysyłka przy zamówieniu do 15.00 towar był w pkt odbioru następnego dnia o 14. Polecam ;)
8 lut 2024
Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię. Podczas naszej pracy stawiamy na profesjonalizm i zadowolenie Klienta. Cieszymy się, że spełniliśmy oczekiwania. Zapraszamy na ponowne zakupy! Pozdrawiamy!
25 maj 2024
Wszystko ok, duży wybór, fajny asortyment oraz konkurencyjne ceny. Ja akurat trafiłam na dwa rabaty i darmową wysyłkę, więc jestem ogromnie zadowolona.
29 lip 2024
Dziękujemy za miłe słowa! Cieszymy się, że jesteś zadowolona z naszych produktów i usług. Mamy nadzieję, że będziesz do nas wracać i korzystać z kolejnych promocji. Życzymy udanych zakupów!
AP
Agnieszka P.
Piaseczno
1 lis 2023
Kontakt ze sprzedającym na najwyższym poziomie. Ubranko arielka piękne. Przesyłka dotarła następnego dnia. Sklep oceniam na 6+. Polecam z całego serca
28 gru 2023
Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię. Cieszymy się, że nasz strój spełnił Twoje oczekiwania. Podczas naszej pracy stawiamy na profesjonalizm i zadowolenie Klienta. Zapraszamy na ponowne zakupy! Pozdrawiamy!