sobuy.pl- Logo - Opinie

sobuy.pl

Opinie (169) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (234)

25 mar 2024
Meble wysokijej jakości, ładnie wyglądają, bardzo łatwy montaż co jest bardzo ważne oraz rozsądne ceny.

27 maj 2024
Jakość tej szafy jest naprawdę słaba jak na cenę po nad 700 zł. Oceniłem by to max w 150. Pachnę tanim lakierzem. Jak robiłem zakup to nie przydałem uwagi że jest z MDF, a ten materiał okazał się bardzo kruchy i podobny na spresowany papier czy śmieci. Lakier łatwo schodzi, pozostają nieprzydatne dziury koloru kartonu. Siatka na jednej drzwi trochę wygięta. Instrukcja jest łatwa do zrozumienia, ale montaż zajał około 1.5 godzin. Nie polecam.

Opinie nt. sklepu sobuy.pl

Resetuj
11 godzin temu
8 wrz 2024
24 sie 2024
18 sie 2024
5 sie 2024

Jakość z ceną.

Szybka wysyłka. Szafka dobrze zabezpieczona ale widać małe nierówności, drobne wady na pomalowanym drewnie.
Odpowiedź ze sklepu sobuy.pl
7 sie 2024
Dzień dobry, Bardzo mi przykro, że produkt jest w takim stanie. Dziękujemy za terminową informację zwrotną. Zgłosimy problem do fabryki w celu poprawy jakości produktu. Dołożymy wszelkich starań, aby poprawić jakość naszych produktów. Z wyrazami szacunku Zespół SoBuy-Shop
23 cze 2024
Szafka przyszła bardzo szybko, jednak trafił mi się felerny produkt. W jednym miejscu widać wypalone koło, któro jest chropowate pod palcami.
21 cze 2024
12 cze 2024
25 mar 2024
Szczególnie podobała mi się cena, niższa niż w podobnych ofertach innych sklepów, darmowa dostawa. Powinniście zwracać większą uwagę na treść zamówienia. Zamawiałam mały stolik kawowy w kolorze szarym, a otrzymałam w czarnym.
20 kwi 2024
Kupiłam dwie szafki do łazienki, słupek i wiszącą z drążkiem na ręcznik. Sama je składałam, choć jestem amatorką to sobie poradziłam. Słupek jest świetny, pięknie się prezentuje, jest stabilny i fajnej jakości. Szafka wisząca też wygląda ładnie, ale jakość niestety słabsza. Podczas wkręcania elementów pojawiały się pęknięcia, na szczęście niewidoczne w efekcie końcowym.
8 maj 2024
Wysyłka szybko i bez problemu. Co do metody składania biurka, to rozwiązanie łączenia półek dolnych nietrafione, zaproponowane wkręty rozwarstwiają dolne krótkie poprzeczki, na szczęście są zasłonięte i tego nie widać. Sprawdziłoby się łączenie na kołek drewniany. Ogólnie jestem zadowolony. ADAM.
14 kwi 2024