Certyfikat dla mbazaar.pl

No. XB4B1411DDAF00BAF373B223DADA59389
 

Certyfikat wydany dn.
07.11.2014 r.
Ważny do
06.11.2019 r.
Potwierdzone przez
Jean-Marc Noël
Dyrektor Zarządzający Trusted Shops GmbH
Informacje na temat sprzedawcy
Dalsze informacje i warunki korzystania z gwarancji Trusted Shops

Opinie o mbazaar.pl



Bardzo dobry

4.87/5.00

    • 5 gwiazdek
    • 4 gwiazdki
    • 3 gwiazdki
    • 2 gwiazdki
    • 1 gwiazdka

Ocena łączna obliczona została na podstawie 47 ocen zebranych za pośrednictwem systemu Trusted Shops w ciągu ostatnich 12 miesięcy.
mbazaar.pl ma 142 opinii.

    • Dostawa
    • Towar
    • Serwis dla klientów

Opinii klientów

   
Data publikacji
13.12.2018 r.
Data zamówienia
06.12.2018 r.
13.12.2018 r.
Profesjonalna obsługa doradziła w każdym aspekcie
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
10.12.2018 r.
Data zamówienia
03.12.2018 r.
10.12.2018 r.
Jest bardzo ok
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
13.11.2018 r.
Data zamówienia
06.11.2018 r.
13.11.2018 r.
Dobry sprzęt w dobrej cenie, kupiłem na promocji i lepiej się nie dało
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
01.11.2018 r.
Data zamówienia
25.10.2018 r.
01.11.2018 r.
obsługa robi robotę
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
18.10.2018 r.
Data zamówienia
11.10.2018 r.
18.10.2018 r.
Bardzo dobry kontakt, szybka realizacja, towar zgodny z opisem, polecam w 100
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
10.10.2018 r.
Data zamówienia
03.10.2018 r.
10.10.2018 r.
Mega petarda i fajni ludzie w obsłudze klienta
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
05.10.2018 r.
Data zamówienia
28.09.2018 r.
05.10.2018 r.
Poszedł kolejny zakup i znów wszystko gra
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
05.10.2018 r.
Data zamówienia
28.09.2018 r.
05.10.2018 r.
Jest ok polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
03.10.2018 r.
Data zamówienia
26.09.2018 r.
03.10.2018 r.
Jako klient biznesowy chwalę sobie obsługę klienta i proces
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
03.10.2018 r.
Data zamówienia
25.09.2018 r.
03.10.2018 r.
Mega jakość kolejny raz, godne polecenia
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
19.09.2018 r.
Data zamówienia
12.09.2018 r.
19.09.2018 r.
good good good
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
14.09.2018 r.
Data zamówienia
06.09.2018 r.
14.09.2018 r.
Taki wysyp dobrych ofert że nie ma się co zastanawiać
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
14.09.2018 r.
Data zamówienia
06.09.2018 r.
14.09.2018 r.
Prima sort
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
11.09.2018 r.
Data zamówienia
04.09.2018 r.
11.09.2018 r.
Kolejny na 5+
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
10.09.2018 r.
Data zamówienia
31.08.2018 r.
10.09.2018 r.
zakup jak zakup ale obsługa na piątkę
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
07.09.2018 r.
Data zamówienia
31.08.2018 r.
07.09.2018 r.
Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
06.09.2018 r.
Data zamówienia
30.08.2018 r.
06.09.2018 r.
Jest OK, polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
04.09.2018 r.
Data zamówienia
28.08.2018 r.
04.09.2018 r.
Kolejny kupiony zatopiony
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
31.08.2018 r.
Data zamówienia
23.08.2018 r.
31.08.2018 r.
Wszystko ok
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
28.08.2018 r.
Data zamówienia
21.08.2018 r.
28.08.2018 r.
Igła
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
28.08.2018 r.
Data zamówienia
21.08.2018 r.
28.08.2018 r.
Dobra zmiana
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
28.08.2018 r.
Data zamówienia
21.08.2018 r.
28.08.2018 r.
Jest ok
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
24.08.2018 r.
Data zamówienia
17.08.2018 r.
24.08.2018 r.
Ale macie wysyp CTO na FV23 Kolejny zakup i znów hit;)
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
20.08.2018 r.
Data zamówienia
13.08.2018 r.
20.08.2018 r.
Kupuję regularnie i nadal najwyższa jakość
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
08.08.2018 r.
Data zamówienia
01.08.2018 r.
08.08.2018 r.
zgodnie z opisem
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
08.08.2018 r.
Data zamówienia
01.08.2018 r.
08.08.2018 r.
Zadowolony klient, będę wracał i polecał dalej tak jak i mi polecił kolega z branży
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
08.08.2018 r.
Data zamówienia
31.07.2018 r.
08.08.2018 r.
Mega dobra jakość w sensownej cenie
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
03.08.2018 r.
Data zamówienia
27.07.2018 r.
03.08.2018 r.
Szalenie polecam;)
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
03.08.2018 r.
Data zamówienia
27.07.2018 r.
03.08.2018 r.
Mega dobrze, kolejny raz z resztą
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
30.07.2018 r.
Data zamówienia
23.07.2018 r.
30.07.2018 r.
Super zakup, jaram się
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
30.07.2018 r.
Data zamówienia
23.07.2018 r.
30.07.2018 r.
Polecam w 100
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
27.07.2018 r.
Data zamówienia
20.07.2018 r.
27.07.2018 r.
Super obsługa klienta, pomogli, dobrali finansowanie - 5 z dużym plusem
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
24.07.2018 r.
Data zamówienia
17.07.2018 r.
24.07.2018 r.
Będę wracał dzięki za pomoc
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
19.07.2018 r.
Data zamówienia
12.07.2018 r.
19.07.2018 r.
Sprzęt malina, stan lepszy niż w ofercie
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
19.07.2018 r.
Data zamówienia
12.07.2018 r.
19.07.2018 r.
Obsługa klienta 10/10 - będę wracał i polecał
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
16.07.2018 r.
Data zamówienia
09.07.2018 r.
16.07.2018 r.
Kolejne 5 z dużym plusem, cena, jakość, serwis
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
12.07.2018 r.
Data zamówienia
05.07.2018 r.
12.07.2018 r.
Jak zawsze super jakość ;)
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
12.07.2018 r.
Data zamówienia
05.07.2018 r.
12.07.2018 r.
Transakcja przebiegła bardzo sprawnie, a kupiony przeze mnie iPad jest w świetnym stanie- nie widać nawet minimalnych śladów użytkowania- wszystko zgodne z opisem "stan bardzo dobry".
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
10.07.2018 r.
Data zamówienia
03.07.2018 r.
10.07.2018 r.
Jak zawsze polecam kolejna udana transakcja
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
03.07.2018 r.
Data zamówienia
25.06.2018 r.
03.07.2018 r.
Dobry
4.00
Dobry

mbazaar.pl opinie klientów

mbazaar.pl

MacBook Pro, MacBook Air, iPhone, iPad, iMac

mbazaar.pl uzyskał certyfikat Trusted Shops w dniu 07.11.2014 r.

Chcąc zapewnić bezpieczną i skuteczną alternatywę dla handlu używanymi produktami Apple poprzez serwisy aukcyjne czy ogłoszeń lokalnych, mBazaar współpracuje jedynie z najlepszymi partnerami na rynku i oferuje najlepsze ceny zarówno sprzedającym jak i kupującym ich produkty. Misją mBazaar jest coś, o czym ze strachem myślą sprzedawcy nowych produktуw – sprzęty Apple refurbished, w idealnym stanie i cenie przystępnej dla każdego!

Kontakt
ul. Czapli 57
02-781 Warszawa
Polska
kontakt@mbazaar.pl
mbazaar.pl
Sprzedawca
MBAZAAR POLSKA sp. z o. o.
ul. Czapli 57
02-781 Warszawa
Polska
Rejestr handlowy
Rejestr Przedsiębiorców KRS:0000480982
Osoba upoważniona do reprezentowania firmy
Jan Brynczak
Zapoznaj się z doświadczeniami innych klientów!
Realizacja każdego z zamówień może zostać oceniona w skali od 1 do 5 gwiazdek. Klienci mogą ocenić sklep do 6 miesięcy od daty złożenia zamówienia. Na podstawie punktów przyznanych za towar, dostawę i obsługę obliczamy dla każdej dodanej opinii ocenę średnią (średnia arytmetyczna). Łączna ocena sklepu internetowego stanowi średnią wszystkich takich ocen z ostatnich 12 miesięcy. Dodając komentarze, klienci opisują swoje doświadczenia związane z korzystaniem z mbazaar.pl.

Obliczanie oceny łącznej
5.0 - 4.5Bardzo dobry
4.5 - 3.5Dobry
3.5 - 2.5Dostateczny
2.5 - 1.5Mierny
1.5 - 1.0Niedostateczny

Wiarygodne opinie klientów zwiększają zaufanie
Trusted Shops jest wiodącą marką budującą zaufanie w segmencie zakupów online na terenie Europy. Wszystkie opinie poddawane są przez Trusted Shops zautomatyzowanej i manualnej kontroli, ponieważ tylko autentyczne oceny pomagają w podjęciu decyzji o zakupie.