Opinie nt. sklepu Omega Store Bardzo dobrze przebiegło moje zamówienie. Uzyskałem fachową pomoc ze strony sprzedawcy i szybko wyslałi mi towar.
pomocny Zgłoś opinię
Bardzo dobrze przeprowadzona transakcja, sklep wysłał paczkę bardzo szybko. Tak trzymać!
pomocny Zgłoś opinię
Bez zastrzeżeń. Wysyłka zamówienia szybka, kontakt przez cały czas świetny :)
pomocny Zgłoś opinię
OK - Dostawa na czas, sklep informował na bieżąco o postępach zamówienia.
pomocny Zgłoś opinię
Polecam. Produkt zgodny z opisem i specyfikacją.
pomocny Zgłoś opinię
Firma może służyć jako wzór dla innych pod względem obsługi klienta. otrzymałem odpowiwedź natychmiast na chacie - fachowa i rzetelna odpowiedź. następnie sklep internetowy bardzo przyjazny i łatwy w obsłudze. płatność natychmiastowa. wysyłka natychmiastowa. genialnie. dziękuję za profesjonalne doradzwtwo i super produkt.
pomocny Zgłoś opinię
Bardzo dobry sklep. Wysyłka zamówienia błyskawiczna, tak trzymać dalej. Dobry kontakt ze sklepem i doradztwo oraz wiedza pracowników.
pomocny Zgłoś opinię
Bardzo dobrze. Mogę polecić ten sklep, wysłali szybko towar i nie było zadnych problemów z zamówieniem.
pomocny Zgłoś opinię
Wszystko w jak najlepszym porządku. Miła obsługa i bardzo szybka dostawa.
pomocny Zgłoś opinię
Towar dostarczony szybko, realizacja zamówienia wzorowa :) na pochwałę zasługuje tez kontakt z obsługą - duza wiedza i profesjonalizm!
pomocny Zgłoś opinię
Dobra jakość zamówionego produktu, wszytko zgodnie z opisem przedstawionym na stronie. Polecam zakupy w tym miejscu.
pomocny Zgłoś opinię
Wszystko gra, zamówiony towar dotarł błyskawicznie. Świetny kontakt ze sklepem przez cały proces zamówienia.
pomocny Zgłoś opinię
OK - Wszystko przebiegło pomyslnie, sprawnie. Tak trzymać! realizacja na czas, towar w pełni zgodny z opisem i zdjęciem
pomocny Zgłoś opinię
dostawa terminie, bardzo dobry kontakt z obsługą sklepu, fachowe doradztwo :) nagłośnienie działa super
pomocny Zgłoś opinię
Bardzo dobry sklep. Dostawa szybka, kontakt z obsługą w porządku. Polecam.
ok, polecam
pomocny Zgłoś opinię
Środki podjęte w celu zapewnienia autentyczności Opinie zweryfikowane: Podjęto stosowne środki , aby zapewnić, że publikowane opinie pochodzą wyłącznie od konsumentów, którzy rzeczywiście użyli lub zakupili dane produkty lub usługi.
Zaimportowane opinie: Nie wlicza się ich do ogólnej (łącznej) oceny. Nie podjęto żadnych środków weryfikacji. Wszystkie informacje na temat naszych środków weryfikujących.