Certyfikat dla DrukTak.pl

No. XB647D91AA2FEA859A6A68E529DE8E2BD
 

Certyfikat wydany dn.
16.03.2017 r.
Ważny do
15.03.2019 r.
Potwierdzone przez
Jean-Marc Noël
Dyrektor Zarządzający Trusted Shops GmbH
Informacje na temat sprzedawcy
Dalsze informacje i warunki korzystania z gwarancji Trusted Shops

Opinie o DrukTak.pl



Bardzo dobry

4.87/5.00

    • 5 gwiazdek
    • 4 gwiazdki
    • 3 gwiazdki
    • 2 gwiazdki
    • 1 gwiazdka

Ocena łączna obliczona została na podstawie 76 ocen zebranych za pośrednictwem systemu Trusted Shops w ciągu ostatnich 12 miesięcy.
DrukTak.pl ma 156 opinii.

    • Dostawa
    • Towar
    • Serwis dla klientów

Opinii klientów

   
Data publikacji
04.10.2018 r.
Data zamówienia
26.09.2018 r.
04.10.2018 r.
Bardzo dobry kontakt ze strony sklepu, sympatyczny sprzedawca.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
18.09.2018 r.
Data zamówienia
18.08.2018 r.
18.09.2018 r.
Najtaniej w sieci
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
13.09.2018 r.
Data zamówienia
04.09.2018 r.
13.09.2018 r.
Zamawiałam toner TN 1030, otrzymałam TN 1050. myślałam że nie będzie pasował do drukarki BROTHER DCP-1612WE. Jest dobry, druk jest ładny. Jestem zadowolona, zamiennik dużo tańszy i na razie wszystko ok. polecam.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
31.08.2018 r.
Data zamówienia
24.08.2018 r.
31.08.2018 r.
Firma poważnie traktująca każdego klienta, błyskawiczna realizacja i wysyłka.
Równie szybko i pozytywnie rozpatrzono reklamację, mimo że nie do końca wynikało to z ich winy. Jednym słowem polecam.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
30.08.2018 r.
Data zamówienia
23.08.2018 r.
30.08.2018 r.
Porządna firma, dobry towar.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
23.08.2018 r.
Data zamówienia
16.08.2018 r.
23.08.2018 r.
Polecam , szybko i dobre produkty. Zamawiałam nie pierwszy raz i do tej pory wszystko było dobrze.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
17.08.2018 r.
Data zamówienia
10.08.2018 r.
17.08.2018 r.
Polecam
4.00
Dobry

Data publikacji
16.08.2018 r.
Data zamówienia
09.08.2018 r.
16.08.2018 r.
szybka i sprawna relizacja
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
09.08.2018 r.
Data zamówienia
02.08.2018 r.
09.08.2018 r.
Szybki i miły kontakt :) błyskawiczna dostawa
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
02.08.2018 r.
Data zamówienia
17.07.2018 r.
02.08.2018 r.
Obsługa i realizacja bez zarzutu - rzeczowo, czasowo, gratuluję.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
30.07.2018 r.
Data zamówienia
23.07.2018 r.
30.07.2018 r.
pierwszy raz korzystałam i ok
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
19.07.2018 r.
Data zamówienia
11.07.2018 r.
19.07.2018 r.
It is what it says on the box
4.00
Dobry

Data publikacji
10.07.2018 r.
Data zamówienia
03.07.2018 r.
10.07.2018 r.
JAK ZAWSZE SUPER OBSŁUGA
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
20.06.2018 r.
Data zamówienia
13.06.2018 r.
20.06.2018 r.
Szybko, rzetelnie. Zamienniki tonerów mają jakość, której nie da się nic zarzucić. W razie problemów można liczyć na szybki kontakt i pomoc.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
31.05.2018 r.
Data zamówienia
24.05.2018 r.
31.05.2018 r.
Kolejny zakup i znowu świetnie. Towar u mnie w 48 godzin, jakość - bez zarzutu, cena - rewelacja. Polecam wszystkim
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
29.05.2018 r.
Data zamówienia
22.05.2018 r.
29.05.2018 r.
Bardzo szybka dostawa (zam. powyżej 100 PLN - dostawa GRATIS), przystępne
ceny. Produkt (wkłady z tuszem do drukarek) b.dobry. Firma DrukTak jest OK.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
28.05.2018 r.
Data zamówienia
15.05.2018 r.
28.05.2018 r.
Transakcja przebiegła w porządku, kupiłam towar w atrakcyjnej cenie.
4.67
Bardzo dobry

Data publikacji
27.05.2018 r.
Data zamówienia
20.05.2018 r.
27.05.2018 r.
Wszystko sprawnie poszło. Już kilka razy robiłam tu zakupy i zawsze jestem zadowolona :)
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
19.05.2018 r.
Data zamówienia
11.05.2018 r.
19.05.2018 r.
Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
15.05.2018 r.
Data zamówienia
08.05.2018 r.
15.05.2018 r.
Błyskawiczna dostawa, sympatyczna obsługa.
Polecam :)
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
14.05.2018 r.
Data zamówienia
12.04.2018 r.
14.05.2018 r.
Za długi czas dostawy. Poza tym wszystko w porządku
4.33
Dobry

Data publikacji
14.05.2018 r.
Data zamówienia
07.05.2018 r.
14.05.2018 r.
Czasami długi czas dostawy
4.00
Dobry

Data publikacji
14.05.2018 r.
Data zamówienia
07.05.2018 r.
14.05.2018 r.
Wszystko w porządku
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
11.05.2018 r.
Data zamówienia
04.05.2018 r.
11.05.2018 r.
Jak zawsze sprawnie
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
03.05.2018 r.
Data zamówienia
26.04.2018 r.
03.05.2018 r.
jest ok
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
16.04.2018 r.
Data zamówienia
09.04.2018 r.
16.04.2018 r.
Szybko, sprawnie, zamiennik dobrej jakości i wydajności.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
14.04.2018 r.
Data zamówienia
13.03.2018 r.
14.04.2018 r.
Super zamienniki i obsługa, polecam ten sklep
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
03.04.2018 r.
Data zamówienia
26.03.2018 r.
03.04.2018 r.
Towar dostałem na drugi dzień.
Zgodny z opisem. Polecam.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
03.04.2018 r.
Data zamówienia
26.03.2018 r.
03.04.2018 r.
Jakość tonera - to dopiero się przekonamy. ALe powinno byc OK.
4.67
Bardzo dobry

Data publikacji
30.03.2018 r.
Data zamówienia
23.03.2018 r.
30.03.2018 r.
Polecam.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
30.03.2018 r.
Data zamówienia
23.03.2018 r.
30.03.2018 r.
Towar można oceniać po wykorzystaniu
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
28.03.2018 r.
Data zamówienia
21.03.2018 r.
28.03.2018 r.
Sprawnie i szybko.Towar dobrej jakości
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
27.03.2018 r.
Data zamówienia
20.03.2018 r.
27.03.2018 r.
polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
20.03.2018 r.
Data zamówienia
13.03.2018 r.
20.03.2018 r.
Polecamy Druk Tak :)
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
14.03.2018 r.
Data zamówienia
02.03.2018 r.
14.03.2018 r.
tonery zamówiłam po raz kolejny. Sprawdzają się rewelacyjnie. Zamawiam po kilka w jednym zamówieniu korzystając z darmowej wysyłki.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
13.03.2018 r.
Data zamówienia
06.03.2018 r.
13.03.2018 r.
super
4.67
Bardzo dobry

Data publikacji
13.03.2018 r.
Data zamówienia
06.03.2018 r.
13.03.2018 r.
Zawsze szybko. Tani i do tego dziala :) polecam,
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
11.03.2018 r.
Data zamówienia
02.03.2018 r.
11.03.2018 r.
Jeszcze nie zacząłem drukować, więc nie wiem, czy tonner (zamiennik), który zakupiłem jest rzeczywiście dobry i wydajny.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
22.02.2018 r.
Data zamówienia
15.02.2018 r.
22.02.2018 r.
Wszytko ok
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
19.02.2018 r.
Data zamówienia
12.02.2018 r.
19.02.2018 r.
Wszystko ok. Polecam
5.00
Bardzo dobry

DrukTak.pl opinie klientów

DrukTak.pl

Tusze, tonery, serwis drukarek oraz laptopów

DrukTak.pl uzyskał certyfikat Trusted Shops w dniu 16.03.2017 r.

Global Ekosystem, właściciel sklepu DrukTak.pl istnieje od 2004 roku. Przez ponad 10 lat działalności zdobyliśmy zaufanie wielu klientów - firm, urzędów oraz osób prywatnych. Stawiamy na rozwój przedsiębiorstwa przez ciągłą poprawę obsługi klientów oraz nieustanne podnoszenie swoich kwalifikacji. Nasi pracownicy to grupa ekspertów z długoletnim doświadczeniem, którzy od wielu lat zajmują się tematyką związaną z drukiem, uczestniczą w szkoleniach tematycznych, znają najnowsze rozwiązania i chętnie się podzielą swoją wiedzą. Nasze wysiłki zostały docenione również przez partnerów biznesowych - jesteśmy partnerem handlowym firm: HP, Lexmark oraz Xerox. Sprzedajemy urządzenia drukujące oraz materiały eksploatacyjne firm wiodących na rynku oraz producentów urządzeń mniej popularnych, specjalistycznych. W ofercie mamy również sprawdzone, wysokiej jakości zamienniki – sprowadzamy je od kilku stałych dostawców, z którymi współpracujemy od wielu lat. Polecamy również zamienniki własnej produkcji spełniające standard Color Control firmy Static Control - dostępne u nas w sklepie jako produkty premium. Prowadzimy profesjonalny serwis urządzeń biurowych: - serwis drukarek, - serwis kopiarek, - serwis ploterów, - serwis komputerów, - serwis laptopów. Nasze motto TUSZE, TONERY, SERWIS można rozwinąć jako: sprawdzonej jakości tusze i tonery oraz wyspecjalizowany serwis urządzeń - wszystko w bardzo atrakcyjnej cenie!

Kontakt
Kazimierza Wielkiego 117
30-074 Kraków
Polska
sklep@druktak.pl
DrukTak.pl
Sprzedawca
ANDRZEJ ŁOPUSZAŃSKI
Kazimierza Wielkiego 117
30-074 Kraków
Polska
Rejestr handlowy
CEIDG REGON: 651555550
Osoba upoważniona do reprezentowania firmy
Andrzej Łopuszański
Zapoznaj się z doświadczeniami innych klientów!
Realizacja każdego z zamówień może zostać oceniona w skali od 1 do 5 gwiazdek. Klienci mogą ocenić sklep do 6 miesięcy od daty złożenia zamówienia. Na podstawie punktów przyznanych za towar, dostawę i obsługę obliczamy dla każdej dodanej opinii ocenę średnią (średnia arytmetyczna). Łączna ocena sklepu internetowego stanowi średnią wszystkich takich ocen z ostatnich 12 miesięcy. Dodając komentarze, klienci opisują swoje doświadczenia związane z korzystaniem z DrukTak.pl.

Obliczanie oceny łącznej
5.0 - 4.5Bardzo dobry
4.5 - 3.5Dobry
3.5 - 2.5Dostateczny
2.5 - 1.5Mierny
1.5 - 1.0Niedostateczny

Wiarygodne opinie klientów zwiększają zaufanie
Trusted Shops jest wiodącą marką budującą zaufanie w segmencie zakupów online na terenie Europy. Wszystkie opinie poddawane są przez Trusted Shops zautomatyzowanej i manualnej kontroli, ponieważ tylko autentyczne oceny pomagają w podjęciu decyzji o zakupie.