Certyfikat dla DrukTak.pl

No. XB647D91AA2FEA859A6A68E529DE8E2BD
 

Certyfikat wydany dn.
16.03.2017 r.
Ważny do
15.03.2019 r.
Potwierdzone przez
Jean-Marc Noël
Dyrektor Zarządzający Trusted Shops GmbH
Informacje na temat sprzedawcy
Dalsze informacje i warunki korzystania z gwarancji Trusted Shops

Opinie o DrukTak.pl



Bardzo dobry

4.87/5.00

    • 5 gwiazdek
    • 4 gwiazdki
    • 3 gwiazdki
    • 2 gwiazdki
    • 1 gwiazdka

Ocena łączna obliczona została na podstawie 93 ocen zebranych za pośrednictwem systemu Trusted Shops w ciągu ostatnich 12 miesięcy.
Od czasu rejestracji zebrano 131 opinii.

    • Dostawa
    • Towar
    • Serwis dla klientów

Opinii klientów

   
Data publikacji
16.04.2018 r.
Data zamówienia
09.04.2018 r.
16.04.2018 r.
Szybko, sprawnie, zamiennik dobrej jakości i wydajności.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
14.04.2018 r.
Data zamówienia
13.03.2018 r.
14.04.2018 r.
Super zamienniki i obsługa, polecam ten sklep
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
03.04.2018 r.
Data zamówienia
26.03.2018 r.
03.04.2018 r.
Towar dostałem na drugi dzień.
Zgodny z opisem. Polecam.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
03.04.2018 r.
Data zamówienia
26.03.2018 r.
03.04.2018 r.
Jakość tonera - to dopiero się przekonamy. ALe powinno byc OK.
4.67
Bardzo dobry

Data publikacji
30.03.2018 r.
Data zamówienia
23.03.2018 r.
30.03.2018 r.
Polecam.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
30.03.2018 r.
Data zamówienia
23.03.2018 r.
30.03.2018 r.
Towar można oceniać po wykorzystaniu
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
28.03.2018 r.
Data zamówienia
21.03.2018 r.
28.03.2018 r.
Sprawnie i szybko.Towar dobrej jakości
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
27.03.2018 r.
Data zamówienia
20.03.2018 r.
27.03.2018 r.
polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
20.03.2018 r.
Data zamówienia
13.03.2018 r.
20.03.2018 r.
Polecamy Druk Tak :)
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
14.03.2018 r.
Data zamówienia
02.03.2018 r.
14.03.2018 r.
tonery zamówiłam po raz kolejny. Sprawdzają się rewelacyjnie. Zamawiam po kilka w jednym zamówieniu korzystając z darmowej wysyłki.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
13.03.2018 r.
Data zamówienia
06.03.2018 r.
13.03.2018 r.
super
4.67
Bardzo dobry

Data publikacji
13.03.2018 r.
Data zamówienia
06.03.2018 r.
13.03.2018 r.
Zawsze szybko. Tani i do tego dziala :) polecam,
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
11.03.2018 r.
Data zamówienia
02.03.2018 r.
11.03.2018 r.
Jeszcze nie zacząłem drukować, więc nie wiem, czy tonner (zamiennik), który zakupiłem jest rzeczywiście dobry i wydajny.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
22.02.2018 r.
Data zamówienia
15.02.2018 r.
22.02.2018 r.
Wszytko ok
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
19.02.2018 r.
Data zamówienia
12.02.2018 r.
19.02.2018 r.
Wszystko ok. Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
17.02.2018 r.
Data zamówienia
01.02.2018 r.
17.02.2018 r.
badobry
4.33
Dobry

Data publikacji
13.02.2018 r.
Data zamówienia
05.02.2018 r.
13.02.2018 r.
planowy , szybki termin dostawy.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
07.02.2018 r.
Data zamówienia
31.01.2018 r.
07.02.2018 r.
Wszystko ok i zadziwiająco tanio.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
07.02.2018 r.
Data zamówienia
30.01.2018 r.
07.02.2018 r.
Naprawdę polecam. Towar, transakcja i przesyłka, wszystko zgodnie i bardzo sprawnie. Moje uznanie.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
05.02.2018 r.
Data zamówienia
29.01.2018 r.
05.02.2018 r.
Pełen profesjonalizm. Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
04.02.2018 r.
Data zamówienia
27.01.2018 r.
04.02.2018 r.
Wszystko O.K.
4.33
Dobry

Data publikacji
30.01.2018 r.
Data zamówienia
23.01.2018 r.
30.01.2018 r.
Szybko i sprawnie. Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
24.01.2018 r.
Data zamówienia
10.01.2018 r.
24.01.2018 r.
Wszystko ok
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
21.01.2018 r.
Data zamówienia
14.01.2018 r.
21.01.2018 r.
Polecam Dobry sklep....
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
21.01.2018 r.
Data zamówienia
12.01.2018 r.
21.01.2018 r.
Towar zapakowany i wysłany jeszcze w dniu otrzymania przelewu. Super szybko, staranne zapakowanie, naprawdę rzetelna firma.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
18.01.2018 r.
Data zamówienia
11.01.2018 r.
18.01.2018 r.
Wszystko ok
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
17.01.2018 r.
Data zamówienia
09.01.2018 r.
17.01.2018 r.
Z towaru, jak też sposobu jego dostarczenia jestem w pełni zadowolony. Refleksja: Co pewien czas od momentu złożenia zamówienia podają Państwo aktualny jego status - jest to może efektowne, ale przypuszczam, że dla zdecydowana większości klientów istotna jest tylko możliwie precyzyjnie podana data dostarczenia towaru, bo nie każdy może sobie pozwolić na wielogodzinne oczekiwanie na Kuriera.
4.33
Dobry

Data publikacji
17.01.2018 r.
Data zamówienia
10.01.2018 r.
17.01.2018 r.
dobry wybór
4.00
Dobry

Data publikacji
10.01.2018 r.
Data zamówienia
02.01.2018 r.
10.01.2018 r.
dobry towar
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
09.01.2018 r.
Data zamówienia
02.01.2018 r.
09.01.2018 r.
Toner działa słabo, wydruki o słabym kolorze czarnym a właściwie szare mimo trybu normalnego.
3.00
Dostateczny

DrukTak.pl odpowiada: 10.01.2018 r.
Dzień dobry, kupił Pan tonery do Oki, więc to niekoniecznie musi być wina tonerów. Proszę o odesłanie wadliwego tonera - sprawdzimy i wymienimy na wolny od wad. Proszę też o informację, dlaczego ocenił Pan kontakt z nami na 2? Pomoże nam to usprawnić jakość obsługi i w przyszłości uniknąć takich "wpadek".

Data publikacji
26.12.2017 r.
Data zamówienia
11.12.2017 r.
26.12.2017 r.
Dostawa jak zawsze na czas, zamówiłam już kolejny raz ten sam produkt i jestem bardzo zadowolona. Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
26.12.2017 r.
Data zamówienia
19.12.2017 r.
26.12.2017 r.
Polecam ponownie Bardzo dobry sklep...
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
21.12.2017 r.
Data zamówienia
14.12.2017 r.
21.12.2017 r.
super
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
18.12.2017 r.
Data zamówienia
11.12.2017 r.
18.12.2017 r.
szybki bezproblemowy kontakt i wysyłka. polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
15.12.2017 r.
Data zamówienia
08.12.2017 r.
15.12.2017 r.
Super
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
15.12.2017 r.
Data zamówienia
08.12.2017 r.
15.12.2017 r.
Polecam warto
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
12.12.2017 r.
Data zamówienia
05.12.2017 r.
12.12.2017 r.
Wszystko, mam nadzieję ,na 5 , toneru jeszcze nie używam więc zakładam ,że tak jak obsługa będzie super :)
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
06.12.2017 r.
Data zamówienia
29.11.2017 r.
06.12.2017 r.
Szybko i sprawnie. Toner wydrukował tyle stron, ile napisano.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
04.12.2017 r.
Data zamówienia
27.11.2017 r.
04.12.2017 r.
Szybko, tanio
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
04.12.2017 r.
Data zamówienia
23.11.2017 r.
04.12.2017 r.
Dobry produkt w dobrej cenie - chociaz używam tonera dopiero tydzień. Szybka i sprawna obsługa.
5.00
Bardzo dobry

DrukTak.pl opinie klientów

DrukTak.pl

Tusze, tonery, serwis drukarek oraz laptopów

DrukTak.pl uzyskał certyfikat Trusted Shops w dniu 16.03.2017 r.

Global Ekosystem, właściciel sklepu DrukTak.pl istnieje od 2004 roku. Przez ponad 10 lat działalności zdobyliśmy zaufanie wielu klientów - firm, urzędów oraz osób prywatnych. Stawiamy na rozwój przedsiębiorstwa przez ciągłą poprawę obsługi klientów oraz nieustanne podnoszenie swoich kwalifikacji. Nasi pracownicy to grupa ekspertów z długoletnim doświadczeniem, którzy od wielu lat zajmują się tematyką związaną z drukiem, uczestniczą w szkoleniach tematycznych, znają najnowsze rozwiązania i chętnie się podzielą swoją wiedzą. Nasze wysiłki zostały docenione również przez partnerów biznesowych - jesteśmy partnerem handlowym firm: HP, Lexmark oraz Xerox. Sprzedajemy urządzenia drukujące oraz materiały eksploatacyjne firm wiodących na rynku oraz producentów urządzeń mniej popularnych, specjalistycznych. W ofercie mamy również sprawdzone, wysokiej jakości zamienniki – sprowadzamy je od kilku stałych dostawców, z którymi współpracujemy od wielu lat. Polecamy również zamienniki własnej produkcji spełniające standard Color Control firmy Static Control - dostępne u nas w sklepie jako produkty premium. Prowadzimy profesjonalny serwis urządzeń biurowych: - serwis drukarek, - serwis kopiarek, - serwis ploterów, - serwis komputerów, - serwis laptopów. Nasze motto TUSZE, TONERY, SERWIS można rozwinąć jako: sprawdzonej jakości tusze i tonery oraz wyspecjalizowany serwis urządzeń - wszystko w bardzo atrakcyjnej cenie!

Kontakt
Kazimierza Wielkiego 117
30-074 Kraków
Polska
sklep@druktak.pl
DrukTak.pl
Sprzedawca
ANDRZEJ ŁOPUSZAŃSKI
Kazimierza Wielkiego 117
30-074 Kraków
Polska
Rejestr handlowy
CEIDG REGON: 651555550
Osoba upoważniona do reprezentowania firmy
Andrzej Łopuszański
Zapoznaj się z doświadczeniami innych klientów!
Realizacja każdego z zamówień może zostać oceniona w skali od 1 do 5 gwiazdek. Klienci mogą ocenić sklep do 6 miesięcy od daty złożenia zamówienia. Na podstawie punktów przyznanych za towar, dostawę i obsługę obliczamy dla każdej dodanej opinii ocenę średnią (średnia arytmetyczna). Łączna ocena sklepu internetowego stanowi średnią wszystkich takich ocen z ostatnich 12 miesięcy. Dodając komentarze, klienci opisują swoje doświadczenia związane z korzystaniem z DrukTak.pl.

Obliczanie oceny łącznej
5.0 - 4.5Bardzo dobry
4.5 - 3.5Dobry
3.5 - 2.5Dostateczny
2.5 - 1.5Mierny
1.5 - 1.0Niedostateczny

Wiarygodne opinie klientów zwiększają zaufanie
Trusted Shops jest wiodącą marką budującą zaufanie w segmencie zakupów online na terenie Europy. Wszystkie opinie poddawane są przez Trusted Shops zautomatyzowanej i manualnej kontroli, ponieważ tylko autentyczne oceny pomagają w podjęciu decyzji o zakupie.