Certyfikat dla DrukTak.pl

No. XB647D91AA2FEA859A6A68E529DE8E2BD
 

Certyfikat wydany dn.
16.03.2017 r.
Ważny do
15.03.2020 r.
Potwierdzone przez
Jean-Marc Noël
Dyrektor Zarządzający Trusted Shops GmbH
Informacje na temat sprzedawcy
Dalsze informacje i warunki korzystania z gwarancji Trusted Shops

Opinie o DrukTak.pl



Bardzo dobry

4.89/5.00

    • 5 gwiazdek
    • 4 gwiazdki
    • 3 gwiazdki
    • 2 gwiazdki
    • 1 gwiazdka

Ocena łączna obliczona została na podstawie 68 ocen zebranych za pośrednictwem systemu Trusted Shops w ciągu ostatnich 12 miesięcy.
DrukTak.pl ma 212 opinii.

    • Dostawa
    • Towar
    • Serwis dla klientów

Opinii klientów

   
Data publikacji
18.07.2019 r.
Data zamówienia
11.07.2019 r.
18.07.2019 r.
Szybka wysyłka, miła obsługa :). A tonery działają bez zarzutu.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
14.07.2019 r.
Data zamówienia
27.06.2019 r.
14.07.2019 r.
Tusze zamienne kupuję w tym sklepie od kilku lat. wszystko działa bez zarzutu.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
05.07.2019 r.
Data zamówienia
27.06.2019 r.
05.07.2019 r.
super
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
02.07.2019 r.
Data zamówienia
25.06.2019 r.
02.07.2019 r.
Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
19.06.2019 r.
Data zamówienia
11.06.2019 r.
19.06.2019 r.
Godny polecenia.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
17.06.2019 r.
Data zamówienia
10.06.2019 r.
17.06.2019 r.
profesjonalnie
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
06.06.2019 r.
Data zamówienia
30.05.2019 r.
06.06.2019 r.
Polecam zakupy.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
31.05.2019 r.
Data zamówienia
24.05.2019 r.
31.05.2019 r.
realizacja bez zastrzeżeń, wszytko sprawnie i szybko
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
31.05.2019 r.
Data zamówienia
23.05.2019 r.
31.05.2019 r.
Profesjonalna i szybka obsługa. Polecam.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
30.05.2019 r.
Data zamówienia
17.05.2019 r.
30.05.2019 r.
jestem na ,,tak,, z firmą DrukTak-polecam
4.33
Dobry

Data publikacji
30.05.2019 r.
Data zamówienia
20.05.2019 r.
30.05.2019 r.
realizacja zamówienia przebiegła bez zakłóceń - bardzo szybko i sprawnie. Opinia jak najlepsza. dzk
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
29.05.2019 r.
Data zamówienia
22.05.2019 r.
29.05.2019 r.
Polecam :)
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
29.05.2019 r.
Data zamówienia
21.05.2019 r.
29.05.2019 r.
Wszystko przebiegło bardzo sprawnie.Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
25.05.2019 r.
Data zamówienia
18.05.2019 r.
25.05.2019 r.
POLECAM
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
24.05.2019 r.
Data zamówienia
17.05.2019 r.
24.05.2019 r.
Dostawa, info o towarze (serwis) i sam towar BDB
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
06.05.2019 r.
Data zamówienia
29.04.2019 r.
06.05.2019 r.
Szybka i sprawna usługa.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
24.04.2019 r.
Data zamówienia
15.04.2019 r.
24.04.2019 r.
Toner zamiennik TN2005 jest bardzo dobry.
4.00
Dobry

Data publikacji
23.04.2019 r.
Data zamówienia
14.04.2019 r.
23.04.2019 r.
Robię dużo zakupów w internecie i z czystym sumieniem polecam ten sklep szczególnie za wybór i jakość oferowanego towaru, znajomość tematu, rzetelność i miłą fachową obsługę.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
15.04.2019 r.
Data zamówienia
05.04.2019 r.
15.04.2019 r.
Transakcja przebiegła sprawnie, zdecydowanie polecam Zamówiony towar spełnia oczekiwania. Super Firma
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
14.04.2019 r.
Data zamówienia
07.04.2019 r.
14.04.2019 r.
Jest OK
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
11.04.2019 r.
Data zamówienia
04.04.2019 r.
11.04.2019 r.
dostawca bardzo konkretny super szybki towar bardzo dobry
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
09.04.2019 r.
Data zamówienia
02.04.2019 r.
09.04.2019 r.
Towar dostarczony szybko i dobrej jakości
4.00
Dobry

Data publikacji
04.04.2019 r.
Data zamówienia
28.03.2019 r.
04.04.2019 r.
ekspresowa wysyłka, wszystko super, to nie pierwszy raz jak zamawiam z tego miejsca :)
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
29.03.2019 r.
Data zamówienia
19.03.2019 r.
29.03.2019 r.
Szybko i sprawnie
4.00
Dobry

Data publikacji
28.03.2019 r.
Data zamówienia
21.03.2019 r.
28.03.2019 r.
Czy towar dobry... tego jeszcze nie wiem gdyż nie jestem w stanie sprawdzić 5 sztuk tonerów w jednym czasie. Zakładam że jest ok... tak jak było do tej pory przy składanych zamówieniach.
Szybko, sprawnie i bezproblemowo odbywa się obsługa klienta. Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
22.03.2019 r.
Data zamówienia
15.03.2019 r.
22.03.2019 r.
Jestem zadowolona z obsługi
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
20.03.2019 r.
Data zamówienia
11.03.2019 r.
20.03.2019 r.
Kupiłam zamiennik z gwarancją. Jestem zadowolona. Obsługa błyskawiczna, polecam sklep.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
13.03.2019 r.
Data zamówienia
05.03.2019 r.
13.03.2019 r.
Towar zapakowany bezpiecznie, dostarczony też w terminie
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
13.03.2019 r.
Data zamówienia
05.03.2019 r.
13.03.2019 r.
Wszystko OK, Polecam
4.67
Bardzo dobry

Data publikacji
04.03.2019 r.
Data zamówienia
25.02.2019 r.
04.03.2019 r.
Wszystko ok
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
28.02.2019 r.
Data zamówienia
21.02.2019 r.
28.02.2019 r.
Dostawa i serwis szybkie i bezproblemowe. Towar jak z opisu. Polecam.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
27.02.2019 r.
Data zamówienia
14.02.2019 r.
27.02.2019 r.
super
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
22.02.2019 r.
Data zamówienia
12.02.2019 r.
22.02.2019 r.
Szybko , sprawnie i fachowo
Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
21.02.2019 r.
Data zamówienia
14.02.2019 r.
21.02.2019 r.
Wszystko o.k. polecam :)
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
21.02.2019 r.
Data zamówienia
11.02.2019 r.
21.02.2019 r.
SZYBKO KRÓTKO I NA TEMAT
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
14.02.2019 r.
Data zamówienia
06.02.2019 r.
14.02.2019 r.
tusze zgodne z opisem, dobrej jakości jestem zadowolony i będę w przyszłości dalej robił zakupy
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
13.02.2019 r.
Data zamówienia
06.02.2019 r.
13.02.2019 r.
Wszystko OK
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
13.02.2019 r.
Data zamówienia
06.02.2019 r.
13.02.2019 r.
szybka dostawa
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
12.02.2019 r.
Data zamówienia
05.02.2019 r.
12.02.2019 r.
SZYBKA REALIZACJA
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
10.02.2019 r.
Data zamówienia
02.02.2019 r.
10.02.2019 r.
Jetem bardzo zadowolona. Gorąco polecam.
5.00
Bardzo dobry

DrukTak.pl opinie klientów

DrukTak.pl

Tusze, tonery, serwis drukarek oraz laptopów

DrukTak.pl uzyskał certyfikat Trusted Shops w dniu 16.03.2017 r.

Global Ekosystem, właściciel sklepu DrukTak.pl istnieje od 2004 roku. Przez ponad 10 lat działalności zdobyliśmy zaufanie wielu klientów - firm, urzędów oraz osób prywatnych. Stawiamy na rozwój przedsiębiorstwa przez ciągłą poprawę obsługi klientów oraz nieustanne podnoszenie swoich kwalifikacji. Nasi pracownicy to grupa ekspertów z długoletnim doświadczeniem, którzy od wielu lat zajmują się tematyką związaną z drukiem, uczestniczą w szkoleniach tematycznych, znają najnowsze rozwiązania i chętnie się podzielą swoją wiedzą. Nasze wysiłki zostały docenione również przez partnerów biznesowych - jesteśmy partnerem handlowym firm: HP, Lexmark oraz Xerox. Sprzedajemy urządzenia drukujące oraz materiały eksploatacyjne firm wiodących na rynku oraz producentów urządzeń mniej popularnych, specjalistycznych. W ofercie mamy również sprawdzone, wysokiej jakości zamienniki – sprowadzamy je od kilku stałych dostawców, z którymi współpracujemy od wielu lat. Polecamy również zamienniki własnej produkcji spełniające standard Color Control firmy Static Control - dostępne u nas w sklepie jako produkty premium. Prowadzimy profesjonalny serwis urządzeń biurowych: - serwis drukarek, - serwis kopiarek, - serwis ploterów, - serwis komputerów, - serwis laptopów. Nasze motto TUSZE, TONERY, SERWIS można rozwinąć jako: sprawdzonej jakości tusze i tonery oraz wyspecjalizowany serwis urządzeń - wszystko w bardzo atrakcyjnej cenie!

Kontakt
Kazimierza Wielkiego 117
30-074 Kraków
Polska
sklep@druktak.pl
DrukTak.pl
Sprzedawca
ANDRZEJ ŁOPUSZAŃSKI
Kazimierza Wielkiego 117
30-074 Kraków
Polska
Rejestr handlowy
CEIDG REGON: 651555550
Osoba upoważniona do reprezentowania firmy
Andrzej Łopuszański
Zapoznaj się z doświadczeniami innych klientów!
Realizacja każdego z zamówień może zostać oceniona w skali od 1 do 5 gwiazdek. Klienci mogą ocenić sklep do 6 miesięcy od daty złożenia zamówienia. Na podstawie punktów przyznanych za towar, dostawę i obsługę obliczamy dla każdej dodanej opinii ocenę średnią (średnia arytmetyczna). Łączna ocena sklepu internetowego stanowi średnią wszystkich takich ocen z ostatnich 12 miesięcy. Dodając komentarze, klienci opisują swoje doświadczenia związane z korzystaniem z DrukTak.pl.

Obliczanie oceny łącznej
5.0 - 4.5Bardzo dobry
4.5 - 3.5Dobry
3.5 - 2.5Dostateczny
2.5 - 1.5Mierny
1.5 - 1.0Niedostateczny

Wiarygodne opinie klientów zwiększają zaufanie
Trusted Shops jest wiodącą marką budującą zaufanie w segmencie zakupów online na terenie Europy. Wszystkie opinie poddawane są przez Trusted Shops zautomatyzowanej i manualnej kontroli, ponieważ tylko autentyczne oceny pomagają w podjęciu decyzji o zakupie.