Klienci bardzo często chwalą szybki czas realizacji zamówień oraz sprawną dostawę. Jakość produktów i ich zgodność z opisem są często doceniane przez kupujących. Obsługa klienta jest uznawana za rzetelną, profesjonalną i pomocną, co przekłada się na budowanie zaufania i lojalności. Dodatkowo, konkurencyjne ceny produktów są podkreślane jako istotna zaleta sklepu. Pojawiają się pojedyncze zastrzeżenia dotyczące uszkodzonych lub niezgodnych elementów w zamówieniach, chociaż klienci często doceniają szybką reakcję sklepu na zgłaszane reklamacje.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinieBestKomin Systemy Kominowe i Wenylacyjne
Część do komina ceramicznego przyszła uszkodzona. Bestkomin szybko zareagował i nową cześć dostałam dwa dni później. nie było żadnego problemu z reklamacją.
Realizacja dostawy przebiegała szybko, a problem dotyczył jedynie kontaktu z firmą kurierską (powinni kontaktować sie z inwestorem w czasie umożliwiającym obecność inwestora lub jego przedstawiciela na placu budowy).
Sprawnie przebiega też sam proces zamawiania. Firma oferuje konkurencyjne ceny produktu.
Odpowiedź ze sklepu BestKomin Systemy Kominowe i Wenylacyjne
Dziękujemy za szczegółową i rzeczową opinię. Cieszymy się, że **realizacja dostawy** oraz sam **proces zamawiania systemu kominowego** przebiegły sprawnie i bezproblemowo. W **BestKomin.pl** przykładamy dużą wagę do prostego, przejrzystego składania zamówień oraz szybkiej realizacji kompletów takich jak **kominy ceramiczne i kompletne systemy kominowe**.
Dziękujemy również za zwrócenie uwagi na kwestię kontaktu ze strony firmy kurierskiej. To ważna informacja – szczególnie przy dostawach na plac budowy – i traktujemy ją jako cenną wskazówkę do dalszego usprawniania współpracy logistycznej.
Cieszy nas, że docenił Pan także **konkurencyjne ceny** naszych produktów. Stawiamy na połączenie jakości, rzetelnego doradztwa technicznego oraz rozsądnej oferty cenowej, aby nasze **systemy kominowe** były realnym i bezpiecznym wyborem dla inwestorów budujących dom.
Dziękujemy za opinię i zaufanie.
Pustaki równe, wszystko co potrzebne było. Niestety na jednej palecie 6pustaków było popękanych i nie nadawały się do użycia.
Bardzo bardzo jestem zadowolona, wszywka dostawa towar bardzo dobrej jakości. Polecam
Szybki czas dostawy, zgodność towaru z rysunkami i zdjęciami w systemie.
Bardzo dobry produkt super wiąże i uszczelnia komin polecam w 100 procentach
Zamówienie przyszło pod wskazany adres następnego dnia , a więc bardzo szybko.
Super polecam
Pracuje na tym produkcie od 3 lat naprawdę skuteczne
Wszystko było dobrze przesyłka dotarła szybko na czas
Polecam zarówno sklep i nasadę kominową typu strażak jak u mnie
Ekspresowa realizacja zamówienia firma godna polecenia
Ekspresowa realizacja zamówienia
Bardzo sprawna dostawa,pomocny kurier,komin wygląda na wykonany solidnie
Szybka i profesjonalna wysyłka . Polecam
Szybkość
Towar dostarczony i sprawnie rozładowany,jak najbardziej polecam 🙂
Polecam sprzedawcę!
Produkt dobrze zapakowany, przyszedł bardzo szybko. Przeróbka komina z tym produktem to pikuś. Klej z zestawu bardzo mocny po utwardzeniu i łatwo się go rozprowadza.
Odpowiedź ze sklepu BestKomin Systemy Kominowe i Wenylacyjne
super komentarz - prosimy o to samo na google :) Pozdrawiamy