najbardziej pozytywna opinia
3 sie 2023
Sklep Hunt-Fish umożliwił mi realizację pozornie najprostszego zapotrzebowania na uniwersalne buty turystyczne ze skóry licowej, pozbawionych membrany, o elastycznej podeszwie i przystosowanych do "słowiańskiej" stopy, czyli sporej i szerokiej. Pan Piotr Oleksy sprowadził dla mnie buty Hanwag Travi Low SF Extra o poszerzanej budowie, w rozmiarze 13. To praktycznie jedyny taki model na rynku europejskim, zalanym zbędnymi w dużej części membranami i nubukami, zwalniającymi producentów od stosowania porządnej i wolnej od skaz skóry. Buty okazały się wyjątkowo wygodne. Odpowiadając na pytanie, co można zrobić lepiej - trochę rzuca się w oczy niedostatek polskich producentów w ofercie sklepu, np. słynnych na międzynarodowym rynku producentów śpiworów puchowych. Tym niemniej z przekonaniem stawiam piątkę sklepowi.
Opinie nt. sklepu hunt-fish.eu
24 lis 2023
Kurtka Simms świetnej jakości. Trzeba jedynie zaniżać rozmiar, bo wg podanych wytycznych, ubrania są o 1 nawet 2 rozmiary większe. Na szczęście zwroty nie stanowią żadnego problemu.
Szybki zwrot pieniędzy. Szkoda, ze nie ma darmowej wysyłki. To juz standard w dzisiejszych czasach. Plus opóźnionych płatności i darmowych wzrotów.
10 lis 2023
Bogaty asortyment, dobre ceny, szybka dostawa, fachowa obsługa
9 lis 2023
Jak zawsze doskonała obsługa i świetny towar.
25 lis 2023
Wszystko w najlepszym porządku. Będziemy wracać i polecać.
17 lis 2023
23 lis 2023
23 lis 2023
20 lis 2023
18 lis 2023
9 lis 2023
5 lis 2023
Dobry kontakt i obsługa klienta ,towar zgodny z opisem ,zero problemów ze zwrotem .
19 paź 2023
Wszystko ok
Wszystko odbyło się bardzo sprawnie. Zamówienie dotarło w uzgodnionym terminie.