skinwisdom.pl

Opinie łącznie (2237) Opinie (977) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą szybkie i sprawne dostarczenie zamówień oraz dobre zabezpieczenie przesyłek. Są wyjątkowo zadowoleni z jakości, skuteczności oraz szerokiego wyboru kosmetyków, doceniając naturalny skład i pozytywne efekty stosowania. Wyróżniają profesjonalne doradztwo, analizę skóry oraz pomoc w doborze produktów, co przekłada się na poprawę stanu cery. Obsługa klienta jest oceniana jako bardzo profesjonalna, z indywidualnym podejściem oraz szybkim rozwiązywaniem problemów. Klienci doceniają również estetyczne opakowania, przejrzystość strony internetowej, wyczerpujące opisy produktów, łatwość wyszukiwania oraz gratisy, próbki i promocje oferowane przy zakupach. Pojawiają się jednak pojedyncze sugestie dotyczące ulepszenia intuicyjności nawigacji planu pielęgnacji na stronie. Część klientów wyraża żal, że gratisy i promocje nie są dostępne przy każdej okazji lub dla stałych klientów. Wśród opinii pojawił się także krytyczny głos dotyczący ekologii i jakości wypełniaczy w przesyłkach.

Opinieskinwisdom.pl

Pełne zaangażowanie i indywidualne podejście do klienta. Z czystym sumieniem polecam Skinwisdom!

Od dłuższego czasu zamawiam kosmetyki w sklepie Skinwisdom i za każdym razem jestem bardzo zadowolona. Zamówienia zawsze realizowane są szybko, przesyłki są dobrze zabezpieczone i starannie zapakowane. Dodatkowym ogromnym plusem są profesjonalne i trafne porady Agnieszki Zielińskiej, z których regularnie korzystam. Widać pełne zaangażowanie i indywidualne podejście do klienta. Z czystym sumieniem polecam Skinwisdom.

Odpowiedź ze sklepu skinwisdom.pl

Bardzo dziękujemy za opinię. To dla nas ogromna radość wiedzieć, że każdy etap współpracy – od realizacji zamówienia po wsparcie merytoryczne – przynosi Pani satysfakcję. Cieszy nas, że nasze starania, indywidualne podejście i zaangażowanie są dostrzegane i doceniane. Fakt, że wraca Pani do nas, jest dla nas największym wyróżnieniem. Serdecznie dziękujemy za zaufanie i polecenie – to motywuje nas do dalszej pracy na najwyższym poziomie! 💖

Przejrzystość i łatwość wyboru

Bardzo doceniam wszystkie opisy dotyczące kosmetyków i ich składników. Wyszukiwanie też jest bardzo łatwe. Pomysł na jeszcze większe ulepszenie dla tych co mają konto: może na podstawie poprzednich zamówień wyciągnąć trend zakupowy dla danego użytkownika i dawać jakieś personalizowane sugestie?

Odpowiedź ze sklepu skinwisdom.pl

Bardzo dziękujemy za pozytywny komentarz💚 Cieszy nas, że informacje dostępne w sklepie pomagają w świadomym wyborze i że proces zakupowy przebiega sprawnie. Zależy nam, aby każdy wybór dawał satysfakcję i radość z codziennej pielęgnacji. Serdecznie dziękujemy również za sugestię ulepszeń w sklepie. Takie głosy pomagają nam podejmować trafne decyzje i tworzyć miejsce odpowiadające na realne potrzeby. Dziękujemy za dobre słowo i energię i zapraszamy ponownie💚
Najlepszy preparat do odbudowy bariery hydrolipidowej. Działa cuda, nawet w ekstremalnych przypadkach. Wiem, co mówię, bo przetestowałam ich naprawdę dużo. W składzie tylko naturalne składniki. Polecam z całego serca.

Odpowiedź ze sklepu skinwisdom.pl

Dziękujemy za tak miłe słowa! To ogromna satysfakcja wiedzieć, że nasze kosmetyki spełniają oczekiwania. Tworzymy ofertę z myślą o realnym działaniu i wysokiej jakości – dlatego każda taka opinia ma dla nas szczególne znaczenie. Cieszymy się, że możemy być częścią Pani pielęgnacji!
Dostawa przyszła szybko jak zawsze ,produkty pierwsza klasa,przykro ,że już nie będzie sklepu i moja twarz legnie w gruzach a dopiero co wyszłam z moją odbudową bariery, mam buzie świeżą ,zadbaną

Odpowiedź ze sklepu skinwisdom.pl

Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię 💚 Prosimy się nie martwić – Pani Agnieszka Zielińska nadal działa i można korzystać z jej wiedzy. Sklep w dotychczasowej formie się zmienia, ale zostawiłyśmy Was z solidnymi podstawami pielęgnacji, których nauczyliście się podczas diagnoz i naszej wspólnej pracy. Ogromnie nas cieszy, że widzi Pani takie efekty i że skóra jest świeża i zadbana. Dziękujemy za zaufanie.
Szybka dostawa, piekne opakowanie z miłym walentynkowym akcentem wypełniaczy w ksztalcie serduszek i przede wszystkim super produkty, po ktorych widac tealna roznice na twarzy.

Odpowiedź ze sklepu skinwisdom.pl

Serdecznie dziękujemy za pozytyny komentarz🩵Miło nam słyszeć, że zarówno jakość naszych produktów, jak i sprawność realizacji zamówienia spełniły oczekiwania. Dziękujemy za zaufanie.
Polecam serdecznie diagnozę skóry. Przez wiele lat męczyła mnie tłusta cera, po chwili z wydawałoby się dobrze dobraną pielęgnacją podkład się rolował, skóra świeciła. Koszmar. Pomyślałam dlaczego by nie spróbować, kosmetyki znam, właścicielka widać, że się zna. I spróbowałam i to był strzał w 10! Po kilku dniach znacząca równica! skóra się nie świeci, podkład nie roluje nie tylko przez kilka godzin ale przez cały dzień. WOW! Bardzo się cieszę, że trafiłam na SKIN WISDOM! Teraz zaczęła korzystać moja córka z problemem trądzikowym i jestem pewna, że w końcu poczuje równicę w pielęgnacji i wyglądzie skóry.

Odpowiedź ze sklepu skinwisdom.pl

Dziękujemy serdecznie za komentarz 🥰Cieszymy się ogromnie, że nasza diagnoza skóry przyniosła widoczną poprawę i że codzienna pielęgnacja stała się źródłem komfortu i satysfakcji. To dla nas ogromna radość, gdy możemy pomóc w rozwiązaniu problemów, które długo były uciążliwe i frustrujące. Bardzo nas cieszy, że również Pani córka skorzystała z diagnozy– mamy nadzieję, że i ona szybko zauważy pozytywne zmiany i poczuje pewność siebie w codziennej pielęgnacji. Dziękujemy, że obdarzyła nas Pani zaufaniem i podzieliła się swoją historią. To motywuje nas do dalszego działania i tworzenia jeszcze lepszych rozwiązań dla skóry naszych użytkowników. Życzymy dalszych wspaniałych efektów i wielu chwil, w których skóra daje radość, a nie frustrację! 🌿✨
Profesjonalizm i szybkość realizacji zamówienia. Zamawiane produkty najwyższej jakości. Wielka szkoda, że to ostatnie zamówienie...

Dla Wisdom!!!

Od paru lat kupujẹ tu kosmetyki i cenię sobie doradztwo Szefowej Wisdom. Dobry kontakt,szybka wysyłka, duży wybór kosmetyków o dobrym składzie. Życzyłabym sobie jeszcze wiècej o czystszym składzie i autorskich. Oby tak dalej!!!

Odpowiedź ze sklepu skinwisdom.pl

Dziękujemy za wieloletnie zaufanie i obecność - to dla nas ogromna wartość. 🩷Cieszy nas, że wsparcie merytoryczne oraz sposób komunikacji są dla Pani realnym wsparciem w świadomych wyborach pielęgnacyjnych. Dokładamy wszelkich starań, aby zamówienia trafiały do Klientów jak najszybciej, a oferta była różnorodna i oparta na przemyślanych składach. Pani sugestia dotycząca naszych produktów autorskich jest dla nas bardzo cenna i wpisuje się w kierunek, który konsekwentnie rozwijamy. Takie głosy pomagają nam podejmować trafne decyzje i tworzyć miejsce odpowiadające na realne potrzeby. Dziękujemy za dobre słowo i energię i zapraszamy ponownie!
Błyskawiczna wysyłka,fajna niespodzianka:--w postaci gratisów. Moja jedna tylko uwaga: odpłatna przesyłka, często chciałam kupić pojedyncze produkty ale zniechęciły mnie dodatkowe koszty

Odpowiedź ze sklepu skinwisdom.pl

Bardzo dziękujemy za opinię i miłe słowa o wysyłce oraz gratisach 🤍 Rozumiemy uwagę dotyczącą kosztów dostawy - wiemy, że przy pojedynczych produktach mogą one być odczuwalne. Staramy się na bieżąco szukać najlepszych rozwiązań logistycznych i doceniamy, że dzieli się Pani z nami swoją perspektywą.

Co można zrobić lepiej …

Wiem że jeżeli kosmetyk działa dobrze to nie ma co go zmieniać. Ale ja lubię czasami zmienić bo nudzi mi się zapach lub bezzapach 😀, męczy mnie konsystencja bo na lato wolę lżejszy. I wtedy mam problem bo nie widzę sensu dopłacania do diagnozy skóry. Fajnie by było gdyby stali klienci dostawali raz w roku, np na urodziny diagnozę skóry w prezencie 😀, w postaci przypominajki. Byłaby to motywacja i zachęta do weryfikacji czy może coś zmienić, dodać. Poza tym lubię u Państwa kupować, wszystko jest proste i intuicyjne, kosmetyki są w dobrej cenie. I urzekająca jest personalizacja paczki imieniem i kolorowe kuleczki/wałeczki w opakowaniu 😀

Odpowiedź ze sklepu skinwisdom.pl

Dziękujemy za tak szczerą i przemyślaną opinię 💖– to dla nas ogromna wartość, gdy klientki dzielą się swoimi refleksjami nie tylko o produktach, ale też o całym doświadczeniu zakupowym. Każda sugestia jest dla nas cenna i naprawdę bierzemy ją pod uwagę – to dzięki takim głosom możemy rozwijać się w kierunku, który ma sens i realną wartość dla naszych klientek. Cieszy nas również, że to, co dla nas ważne – czyli prostota, dostępność i troska o detal – jest dla Pani odczuwalne. Personalizacja paczek to nasz sposób na to, by wywołać uśmiech na twarzach naszych klientów. Dziękujemy, że jest Pani z nami. Do zobaczenia przy kolejnych zamówieniach!
Zachęcam do obejrzenia filmiku z panią Anią Zielińską . Jest osobą profesjonalną i na szybki start można przejść test i dowiedzieć się więcej na temat swojej cery i proponowanych kosmetyków.

Odpowiedź ze sklepu skinwisdom.pl

Serdecznie dziękujemy za podzielenie się opinią. Miło nam słyszeć, że przygotowane przez naszą Skin Ekspertkę materiały są pomocne i inspirujące. Mamy nadzieję, że kolejne wizyty w naszym sklepie przyniosą równie pozytywne doświadczenia. Zapraszamy!🥰
Na sklep Skinwisdom.pl trafiłam 4 lata temu i zostałam wierną klientką. Najbardziej spodobał mi się prosty start, sposób katalogowania produktów, rozbudowany opis każdego produktu oraz zakładka blog. Wszystkie te elementy plus wiedza jaką można uzyskać na kanale You Tube sprawiły, że moje zakupy kosmetyków są świadome.

Odpowiedź ze sklepu skinwisdom.pl

Dziękujemy serdecznie za tak piękne słowa i za zaufanie, jakim obdarzyła Pani nas przez te wszystkie lata💝. To dla nas ogromna radość wiedzieć, że nasze podejście do produktów, opisów i edukacji kosmetycznej pomaga w podejmowaniu świadomych decyzji. Cieszymy się, że zarówno zakładka blogowa, jak i materiały na YouTube wspierają Pani codzienną pielęgnację i ułatwiają poruszanie się w świecie kosmetyków. Pani pozytywne doświadczenie jest dla nas ogromną motywacją, by wciąż rozwijać nasze produkty i treści w taki sposób, aby każdy mógł czerpać z nich realną korzyść. Bardzo dziękujemy za lojalność i to, że jesteśmy częścią Pani pielęgnacyjnej rutyny 💛

profesjonalnie

Zamówione produkty kupiłam kolejny raz. Nie ukrywam że promocje miały na to wpływ. Ufam pani Kasi że jej rekomendacje produktów są prawdziwe . No i trzeba być profesjonalistą , żeby stworzyć autorskie produkty jak np. serum BHL. Dziękuje i pozdrawiam. Iwona

Odpowiedź ze sklepu skinwisdom.pl

Pani Iwono, serdecznie dziękujemy za tak piękne słowa i zaufanie, jakim nas Pani obdarzyła❤️. To ogromna radość wiedzieć, że nasze rekomendacje oraz autorskie formuły, jak serum BHL, znajdują uznanie wśród świadomych klientek. Cieszymy się, że mogłyśmy ponownie towarzyszyć Pani w wyborze produktów i że promocje okazały się miłym dodatkiem. Z wyrazami wdzięczności i ciepłymi pozdrowieniami🌷 zespół Skin Wisdom

Na plus - Szybkie dostarczenie przesyłki i wyczerpujące opisy oraz kategoryzacja produktów na stronie internetowej. Na minus - brak rabatu dla stałych klientów.

Odpowiedź ze sklepu skinwisdom.pl

Serdecznie dziękujemy za pozytywny komentarz!💚
N H
Niki H.
Rewelacja,najlepszy sklep. Fantastyczna obsluga,błyskawiczna wysyłka! Multum wiedzy w pigułce = czuję się zaopiekowana, a moja skóra ma się lepiej niż kiedykolwiek.Dziekuję Skin Wisdom i polecam z czystym sercem ❤️

Odpowiedź ze sklepu skinwisdom.pl

Bardzo dziękujemy za miłe słowa i zaufanie😍 Cieszymy się, że nasza wiedza i wsparcie przyczyniają się do lepszego samopoczucia skóry. Satysfakcja naszych klientów jest dla nas największą nagrodą i motywacją do dalszej pracy. Zapraszamy serdecznie do dalszych odwiedzin – z radością będziemy towarzyszyć przy kolejnych wyborach.
Serum z kwasem pirogronowym na pewno zostanie ze mną na dłużej. Użyłam dotychczas raz i już widzę pozytywne rezultaty: wyciszył zmiany zapalne na linii żuchwy, z którymi walczyłam od kilku tygodni, zwęził pory i rozjaśnił świeże przebarwienia posłoneczne, które przywiozłam z wakacji. Przy tym w ogóle nie podrażnił i nie zauważyłam też łuszczenia. Wg mnie działa lepiej od kwasu migdałowego. Dodam, że mam skórę dojrzałą, mieszaną, wrażliwą, ze skłonnością do wyprysków i przebarwień.

Odpowiedź ze sklepu skinwisdom.pl

Bardzo dziękujemy za podzielenie się swoimi pierwszymi wrażeniami. To wspaniale słyszeć, że serum tak dobrze wpisało się w potrzeby Pani skóry i przyniosło widoczne efekty już po pierwszym użyciu. Cieszy nas, że pomogło wyciszyć zmiany i rozjaśnić przebarwienia.🥰 Doceniamy, że zechciała Pani opisać swoje doświadczenia tak dokładnie — takie opinie są niezwykle pomocne również dla innych osób poszukujących skutecznych rozwiązań. Życzymy dalszych, równie pozytywnych efektów pielęgnacji i zapraszamy ponownie!

Szybka dostawa, super produkty

Zamawiam od was już od dłuższego czasu kilka kremów i nigdy nie bylo problemów z dostawa, nawet jeśli chodzi o wysyłki zagraniczne, zawsze szybko. Kremy też są super.

Odpowiedź ze sklepu skinwisdom.pl

Serdecznie dziękujemy za zaufanie i polecenie naszego sklepu.💖 Cieszymy się, że nasza oferta spełnia Pani oczekiwania. Doceniamy, że wraca Pani do nas kolejny raz – to ogromny impuls do dalszej pracy i doskonalenia. Zapraszamy ponownie!

Na każdym poziomie super!

Jeszcze nigdy chyba nie dokonywałam tak świadomych i przemyślanych zakupów kosmetycznych. Plany i schematy pielęgnacyjne to strzał w dychę, filmiki to jeszcze wyższa półka. A prozaiczna dostawa i obsługa klienta - na 5!

Odpowiedź ze sklepu skinwisdom.pl

Bardzo dziękujemy za tak wspaniały komentarz🩷 Takie opinie dodają nam skrzydeł! 🪽Cieszymy się, że przygotowane plany i materiały były dla Pani pomocne, a zakupy stały się świadomym i przyjemnym doświadczeniem. To dla nas ogromna radość wiedzieć, że zarówno wsparcie, jak i dostawa spełniły Pani oczekiwania. Dziękujemy za zaufanie i miłe słowa!

Polecam diagnozę i plan pielęgnacji :)

Jedyna uwaga to taka, że szukałam chwilę planu wieczornej pielęgnacji, bo trzeba nacisnąć księżyc obok słoneczka. Nie jest to od razu takie intuicyjne. Poza tym super. Strona prowadzi w diagnozie i zadane celne pytania, pomaga dobrać pielęgnację do celu głównego. Można sobie wybrać kosmetyki, które są zalecane lub wymienić na inne. Polecam

Odpowiedź ze sklepu skinwisdom.pl

Bardzo dziękujemy za tak szczegółową opinię🩷. Miło nam słyszeć, że diagnoza oraz plan pielęgnacji spełniły oczekiwania. Jednocześnie cenimy sobie Pani uwagę dotyczącą widoczności planu wieczornego – takie spostrzeżenia pozwalają nam udoskonalać narzędzia, by korzystanie z nich było jeszcze prostsze i bardziej intuicyjne. Będzie nam ogromnie miło towarzyszyć Pani w dalszej pielęgnacyjnej podróży.😊
Świetne kosmetyki w normalnych cenach. Idealnie, gdybyście dodali do oferty jeszcze neutrea retinol 0,5% (jest dostępny tylko 0,2% i ten większy muszę kupować gdzie indziej :/)

Odpowiedź ze sklepu skinwisdom.pl

Bardzo dziękujemy za opinię. 🥰Cieszy nas, że jakość kosmetyków oraz poziom cen spełniają Pani oczekiwania – dokładnie na takiej równowadze nam zależy. Dziękujemy również za podzielenie się swoją sugestią dotyczącą retinolu Neutrea 0,5%. Uważnie słuchamy głosu naszych klientów i regularnie analizujemy ich potrzeby przy planowaniu asortymentu. Każda taka wskazówka jest dla nas cenna i brana pod uwagę przy dalszym rozwoju oferty.Dziękujemy za zaufanie i zapraszamy ponownie.