23 mar 2024
Polecam, polecam, polecam. Profesjonalne podejście do klienta od samego początku do końca: od ustalenia terminu wysyłki, po sprawna dostawę. Wszystko sprawnie i zgodnie z ustaleniami.
Kupiłem zestaw prezentowy i był to naprawdę dobry wybór. Przede wszytskim obsługa jest na bardzo wysokim poziomie.
Pani odbierająca telefon ma usystematyzowaną wiedzę na temat asortymentu a paczka została wysłana po godzinie 14.00 tego samego dnia tak jak zostało to umówione.
Napewno będę robił tu zakupy ponownie.
Zamówiłam prezent który nie dotarł. Wysłałam mail z zapytaniem na jakim etapie jest realizacja zamówienia, nie dostałam odpowiedzi. Zadzwoniłam by czegokolwiek się dowiedzieć po czym zostałam poinformowana że w zestawie nie ma jednej z przypraw i czekają na jej działanie. Gdybym nie zadzwoniła czekalabym pewnie w nieskończoność bez jakiejkolwiek informacji. Nie zamierzam skorzystać ponownie z zakupów w tym sklepie bo kompletny tam brak profesjonalizmu i na pewno nie zamierzam polecać
13 mar 2024
Ciężko mi się wypowiadać na temat jakości produktów ponieważ nie otrzymałem jeszcze przesyłki - minął tydzień od zamówienia i opłacenia (BLIK) - dziś podobno paczka została wysłana - czekam. Brak informacji odnośnie terminu wysyłki pomimo monitu z mojej strony.
11 mar 2024
Brak zamówienia
Nie mogę przekazać innej opinii, ponieważ od tygodnia zamówienia nie otrzymałem.
10 lis 2023
Pisałem w poprzedniej opinii
17 sty 2024
Od tygodnia brak informacji o statusie realizacji opłaconego z gory zamówienia mimo monitu wysłanego e-mailem. Szkoda... bo wydawało się, będzie tu można robić zakupy częściej...
16 paź 2023
Dodać adnotację do wystawionych towarów w sklepie internetowym, że są niedostęone. Zamawiam, kupuję a później mi się oferuje zastępnki bo beaj zamówionych towarów.
8 gru 2023
Daje 3 bo tym razem były problemy z płatnościami online. Nie działały u mnie przelewy. Za każdym razem pokazywały się błędy.
12 mar 2024
4 dni oczekiwania na nadanie przesyłki mimo informacji, że wysyłka zostanie wysłana tego samego dnia
18 sty 2024
Lepiej pakować zamówienia oraz nie zapominać o wysłaniu zamówienia.
9 gru 2023
Zamówienie złożone w niedzielę, paczka wysłana w czwartek - słabo