yerbamarket.com- Logo - Opinie

yerbamarket.com

Opinie (240) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (1195)

Obejmuje Ochronę Kupującego

23 mar 2024
Polecam, polecam, polecam. Profesjonalne podejście do klienta od samego początku do końca: od ustalenia terminu wysyłki, po sprawna dostawę. Wszystko sprawnie i zgodnie z ustaleniami. Kupiłem zestaw prezentowy i był to naprawdę dobry wybór. Przede wszytskim obsługa jest na bardzo wysokim poziomie. Pani odbierająca telefon ma usystematyzowaną wiedzę na temat asortymentu a paczka została wysłana po godzinie 14.00 tego samego dnia tak jak zostało to umówione. Napewno będę robił tu zakupy ponownie.

26 gru 2023
Zamówiłam prezent który nie dotarł. Wysłałam mail z zapytaniem na jakim etapie jest realizacja zamówienia, nie dostałam odpowiedzi. Zadzwoniłam by czegokolwiek się dowiedzieć po czym zostałam poinformowana że w zestawie nie ma jednej z przypraw i czekają na jej działanie. Gdybym nie zadzwoniła czekalabym pewnie w nieskończoność bez jakiejkolwiek informacji. Nie zamierzam skorzystać ponownie z zakupów w tym sklepie bo kompletny tam brak profesjonalizmu i na pewno nie zamierzam polecać

Opinie nt. sklepu yerbamarket.com

12 paź 2023
10 paź 2023
26 gru 2023
13 mar 2024
Ciężko mi się wypowiadać na temat jakości produktów ponieważ nie otrzymałem jeszcze przesyłki - minął tydzień od zamówienia i opłacenia (BLIK) - dziś podobno paczka została wysłana - czekam. Brak informacji odnośnie terminu wysyłki pomimo monitu z mojej strony.
11 mar 2024

Brak zamówienia

Nie mogę przekazać innej opinii, ponieważ od tygodnia zamówienia nie otrzymałem.
10 lis 2023
Pisałem w poprzedniej opinii
17 sty 2024
Od tygodnia brak informacji o statusie realizacji opłaconego z gory zamówienia mimo monitu wysłanego e-mailem. Szkoda... bo wydawało się, będzie tu można robić zakupy częściej...
16 paź 2023
Dodać adnotację do wystawionych towarów w sklepie internetowym, że są niedostęone. Zamawiam, kupuję a później mi się oferuje zastępnki bo beaj zamówionych towarów.
8 gru 2023
Daje 3 bo tym razem były problemy z płatnościami online. Nie działały u mnie przelewy. Za każdym razem pokazywały się błędy.
12 mar 2024
4 dni oczekiwania na nadanie przesyłki mimo informacji, że wysyłka zostanie wysłana tego samego dnia
18 sty 2024
Lepiej pakować zamówienia oraz nie zapominać o wysłaniu zamówienia.
9 gru 2023
Zamówienie złożone w niedzielę, paczka wysłana w czwartek - słabo
9 sty 2024
zamówienie nie dotarło