Opinie na temat ipo-sklep.pl są przeważająco pozytywne. Klienci bardzo często podkreślają ekspresową realizację zamówień oraz szybką wysyłkę i dostawę. Produkty są często oceniane jako wysokiej jakości, trwałe i zgodne z opisem. Obsługa klienta oceniana jest jako bardzo profesjonalna, życzliwa i pomocna. Klienci potwierdzają, że otrzymane produkty były zgodne z opisem i zamówieniem. Oferta sklepu jest różnorodna i szeroka, co spotyka się z uznaniem klientów. Klienci doceniają pomoc w doborze produktów oraz fachowe porady ze strony obsługi.
Opinie nt. sklepu ipo-sklep.pl
Produkt jest dokładnie taki jak w opisie . Jestem b zadowolony. Przesyłka dostarczona szybko i bez żadnego problemu.
Moje zakupy zawsze sa bardzo dobrej jakości, w razie jakichkolwiek wątpliwości, zawsze mogę liczyć na poradę, a to przy mojej rasie ważne
Super kaganiec Pies zadwolony :D
Długo szukałam kagańca w którym mój pies czułby się wygodnie, kupiłam nawet jeden na 500 zł (nie tu) i był strasznie ciężki! Kaganiec ipo jest leciutki i wygodny.
Ekspresowa przesyłka, super jakość produktu, który niestety musiałam zwrócić ze względu na nieodpowiedni rozmiar. Zwrot otrzymałam tak samo szybko jak przesyłkę. Jestem bardzo zadowolona z jakości usług sklepu.
Szybka dostawa, łańcuszek idelanie pasuje, solidnie wykonany. Całość zamówienia przebiegła sprawnie i bez uwag :)
Profesjonalny sprzęt, szybko dostarczony za granicę. Polecam każdemu
dobry kontakt telefoniczny i doradztwo, indywidualne podejscie...super!
Szybkość kontakt
Szybka wysyłka, towar zgodny z opisem
Super sprzęt i świetna obsługa!
😊
Dostawa i jakoś towaru bez zastrzeżeń dziękuję