Dlaczego realizacja zamówienia tak długo trwa?
W poniedziałek rano zarejestrowałam i opłaciłam zamówienie, ale zostało przekazane do kuriera (InPost) dopiero w czwartek. Czy spakowanie kilkunastu produktów wymaga aż 4 dni???
To nie jest odosobniony przypadek. Przy realizacji poprzednich zamówień w marketbio czas oczekiwania był podobny.
Dlaczego realizacja zamówienia tak długo trwa?
drugi tydzień czekam na moją opłaconą paczkę i nie mam informacji co się właściwie dzieje
Szybszy termin realizacji zamówień
31 sty 2023
17 sty 2023
28 gru 2022
5 lip 2022
przesyłka nie dotarła; od 1.7. znajduje sie na UP w Środzie Śląskiej:
Odpowiedź ze sklepu marketbio.pl
6 lip 2022
witamy, widzimy ze przesyłka wczoraj dotarła, ale już składamy reklamację w Poczcie Polskiej, a Pani przelejemy na konto odszkodowanie za opóźnienie przesyłki, mamy nadzieję, że nie będzie się Pani na nas gniewać za tak rozwiązany problem. Przepraszamy i serdecznie zapraszamy ponownie!
20 lip 2022
nie dostałam prezentu w formie sezamków a były na fakturze bo załączyłam do zamówienia