najbardziej pozytywna opinia
15 maj 2023
Duzy wybór, ciekawa oferta produktów - pod jednym adresem można zamówić wiele poszukiwanych artykułów - za to pochwale Firmę. Szwankuje termin realizacji i z tym związana słaba komunikacja z klientem. Uprzedzenie, że termin wysyłki w moim przypadku (nie znam powodow) rozciągnie s na prawie tydzień, oszczędziłoby nerwów i przykrych słów. Pozostaje mi mieć nadzieję, że mój przypadek był wyjątkiem :))
Dlaczego realizacja zamówienia tak długo trwa?
W poniedziałek rano zarejestrowałam i opłaciłam zamówienie, ale zostało przekazane do kuriera (InPost) dopiero w czwartek. Czy spakowanie kilkunastu produktów wymaga aż 4 dni???
To nie jest odosobniony przypadek. Przy realizacji poprzednich zamówień w marketbio czas oczekiwania był podobny.
Sezamki które zamówiłam są nie do zjedzenia, posklejane i gumowate. Crunchies kleją się do ręki i nie są chrupiące. Jestem zaskoczona bo to nie pierwsze moje zamówienie w tej firmie.
6 wrz 2023
Jak na razie nic 😏bo od tygodnia czekam na zamówienie...
6 wrz 2023
Jeszcze nie otrzymałam swojej paczki
14 wrz 2023
Zrealizować zamówienie
28 sie 2023
Zabezpieczenie zawartości przesyłki. Soda podczas transportu została otwarta i się rozsypała. Zle zostały zabezpieczone pokrywki wiaderek.
13 mar 2023
drugi tydzień czekam na moją opłaconą paczkę i nie mam informacji co się właściwie dzieje
17 maj 2023
Nie mam odpowiedzi odnośnie zamówienia sprzed 6 dni, zero kontaktu.