Dlaczego realizacja zamówienia tak długo trwa?
W poniedziałek rano zarejestrowałam i opłaciłam zamówienie, ale zostało przekazane do kuriera (InPost) dopiero w czwartek. Czy spakowanie kilkunastu produktów wymaga aż 4 dni???
To nie jest odosobniony przypadek. Przy realizacji poprzednich zamówień w marketbio czas oczekiwania był podobny.
Szybka wysyłka, dobrze zapakowane produkty. Odejmuję gwiazdkę, bo towary w dobrych cenach były limitowane (sklep udawał, że się skończyły, co było nieprawdą).
Ponadto zamówiony 1kg rodzynek miał datę ważności tylko do kwietnia (a mamy marzec). informacja o krótkim terminie ważności powinna być na stronie przy produkcie, ja akurat nie jadam kilograma miesięcznie.
Dlaczego realizacja zamówienia tak długo trwa?
6 lut 2023
Wszystko było w porządku poza jedną sprawą.
Pół kilowa torebka z ziarnami sezamu była otwarta i rozsypana po kartonie.
Pozdrawiam.
16 lut 2023
Co fajne: różnorodność towaru, dobre ceny
Co nie fajne: długi czas oczekiwania na wysyłkę
Ogólnie jestem zadowolona, asortyment, serwis. Jak dla mnie ważne są produkty bio, opis składników, pochodzenie, daty przydatności. Czasem brakuje tych informacji.