igibee.pl

Opinie łącznie (321) Opinie (199) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często podkreślają wysoką jakość wykonania i materiałów naklejek oraz tapet. Wygląd produktów jest regularnie chwalony – naklejki są określane jako piękne, realistyczne i ozdobne. Klienci często zwracają uwagę na łatwość naklejania produktów. Obsługa klienta oceniana jest bardzo wysoko za zaangażowanie, szybki kontakt i sprawne rozwiązywanie problemów. Większość klientów jest zadowolona z szybkości i jakości dostawy. Pojawiają się sporadyczne uwagi o niedociągnięciach jakościowych oraz pojedyncze trudności przy naklejaniu większych elementów. Część klientów zgłasza także problemy z przyklejaniem lub odklejaniem się naklejek oraz uwagi dotyczące przewoźników.

Opinieigibee.pl

Dużo niedociągnięć przy wycięciu. Na białej ścianie nie było by widać jednak na kolorze widać defekty. Szkoda bo to kłuje w oczy.
Wszystko piękne, kontakt wspaniały. Polecam
Piękne naklejki, kolory dokładnie jak na zdjęciach, łatwe do przyklejania, super jakość. Polecam!

Naklejki wodnyvswiat

Naklejki łatwo siw przyklejają, mam nadzieję że długo posłużą.
Wszystko było super, dziękuję!
Piękne naklejki, świetna jakość. Polecam!
Przepiękne naklejki. Niesamowity efekt