agraled.pl- Logo - Opinie

agraled.pl

Opinie (286) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (399)

5 wrz 2024
super że wszystko pasowało wystarczyło tylko odkręcić stare, założyć i podłączyć nowe i wszystko gra. żadnych przeróbek i kombinowania. A jak to świeci, jak spawarka nie idzie patrzeć na to:). Polecam z całego serca.

2 maj 2024
W opisie lamp nie było informacji, że przez brak opornika kierunkowskaz zacznie się zachowywać jakby żarówka była spalona.

Opinie nt. sklepu agraled.pl

9 lis 2023
16 lis 2023
Dzień dobry, dziękujemy serdecznie za opinię! Cieszymy się, że jest Pan zadowolony z naszych produktów :) Jeśli pojawią się pytania, serdecznie zapraszamy do kontaktu z nami! Pozdrawiamy, Agraled.pl
27 gru 2023
Polecam.
16 sty 2024
Dzień dobry, dziękujemy bardzo za opinię oraz polecenie! Cieszymy się, że jest Pan zadowolony z naszych produktów. :) W przypadku pytań, serdecznie zapraszamy do kontaktu z nami! Pozdrawiamy, Agraled.pl
5 gru 2023
ok
13 lis 2023
Ok
16 lis 2023
Dzień dobry, dziękujemy bardzo za komentarz odnośnie naszych produktów! Cieszymy się, że jest Pan zadowolony z naszego oświetlenia LED. :) Gdyby pojawiły się pytania, serdecznie zapraszamy do kontaktu z nami! Pozdrawiamy, Agraled.pl
1 cze 2024
31 maj 2024