Hurtownia internetowa | Sklep Swatt.pl- Logo - Opinie

Znak jakości

z Ochroną Kupującego

ważny od: 10 sie 2021
data aktualizacji: 31 maj 2023
Sklep Hurtownia internetowa | Sklep Swatt.pl został sprawdzony i uzyskał certyfikat zgodnie z kryteriami jakości Trusted Shops
  • Sprawdzona tożsamość
  • Ochrona danych osobowych
  • Zrozumiały proces składania zamówienia

Zabezpieczenie ochroną kupującego

W sklepie Hurtownia internetowa | Sklep Swatt.pl można skorzystać z gwarancji Trusted Shops i zabezpieczyć zakupy do kwoty 10 000 zł. Dowiedz się więcej

ważny od: 10 sie 2021

Zabezpieczenie ochroną kupującego

Opinie nt. sklepu Hurtownia internetowa | Sklep Swatt.pl

Opinie zweryfikowana (174) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Opinie łącznie (437)
W ten sposób mamy pewność, że opinie pochodzą od prawdziwych konsumentów.

najbardziej pozytywna opinia

1 cze 2022
Towar szybko dostarczony panele PV- 3 dni. Obsługa klienta do poprawy. Z opinii wynika, że trwa to od dłuższego czasu. Sam zastanawiałem się nad zakupami. Kontakt e-mail odpowiedź po 3 dniach. Telefon 8 godzin prób. Po odbiorze miły pan w trakcie posiłku, z mlaskaniem na ustach odpowiadał tak lub nie. Zły PR. Ale jeżeli i tak zamawiają to po co się starać .

najbardziej krytyczna opinia

22 cze 2022
Dzwoniłam klika razy do firmy, kiedy zostanie zrealizowane moje zamówienie, do dnia dzisiejszego nie dostałam odpowiedzi, za każdym razem dostaję informację, że sprawdzą i oddzwonią ( nikt nie oddzwania). Towar kupiony na osobę fizyczną a dostałam na maila fakturę zaliczkową z moim nr zamówienia wystawioną na firmę z o.o. - skąd i dlaczego nie wiedzą. Nadal nie mam towaru ani informacji kiedy towar przyjdzie (pompa ciepła) , nie wiem również dlaczego nie dostałam faktury zaliczkowej wystawionej na mnie.

Opinie nt. sklepu Hurtownia internetowa | Sklep Swatt.pl

22 cze 2022
23 cze 2022
Przepraszam za zaistniałą sytuację, sprawa zostanie wyjaśniona niezwłocznie! Z pozdrowieniami Zespół Swatt
16 wrz 2022
Brak kontaktu, brak odpowiedzi na pytania o status zamówienia. Na koncie klienta od tygodnia po dokonaniu zamówienia brak numeru do śledzenia przesyłki, a powyższa ankieta z pytaniem o ocenę zamówienia wysłana w momencie, kiedy jeszcze nie dostałem zakupionego przedmiotu
16 wrz 2022
Dzień dobry, z systemu wynika, że wpłata została zaksięgowana 13.09.2022, dlatego powstało przesunięcie w wysyłce. Sprawa również została przekazana do działu handlowego w celu kontaktu i wyjaśnienia. Pozdrawia Zespół Swatt
21 lip 2022
Totalna porażka, nie polecam. Opłacone zamówienie po 10 dniach nie zrealizowane, zero kontaktu. Po 5 dniach prośba o wystawienie opinii. Żenada
9 sie 2022
Dzień dobry przepraszamy za zaistniałą sytuację, sprawa jest wyjaśniana. Pozdrawia Zespół Swatt Przykro nam że zamówienie zostało anulowane, może do nas wrócisz i kolejne zamówienie zostanie zrealizowane. Pozdrawia Zespół Swatt
31 maj 2022
Próbuję już drugi dzień dodzwonić się z reklamacją i ciągle wita mnie skrzynka pocztowa
2 cze 2022
Dzień dobry. Czy próby dotyczą nr 530 216 722 jeśli tak przepraszamy za zaistniałą sytuację, informujemy również o możliwości skorzystania z formularza reklamacyjnego dostępnego pod linkiem: https://swatt.pl/pl/kontakt Z zakładki "Temat" proszę o wybór "Reklamację" opisać sprawę dołączyć zdjęcia itp. Nasz zespół z pewnością przyglądnie się sprawie i dołoży wszelkich starań aby ją wyjaśnić. Pozdrawia Zespół Swatt