najbardziej pozytywna opinia
4 sty 2023
Leki same w sobie bardzo dobre.Przesyłka szybka-w terminie.Jednak usługa DHL wątpliwej jakości-uszkodzony karton...Opakowania z Omegą zgodnie z zamówieniem-jednak wydaje się,że ktoś zaglądał?do środka.Poprzednim razem zawartość była bardzo dobrze zapakowana-tym razem,albo źle zapakowana-albo ktoś naruszył zawartość przesyłki.Karton wyglądał na otwierany.
Opinie nt. sklepu norsan-omega.pl
13 lis 2023
NORSAN OMEGA 3 TOTAL
Używamy z mężem Omega 3 Total już parę miesięcy, jesteśmy bardzo zadowoleni. Nie odbija nam się rybą, smak cytrynowy jest neutralny. Mnie nawet poprawił się wygląd skóry, jest pięknie błyszcząca. Unormowały mi się wyniki lipidogramu, szczególnie spadł LDL. Polecam wszystkim!!! Pozdrawiam całą załogę Norsan.
Kupuję systematycznie od kilku miesięcy. Cenię za jakość. Dodaję do koktajli. Smak ryby całkowicie niewyczuwalny. Nawet dodawałam córce do soku, nigdy nie narzekała na smak.
Bardzo szybka realizacja zamówień. W sytuacji wątpliwości co do zamówienia, szybka odpowiedź i chęć rozwiązania ew. problemu.
Najlepszy preparat
Miałem tańsze i było okej ale dopiero teraz widze że było warto zapłacić więcej
Pełen profesjonalizm w obsłudze, olej wspaniale zabezpieczony, błyskawiczna przesyłka. dziękuję
20 lis 2023
Wszystko odbyło się bardzo dobrze, świetny produkt, dobrze zapakowany . Wysyłka ekspresowa
Olej bardzo dobry, wypróbowany i zamówiony ponownie.