norsan-omega.pl

Opinie łącznie (3438) Opinie (2527) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą szybką, bezproblemową i terminową dostawę zamówień. Produkty oceniane są jako bardzo wysokiej jakości, skuteczne i godne zaufania. Zabezpieczenie paczek i estetyka opakowań są doceniane przez klientów, szczególnie w kontekście ochrony termicznej. Klienci są bardzo zadowoleni z dołączanych do zamówień upominków, materiałów edukacyjnych i rabatów, co pozytywnie wyróżnia usługę. Obsługa klienta jest określana jako profesjonalna, sprawna i miła, a w razie problemów klienci doceniają szybką reakcję. Wielu klientów zauważa pozytywne efekty stosowania produktów, takie jak poprawa samopoczucia, skóry czy odporności. Smak produktów, szczególnie delikatny lub neutralny, często wskazywany jest jako duża zaleta, choć nieliczni zgłaszają negatywne skojarzenia.

Opinienorsan-omega.pl

Używam Norsan Total Omega-3 i jestem BARDZO ZADOWOLONA!

Używam Norsan Total Omega-3 i jestem bardzo zadowolona. Produkt ma świetny skład, wysoką zawartość kwasów EPA i DHA oraz naturalną formę oleju, dzięki czemu dobrze się przyswaja. Duży plus za przyjemny smak – bez typowego rybiego posmaku, co dla mnie ma ogromne znaczenie. Po regularnym stosowaniu zauważyłam poprawę samopoczucia, lepszą kondycję skóry i większy komfort na co dzień. Cenię też wysoką jakość oraz czysty skład bez zbędnych dodatków. Zdecydowanie polecam osobom, które szukają skutecznego i wygodnego suplementu omega-3. Polecam!

Dobry smak, świetna obsługa, doskonala informacja

Kilka razy zamawiałam olej dha i epa - kiedyś z ryb, potem z alg. Zawsze smak był okropny, robiło mi się niedobrze. Na olej Norsan skusiłam się po dobrych opiniach znajomych. I rzeczywiście - w oleju z alg Norsan nie czuć posmaku ryb, morza itp. Zamówiłam jeszcze olej wegański w kapsułkach i do tego wszystkiego dostałam broszury informacyjne na temat suplementacji omega 3 oraz przepisy na dania bogate w omega 3. I jeszcze siatkę :) Dla mnie rewelacja. Miło. :)

Wysoka jakość+rewelacyjna obsługa

Produkty naprawdę wysokiej jakości - jestem im wierna już kolejny rok. Po spożyciu zarówno oleju, jak i kapsułek nie ma żadnego dyskomfortu, nic się nie odbija, nie zalega w żołądku - co świadczy o świeżości produktu. Po około 2 miesiącach widać już pierwsze efekty (skóra, paznokcie). Poza tym, co równie ważne - przecudowna obsługa klienta! Miła, kompetentna, konkretna. Takie budowanie relacji z klientem jest kolejnym czynnikiem, dla którego wracam do Norsan.
Olej z dorsza Omega 3 używam od ok. roku. Przekonała mnie siostra, od której dostałam buteleczkę, bo stosowałam inny. Potem ja zachęciłam rodziców i dwie koleżanki, i teraz kupuję dla nas wszystkich. Od roku nie miałam infekcji, a po operacji kręgosłupa bardzo ładnie się wszystko zagoiło, dzięki czemu szybko stanęłam na nogi. Nie zrezygnuję. Olej ma lekki, rybi posmak, ale to drobiazg w porównaniu z mocą, jaką nam dostarcza. POLECAM!!!
Spodobały mi się dodane do przesyłki materiały na temat Omega -3 , drobne upominki i szczególnie rabat- są to mocne elementy zachęcające do ponownego zakupu:) Opakowanie przesyłki też dopracowane . tempo realizacji bardzo dobre. To co sugeruję rozważyć to możliwość zakupu większego opakowania dla opcji Vegan .
Jestem bardzo zadowolona z produktów Państwa firmy. Skorzystam z kuponu rabatowego , który otrzymałam wraz z przesyłką. Wnuk był bardzo zadowolony z łamigłówek. Firma jest godna polecenia co już uczyniłam.

Odpowiedź ze sklepu norsan-omega.pl

Bardzo dziękujemy za najwyższą ocenę i tak ciepłe słowa! Ogromnie cieszymy się, że wnuk miał frajdę z łamigłówek, a nasze produkty oraz kupon sprawiły Pani radość. Dziękujemy za polecenie i pozdrawiamy serdecznie, zespół Norsan 💙
Oprócz zamówienia otrzymałam piękne zestawy łamigłówek i dziennik oraz łyżeczkę do omegi. Bardzo udana niespodzianka :) zamówienie estetycznie zapakowane i szybka wysyłka.

Odpowiedź ze sklepu norsan-omega.pl

Ogromnie dziękujemy za podzielenie się wrażeniami. Niezmiernie nas cieszy, że dołączone upominki – zestaw łamigłówek, dziennik i nasza łyżeczka – wywołały uśmiech, a paczka dotarła ekspresowo i estetycznie zapakowana. Zawsze dbamy o to, by rozpakowywanie przesyłki od NORSAN było wyjątkowym momentem. Życzymy pięknego dnia, Zespół Norsan! 💙
Paczka zapakowana bardzo szczelnie. Umieszczone wkłady chłodzące, aby produkty były utrzymywane w chłodnej temperaturze. Dodatkowo łyżka, aby doza produktu codzień była odpowiednia.
Wszystko bardzo dobrze, tylko adres na paczce był poprzekręcany numerami. Myślę, że kod ratował sytuację i to, że jednocześnie dostałam paczkę nadaną z innej firmy

Odpowiedź ze sklepu norsan-omega.pl

Dziękujemy za opinię. Cieszymy się, że zamówienie przebiegło pomyślnie i bardzo przepraszamy za pomyłkę w numeracji adresu. Zwrócimy na to większą uwagę przy kolejnych przesyłkach. Pozdrawiamy serdecznie, zespół Norsan 💙

Przemiła obsługa, szybka wysyłka, zabezpieczenie przesyłki przed wysoką temperaturą wkładem chodzącym, kilka razy w roku do zakupów dodawane są atrakcyjne prezenty.

Rewelacyjny produkt.

Bardzo dobrze zapakowany produkt i paczka. Super prezenty, których się nie spodziewałem i jeszcze lepsze Omega 3. Wyniki TOTOX mówią same za siebie. Genialny produkt, napewno będę wracał.
Dosyć niedawno odkryłam Norsan . Jestem zadowolona przede wszystkim z jakości , szybka dostawa 👍 Dziękuję również za zajaczka wielkanocnego. Na pewno zostanę z Wami na dłużej 🙂
Firma została mi polecona przez dietetyka klinicznego i jestem mile zaskoczona profesjonalną obsługą. Dużym plusem jest szybka i super zabezpieczona paczka. Przy pomyłce w dostawie ekspresowo dostarczono prawidłowy produkt, a błąd nagrodzony prezentem. Omega3 stosuję od niedawna i na pewno będę kontynuowała zakupy. Ja również będę polecać Norsan-omega.
Serdecznie polecam. Dzielę się na Istagramie swoimi wrażeniami jak zaskoczyła mnie paczka z zawartością od firmy Norsan 😊
Jestem bardzo, bardzo pozytywnie zaskoczona prezentami które otrzymałam, torebką i łyżeczką, także gazetka jest świetna. To bardzo miłe i nie spotykanej, na pewno zostanę Państwa stała klientką:-)

Odpowiedź ze sklepu norsan-omega.pl

Bardzo dziękujemy za wspaniałą ocenę i tak miłe słowa :) Ogromnie cieszymy się, że upominki oraz gazetka sprawiły Pani radość. Witamy z otwartymi ramionami w gronie naszych stałych klientów i przesyłam pozdrowienia od całego zespołu Norsan.

Paczka z zamówieniem przyszła bardzo szybko z żelowymi wkładkami chłodzącymi.…

Paczka z zamówieniem przyszła bardzo szybko. Kwasy Omega 3 z ryb zamawiałam już niejednokrotnie z firmy Norsan, bo te produkty są bardzo dobre w mojej ocenie.

Odpowiedź ze sklepu norsan-omega.pl

Ogromnie dziękujemy za kolejne zamówienie oraz stałe zaufanie do naszych produktów. Niezmiernie cieszy nas, że kwasy Omega-3 z ryb tak dobrze się u Pani sprawdzają. Dokładamy wszelkich starań, aby przesyłki docierały ekspresowo. Z serdecznymi pozdrowieniami, zespół Norsan.

Kod rabatowy

Przy ostatnim zakupie dostałam kod rabatowy na następne zakupy.Przy tych zakupach niestety już tego nie było.Takie kody zachęcają do następnych zakupów.

Odpowiedź ze sklepu norsan-omega.pl

Ogromnie dziękujemy za najwyższą ocenę i cenną wskazówkę. Bardzo nas cieszy, że dodatkowe rabaty są dla Pani miłą zachętą do zakupów. Chcielibyśmy jednak podpowiedzieć, że w NORSAN oferujemy stałe rozwiązanie, które pozwala na zakup naszych produktów w znacznie korzystniejszych cenach. Jest to rabat ilościowy, który aktywuje się przy zakupie od 3 sztuk tego samego produktu, cena za sztukę automatycznie się obniża. Mamy nadzieję, że ta opcja okaże się dla Pani interesujące przy kolejnych zamówieniach. Pozdrawiamy serdecznie, zespół Norsan.
J S
Joanna S.

Zamówienie otrzymałam szybko, tak jak potrzebowałam. No i... wakacyjna niespodzianka. Jestem bardzo zadowolona. Polecam

Odpowiedź ze sklepu norsan-omega.pl

Bardzo dziękujemy za tę przemiłą opinię. Ogromnie się cieszymy, że paczka dotarła na czas i że wakacyjny prezent wywołał uśmiech na Pani twarzy. Pani polecenie znaczy dla nas naprawdę wiele! 😊 Serdecznie pozdrawiamy, Zespół Norsan!
Przesyłka szybko dotarła. preparat w smaku niestety przypomina mi tran z dzieciństwa, którego niecierpiałam! Dlatego przykre skojarzenia.... Ale stosuję, bo wiem, że to dla zdrowia..... Maria

Odpowiedź ze sklepu norsan-omega.pl

Dziękujemy za podzielenie się opinią. Cieszymy się, że przesyłka dotarła do Pani tak szybko. Doskonale rozumiemy, że dawne wspomnienia smakowe z dzieciństwa potrafią być bardzo silne. Aby przyjmowanie oleju było przyjemniejsze, zachęcamy do mieszania go z zimnymi posiłkami. Świetnie sprawdza się np. w sałatkach, jogurtach czy koktajlach. Prosimy pamiętać o tym, aby otwartą butelkę zawsze przechowywać w lodówce, mocno schłodzony olej ma znacznie subtelniejszy smak. Życzymy wszystkiego dobrego i dziękujemy za zaufanie! Pozdrawiamy serdecznie, Zespół NORSAN.

Nic nie zmieniajcie!! ❤️

Nic nie zmieniajcie :) wszystko jest super! Zarówno zapakowanie przesyłki jak i gadżety dodatkowe! Oczywiście smak oleju bardzo dobry :) Pozytywnie zaskoczona 😍