gont123.pl- Logo - Opinie

gont123.plOpinie

: 162Bardzo dobry

4,77

Znak jakości
Ważny

z Ochroną Kupującego

Znak jakości
Ważny

z Ochroną Kupującego

ważny od: 27 wrz 2021
data aktualizacji: 28 wrz 2022
Sklep gont123.pl został sprawdzony i uzyskał certyfikat zgodnie z kryteriami jakości Trusted Shops
  • Sprawdzona tożsamość
  • Ochrona danych osobowych
  • Zrozumiały proces składania zamówienia

Zabezpieczenie ochroną kupującego

W sklepie gont123.pl można skorzystać z gwarancji Trusted Shops i zabezpieczyć zakupy do kwoty 10 000 zł. Dowiedz się więcej


ważny od: 27 wrz 2021
data aktualizacji: 28 wrz 2022
Sklep gont123.pl został sprawdzony i uzyskał certyfikat zgodnie z kryteriami jakości Trusted Shops
  • Sprawdzona tożsamość
  • Ochrona danych osobowych
  • Zrozumiały proces składania zamówienia

Zabezpieczenie ochroną kupującego

W sklepie gont123.pl można skorzystać z gwarancji Trusted Shops i zabezpieczyć zakupy do kwoty 10 000 zł. Dowiedz się więcej

Opinie nt. sklepu gont123.pl

Opinie zweryfikowana (79) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Opinie łącznie (162)
W ten sposób mamy pewność, że opinie pochodzą od prawdziwych konsumentów.

najbardziej pozytywna opinia


28 paź 2021
Szybka wysyłka. Wszystko odbyło się wzorowo. Polecam sklep z bogatym asortymentem oraz profesjonalną obsługę.
Zgłoś opinię

Pokaż wszystkie pozytywne opinie

najbardziej krytyczna opinia


1 paź 2021 
Nie polecam! Zrezygnowałam z zakupu towaru po wcześniejszym wpłaceniu gotówki. Do dzisiaj nie dostałam zwrotu pieniędzy, które wpłaciłam 13.09.2021r. Nie ma kontaktu telefonicznego, nie reagują na e-maile. NEGATYW
Zgłoś opinię

Pokaż wszystkie krytyczne opinie

Opinie nt. sklepu gont123.pl

Filtruj 
 Sortuj Trafność 
 Opinia zweryfikowana
17 lip 2022
Szukałam i znalazłam. Jedyny sklep z gontem o takim wyborze. I co ważne dobrze doradzą.
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
16 lip 2022
Można polecać z pełną odpowiedzialnością. 5+
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
22 lip 2022
Polecam z czystym sumieniem.
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
18 lip 2022
Zakup udany, towar ok
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
22 lip 2022
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
17 lip 2022
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
16 lip 2022
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
28 paź 2021
Szybka wysyłka. Wszystko odbyło się wzorowo. Polecam sklep z bogatym asortymentem oraz profesjonalną obsługę.
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
7 kwi 2022
Zdecydowanie polecam. Ogromny wybór, super ceny i przede wszystkim doradztwo. Mieliśmy pewien problem z zamówieniem, ale dzięki sklepowi matsell został szybko rozwiązany. Posiadają bardzo duże zaplecze logistyczne i bezpośrednie kontakty chyba do wszystkich głównych fabryk. SZACUN.
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
5 kwi 2022
Obsługa na najwyższym poziomie. Zamówienie zrealizowane szybko. Pełen profesjonalizm! Z czystym sumieniem mogę polecić :)
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
18 paź 2021
Zamówienie zrealizowane bez żadnych kłoptów, dobre doradzctwo oraz szeroki wybór w dobrych cenach, polecam !
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
27 maj 2022
Super!!! kompleksowe zakupy w jednym miejscu oraz profesjonalne doradztwo.
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
25 paź 2021 
Jedyny taki sklep z gontem w sieci. Fachowcy.
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
11 paź 2021
Wszystko OK. Przesyłka wyszła szybko i dotarła w całości. Towar dobrze spakowany i zabezpieczony.
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
30 sty 2022
Tak jak piszą, mają największy wybór gontu i w najlepszych cenach. A co ważne znają się na tym.
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
9 lut 2022
Profesjonalna obsługa.100% zadowolenia.towar dostarczony zgodnie z umówionym terminem.Polevam
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
6 kwi 2022
Wszystko sprawnie, bez zarzutu, towar ok. Szybko reagują w przypadku kłopotów . Szacun !
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
28 paź 2021
Jestem zadowolony z zakupu, produkt dobrej jakosci napewno skorzystam jeszcze nie raz
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
30 wrz 2021 
Sklep gonty polecenia. Duży wybór i profesjonalna obsługa. Warty 5 gwiazdek
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
29 sty 2022 
Wybór gonty ogromny, Doradzą, spakują i wyślą wg ustaleń. Polecam
Zgłoś opinię