Klienci bardzo często chwalą błyskawiczną realizację zamówień i szybką dostawę produktów. Podkreślają, że zamówiony towar jest zgodny z opisem i ich oczekiwaniami. Wielu klientów zwraca uwagę na atrakcyjne, konkurencyjne ceny oferowanych produktów. Pozytywnie oceniany jest profesjonalizm, komunikacja i ogólna jakość obsługi klienta. Opinie dotyczące jakości produktów są przeważająco pozytywne – klienci są zadowoleni z karm i innych artykułów. Pojawiają się również pozytywne opinie o solidnym zabezpieczeniu paczek. Niektórzy klienci zwracają uwagę na uszkodzone lub niechlujne opakowania.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniefera.pl
Polecam!!
Zamówiłam karmę dla psa. Miała przyjść w czwartek, a była już we wtorek. Firma pracuje na pełnych obrotach!!
Mój ulubiony sklep. Wszystko szybko i zgodnie z zamówieniem
Profesjonalny sklep, duży wybór karm, umiarkowane ceny, dobry kontakt z klientem. Zapewne do niego jeszcze wrócę. Polecam.
Supcio
Wszystko Super zgodnie z zamówieniem będę waszą klientķą
Błyskawiczna dostawa, duży asortyment produktów.
FERA jak najbardziej ok. Natomiast przesyłka z DHL,porażka.
Bardzo dobra cena, szybka wysyłka, produkt taki, jak w opisie. Polecam ten sklep 👍
Karma Dolina Noteci w puszcze dla kota jest rewelacyjna. Moja kocica ją uwielbia. Polecam.
szybka realizacja
Pozytywne zaskoczenie.
Ekspresowa wysyłka zamówionych produktów, zwykle ten czas jest zgodny z informacją wyświetlaną podczas zamówienia, tym razem było wyjątkowo szybko.
Super szybka wysyłka, bardzo długie daty przydatności
Bardzo szybka realizacja zamówienia, polecam !
Błyskawiczna wysyłka duży rabat dla służb mundurowych. Jestem zadowolony
Zamówienie ,realizowane w terminie i towar zgodny z zamówieniem. Polecam innym korzystanie z dobrej obsługi.
szybka i sprawna realizacja zamówienia, bardzo polecam
Szybka dostawa,wszystko zgodne z opisem.
wzmocnienie
oryginalnie zapakowany, nowy, funkcjonalny aparta do wzmocnienia słuchu , szybka dostawa
Szybka dostawa, cena zgodna z ogólnie dostępną ofertą. Polecam produkt i sprzedawcę.
Wszystko w jak najlepszym porządku
Szybka obsługa i wysyła zamówienia; towar zgodny z opisem. Program lojalnościowy.