Certyfikat dla onlineprinters.pl

No. XE6DE895D4AEF61AFF0F6BBE4BF8077FF
 

Certyfikat wydany dn.
11.03.2015 r.
Ważny do
10.03.2019 r.
Potwierdzone przez
Jean-Marc Noël
Dyrektor Zarządzający Trusted Shops GmbH
Informacje na temat sprzedawcy
Dalsze informacje i warunki korzystania z gwarancji Trusted Shops

Opinie o onlineprinters.pl



Dobry

4.25/5.00

    • 5 gwiazdek
    • 4 gwiazdki
    • 3 gwiazdki
    • 2 gwiazdki
    • 1 gwiazdka

Ocena łączna obliczona została na podstawie 8 ocen zebranych za pośrednictwem systemu Trusted Shops w ciągu ostatnich 12 miesięcy.
onlineprinters.pl ma 125 opinii.

    • Dostawa
    • Towar
    • Serwis dla klientów

Opinii klientów

   
Data publikacji
11.10.2018 r.
Data zamówienia
11.10.2018 r.
11.10.2018 r.
Czas oczekiwania na paczkę jest zdecydowanie zbyt długi.
Jednak co gorsza niestety po raz drugi zamówione zakładki były źle przycięte. Nie jest to kwestia jednego milimetra a ze 3 milimetrów albo więcej. Przez to wszystkie teksty na zakładce nie są równo na środku co bardzo rzuca się w oczy.
Niestety mimo profesjonalnego serwisu dla klientów i miłej obsługi, jestem zmuszony szukać innej drukarn
2.33
Mierny

onlineprinters.pl odpowiada: 15.10.2018 r.
Dziękujemy bardzo za Państwa feedback. Nasz Dział Reklamacji wkrótce skontaktuje się z Państwem, w sprawie znalezienia wspólnego rozwiązania problemu. Serdecznie pozdrawiamy, Onlineprinters

Data publikacji
21.09.2018 r.
Data zamówienia
21.09.2018 r.
21.09.2018 r.
Wszystko OK
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
20.09.2018 r.
Data zamówienia
20.09.2018 r.
20.09.2018 r.
Coś wspaniałego. Towar szybko przesłany, w supercenie, ulotki pięknie zabezpieczone i dotarły w idealnym stanie. To na pewno nie jest nasze ostatnie zamówienie.
5.00
Bardzo dobry

onlineprinters.pl odpowiada: 21.09.2018 r.
Miło nam, że mogliśmy Państwa przekonać do nas. Cieszymy się już na następne zamówienie od Państwa. Serdecznie pozdrawiamy, Onlineprinters

Data publikacji
05.04.2018 r.
Data zamówienia
05.04.2018 r.
05.04.2018 r.
Gorącą polecam, bardzo dobry kontakt i miła obsługa
5.00
Bardzo dobry

onlineprinters.pl odpowiada: 06.04.2018 r.
Bardzo dziękujemy za Państwa opinię. Cieszymy się już na następne zamówienie i możliwość ponownego kontaktu z Państwem. Serdecznie pozdrawiamy, Onlineprinters

Data publikacji
07.01.2018 r.
Data zamówienia
24.12.2017 r.
07.01.2018 r.
Zamówienie dotarło częściowo uszkodzone przez kuriera na skutek złego zapakowania.
3.33
Dostateczny

onlineprinters.pl odpowiada: 08.01.2018 r.
Bardzo dziękujemy za Państwa feedback. Nasz Dział Reklamacji skontaktuje się wkrótce z Państwem w tej sprawie. Serdecznie pozdrawiamy, Onlineprinters

Data publikacji
05.01.2018 r.
Data zamówienia
05.01.2018 r.
05.01.2018 r.
Jakość druku jak i i obsługa Klienta jest naprawdę na wysokim poziomie. Ceny usług są w stosunku do jakości na właściwym poziomie.
Niestety w moim przypadku zapakowane ulotki w kartonie zostały zgniecione na rogach. Kurier zgniótł rogi kartonu uszkadzając część ulotek.
3.33
Dostateczny

onlineprinters.pl odpowiada: 08.01.2018 r.
Bardzo dziękujemy za Państwa feedback. Nasz Dział Reklamacji skontaktuje się wkrótce z Państwem w tej sprawie. Serdecznie pozdrawiamy, Onlineprinters

Data publikacji
26.12.2017 r.
Data zamówienia
26.12.2017 r.
26.12.2017 r.
Very good
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
19.12.2017 r.
Data zamówienia
19.12.2017 r.
19.12.2017 r.
super
5.00
Bardzo dobry

onlineprinters.pl opinie klientów

onlineprinters.pl

Proste zamawianie druku online!

onlineprinters.pl uzyskał certyfikat Trusted Shops w dniu 11.03.2015 r.

My, Onlineprinters GmbH, wyprodukujemy we własnych zakładach Twoje indywidualnie zaprojektowane produkty poligraficzne takie jak: ulotki, kartki pocztowe, teczki, prospekty, plakaty, papier listowy, wizytówki, broszury, katalogi, systemy reklamowe i wiele innych produktów w najwyższej jakości druku offsetowego oraz cyfrowego.

Kontakt
Rudolf-Diesel-Straße 10
91413 Neustadt an der Aisch
Niemcy
Tel: +48 22 1168609
Fax: +49 9161 89892000
service@onlineprinters.pl
onlineprinters.pl
Sprzedawca
Onlineprinters GmbH
Rudolf-Diesel-Straße 10
91413 Neustadt an der Aisch
Niemcy
Rejestr handlowy
Amtsgericht Fürth HRB 11487
Osoba upoważniona do reprezentowania firmy
Dr. Michael Fries (CEO), Dirk A. Müller (CFO), Christian Würst (CCO)
Zapoznaj się z doświadczeniami innych klientów!
Realizacja każdego z zamówień może zostać oceniona w skali od 1 do 5 gwiazdek. Klienci mogą ocenić sklep do 6 miesięcy od daty złożenia zamówienia. Na podstawie punktów przyznanych za towar, dostawę i obsługę obliczamy dla każdej dodanej opinii ocenę średnią (średnia arytmetyczna). Łączna ocena sklepu internetowego stanowi średnią wszystkich takich ocen z ostatnich 12 miesięcy. Dodając komentarze, klienci opisują swoje doświadczenia związane z korzystaniem z onlineprinters.pl.

Obliczanie oceny łącznej
5.0 - 4.5Bardzo dobry
4.5 - 3.5Dobry
3.5 - 2.5Dostateczny
2.5 - 1.5Mierny
1.5 - 1.0Niedostateczny

Wiarygodne opinie klientów zwiększają zaufanie
Trusted Shops jest wiodącą marką budującą zaufanie w segmencie zakupów online na terenie Europy. Wszystkie opinie poddawane są przez Trusted Shops zautomatyzowanej i manualnej kontroli, ponieważ tylko autentyczne oceny pomagają w podjęciu decyzji o zakupie.