Z serca polecam zakupy na stronie https://babymatex.eu/PL/ obsługa na najwyższym poziomie. Materacyk dla dziecka najwyższej jakości. Nie wyobrażam już sobie by kupować w innym miejscu:) Z serca polecam!
9 wrz 2022
Poduszka AEROSLIM okazała się strzałem w dziesiątkę :)
Produkt rewelacyjny !!!!
Jest dokładnie taki o jaki mi chodziło - zapobiega poceniu się oraz wspomaga swobodne oddychanie dziecka <3
Cudo !!!
12 kwi 2022
Zamówiłam pościel muślinową, pięknie wyglada w łóżeczku a oprócz tego jest bardzo przyjemna w dotyku dla mojej córeczki. Bardzo polecam ten sklep.
25 kwi 2022
Duża dostępność produktów zachęca mnie za każdym razem do korzystania z usług sklepu internetowego babymatex.. Na pewno jeszcze wrócę.
12 kwi 2022
Super! Zamówiłam poduszkę Relax, jestem zachwycona, dostawa już na drugi dzień a poduszka super wygodna dla kobiet w ciąży.
19 kwi 2022
Zamówiłam warkocz do łóżeczka dla mojej wnuczki. Piękna ozdoba z porządnego materiału. Bardzo polecam ten sklep.
3 paź 2022
Super jakość prześcieradła nieprzemakalnego, w dodatku prześcieradło bambusowe bardzo miłe dla skóry dziecka!
25 kwi 2022
Wszystkie produkty jakie zamówiłam są dobrej jakości, wszystko zgodne ze zdjęciami oraz opisem. Polecam.